No tak kochanie , ale jak sie przytulam to sie podniecam - to samo jak cie caluję i wtedy mam mysli nieczyste , a wiec grzeszne ! i sie meczę , stad jednak po slubie ! wtedy one nie beda grzechem

Moderator: modTeam
Hyhy pisze:Pozamiatana i podkulona. Tyle, ze rob to wszystko najpierw calkiem powaznie. A potem jak juz bedzie dopytywac to wtedy szczerze sie usmiechajA na koniec jej powiedz ze bardzo ja kochasz.
Wilczyca pisze:A co to był by za ślub ? Z miłości chyba już nie.
Wilczyca pisze:O ja pier . . .[...] Joe ! człowieku czemu ty się tak długo meczysz ? Ludzie to mnie naprawdę zadziwiają. [...} A po h . . . sprawiasz jej ten orgazm ?
Hyhy pisze:No wiec chore jest podejscie takich kobiet co im kosciol z mozgu zrobil
Nemezis pisze:Joe, krótko i bardzo na temat:
mówiłam dosłownie to samo swojemu byłemu (chociaż on wcale nie naciskał). Zmieniłam faceta, to i seksu mi się zachciało. Ani czystość do ślubu, ani dzieci nie były już wtedy najmniejszym problemem.
Za stary jesteś na takie zabawy i zbyt sfrustrowany już.
Joe pisze:A kochałaś swojego byłego?
Joe pisze:Może Cie nie pociągał fizycznie?
Joe pisze:Skąd taka nagła zmiana podejścia do sprawy?
Andrew pisze:Wilczyca nie am racji , zapomniala o tym , ze jak sie kogos kocha to dla niego sie zrobi wiecej niz dla siebie , stad On daje jej te orgazmy .
Trzeba bylo jej wowczas powiedziec ze Ty czekac nie zamierzasz, ze co prawda szanujesz jej dewockie podejscie jednak uwazasz ze jest kompletnie oderwane od rzeczywistosci i ze zyczysz jej aby trafila na faceta ktory grzecznie bedzie do slubu czekal a po slubie w cudowny sposob bedzie jej pod tym wzgledem odpowiadal. Choc prawde mowiac nie wierzysz w to i ze stawiasz 100zl na to ze ja przeleci jakis koles przed slubem. Po czym sie odwracasz, wychodzisz i szukasz normalnej dziewczyny z popedem a nie dewotki ktora przezywa rozkosz patrzac na eucharystie w kosciele, a jedyne cialo obce w niej to cialo i krew Chrystusa.Joe pisze:Ona się zniesmaczyła, stwierdziła, że mnie nie poznaje. Spytałem czemu? Ona na to, że chce zachować czystość do ślubu. Jeśli będzie się kochać przed nim to będzie czuć, że grzeszy i robi coś złego.
Joe pisze:Od pewnego czasu niektóre rzeczy się zmieniły. Czasem zdarza się pieszczota ustami (nie do końca) Doprowadzenie ręką, jest zawsze w gumce.
Cielesność jest...
Beksa pisze:u boku brzydko mówiąc nawiedzonej dewoty.
Beksa pisze:Joe moim zdaniem marnujesz najlepsze lata swojego życia
Beksa pisze:Albo przełamie swoje opory, albo koniec waszego związku.
Beksa pisze:Trudno mi uwierzyć aby twoja partnerka zrezygnowała ze zawiązku z tobą z powodu takiej bzdury.
Beksa pisze:Dlaczego religia zawsze przynosi ludziom więcej szkody niż pożytku?
Beksa pisze:Kiedy ludzie zrozumieją że nawet jeśli Bóg istnieje to raczej nie obchodzi go co ludzie robią w łóżku, tylko to czy dany człowiek "czci bliźniego swego jak siebie samego"
Dzindzer pisze:Beksa pisze:u boku brzydko mówiąc nawiedzonej dewoty.
Czytam te komentarze i mi sie słabo robi, czy tam niesmacznie mdło.
Wyzywacie kogos bo ma takie a nie inne poglady. Ona od poczatku mówiła, ze seks po ślubie, uprzedziła Autora. Jest konsekwentna w swoich pogladach. Każdy ma prawo okreslic co dla niego jest grzechem, co jest grzechem który sobie popełnia a której granicy nie przekracza. To, ze ona ma dla Was dziwny stosunek do seksu nie uprawnia Was do obrażania jej.
Dla mnie jej podejście tez jest dziwne, nie widze siebie z takimi poglądami.
Jak czytam takie płycizny, którym towarzyszy poczucie wyższości, to robi mi się naprzemian smutno i niedobrze. Determinizm w najohydniejszej postaci. Jak dostaje jeść od caritasu czy zakonników, jak misjonarze ratują tyłek, to Kościół wspaniały. Jak papież potępia prezerwatywy, albo gdy coś nie zgadza się z subiektywnym jak każdy, ale niskim jak wybrane poglądowi, neizainteresowanemu konfrontacją z innymi punktami widzenia - to źle.Beksa pisze:Dlaczego religia zawsze przynosi ludziom więcej szkody niż pożytku? Dlaczego religia dzieli Joego i jego partnerkę zamiast ich łączyć?
Bo wiesz, jak on jej to ona nic nie robi wiec nie grzeszy niby. W sumie jakby ja pukal a ona lezala jak kloda to tez by nic nie robila. Ogolnie rzecz biorac dziewczyna jest dziwna, facet niezbyt umie sobie z nia poradzic i jesli jemu z nia jest zle to niech znajdzie inna. Ona pewnie znajdzie innego ktory albo ja rozdziewiczy przed slubem albo bedize potulnie czekal. Bo wg mnie to zalezy od faceta. Dziewczyna moze wielu odmawiac a przyjdzie jeden i zrobi mu co jej kaze.Beksa pisze:Partnerka Joego mówiła o seksie przed ślubem, a teraz skończyło się to na tym "ty mi dwie minety i palcówkę codziennie, a ja za to tobie zwalę konia w gumce raz na 2 lata"
Dzindzer pisze:A na jakiej ma dostać jak raz że dziewczę niepopędliwe a dwa on jej nie podnieca aż tak by popędliwość jakąś się w niej obudziła.
FrankFarmer pisze:Nie zrozumiałes tego przez 3 lata, mimo że już na 2 stronie ci ktoś pisał PRZESTAŃ JĄ PIEŚCIC. Nie zrozumiałes to trac dalej czas. Dla rozumnych są nagrody.
FrankFarmer pisze:Religia to przykrywka, nie takie religijne zaliczyłem.
Imperator pisze:A jak ma ją podniecić, skoro skomple, jojczy, płacze, klęczy przed nią na kolanach?
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 173 gości