Pieszczenie piersi
Moderator: modTeam
-
- Zaglądający
Moze ktos wie ile tak mniej wiecej trzeba piescic Piersi dziewczyny zeby doprowadzic ja do Blogiego stanu???
Taa tylko opcja szukaj dziala "inaczej" ;> jakas dziwna jest ^^ .
Jak mowil przedmowca ... indywidualna sprawa kazdej pani ... jedna lubi mocniej druga baaardzo delikatne mosniecia jezyczkiem ... Ale sprawa wazna i wspolna dla wszystkich pan ;P jak zaczynamy piescic jej piersi ;> dajmy sutka troszke czasu na przyzwyczajenie sie do mysli iz za niedlugo one benda pieszczone ;> wiec na poczatek niedotykamy sutkow ;P póki juz piersi niebenda "rozgrzane". Po tym mozna przejsc do pieszczenia piersi ... w zaleznosci od upodoban ... od delikatnego myskania sutkow jezyczkiem ... do lizania ... ssania ... przygryzania ...
PS. A moze pomow o tym ze swoja pania ... ;> popros ja (jak ja swoja) zeby mowila ktore pieszczoty i w jaki sposob (podczas pieszczot oczywiscie) sprawiaja jej wieksza a ktore mniejsza przyjemnosc ;]
Jak mowil przedmowca ... indywidualna sprawa kazdej pani ... jedna lubi mocniej druga baaardzo delikatne mosniecia jezyczkiem ... Ale sprawa wazna i wspolna dla wszystkich pan ;P jak zaczynamy piescic jej piersi ;> dajmy sutka troszke czasu na przyzwyczajenie sie do mysli iz za niedlugo one benda pieszczone ;> wiec na poczatek niedotykamy sutkow ;P póki juz piersi niebenda "rozgrzane". Po tym mozna przejsc do pieszczenia piersi ... w zaleznosci od upodoban ... od delikatnego myskania sutkow jezyczkiem ... do lizania ... ssania ... przygryzania ...
PS. A moze pomow o tym ze swoja pania ... ;> popros ja (jak ja swoja) zeby mowila ktore pieszczoty i w jaki sposob (podczas pieszczot oczywiscie) sprawiaja jej wieksza a ktore mniejsza przyjemnosc ;]
ale sa przeciez dziewczny ktore nie lubie pieszczot piersi
ale kazdy jest inny
a to trzeba od razu orgazm?? wystarczy ze jestt bardzo przyjemniezwlaszcza ze bardzo niewielka ilosc kobiet potrafi przezyc orgazm spowodowany samym tylko pieszczeniem piersi.
to jest to co dziewczyny chyba lubie najbardziej :0 dla mnie pieszczota piersi to cos nie zastopionego czasem moglo by nie byc sexu tylko same moje piersi :D:D baaaardzo to lubie ::Dliżąco-ssąco-gryzący
ale kazdy jest inny
Moja pani jak to ladnie ujela ;> podczas takich pieszczot "cala sie trzesie" , takze chyba tez sprawia jej to przyjemnosc ;>.
I w druga strone jest chyba tam samo ... (tzn niemowie o "piersiach" faceta) ze same pieszczoty ... (nie nazadu plciowgo) sa rownie przyjemne ;> chodz facet chyba do orgazmu sutkowego na pewno jest wstanie dojsc ^^
I w druga strone jest chyba tam samo ... (tzn niemowie o "piersiach" faceta) ze same pieszczoty ... (nie nazadu plciowgo) sa rownie przyjemne ;> chodz facet chyba do orgazmu sutkowego na pewno jest wstanie dojsc ^^
Marcinek pewno jak przesadzisz z czestotliwoscia itensywoscia i sila przy gryzieniu i ssaniu to tak ... pozatym chyba niemozna ise ograniczac do tak malego skrawka jak ze pieknego kobiecego ciala ... ono cale jest do wylizania ;> wiec robiac przerwy aby popiescic jezyczkiem uszka ten maly fragmencik szyjki za uszkami kark ... brzuszek ... ten sliczny rozowy kwiatuszek ... i wiele wiele innych miejsc ... i dopiero wrocic na jakis czas do pieszczenia piersi. Przy takich pieszczotach watpie zeby moglo sie to stac "nieodczuwalen" lub bolesne ;>. z cialem ludzkim podobnie jak z wechem z ta roznica iz nosek szybciej sie przyzwyczaja do danego zapachu i juz go "nie czuje", cialko potrzebuje wiecej czasu aby stac sie nieczuly na jakis rodzaj pieszczot ... wiec po prostu trzeba dac oddetchnac piersia i zajac sie czym innym by do nich wrocic gdy zacznac tesknic za ta delikatna pieszczota ;].
Czyz niemam racji drogie panie ?
Czyz niemam racji drogie panie ?
- Zielonowłosa
- Entuzjasta
Ciężko chyba dawać porady w stylu podręcznikowym-ogólnym... To wszystko zależy od kobiety. Rzeczywiście czasem przyjemność z dotykania nagiego biustu leży wyłącznie po stronie mężczyzny... Choć bywa tak, że przeświadczona o tym fakcie pani, jednak zmienia zdanie pod wpływem osoby innej, niż dotychczasowy partner... Wydaje mi się, że chyba jednak więcej zależy od starań, niż czynników biologicznych, ale one też są ważne.
Rady konkretniejszej, niż- obserwuj, słuchaj, ewentualnie rozmawiaj- raczej nie znajdę.
Pozdrawiam i powodzenia!
Ciężko chyba dawać porady w stylu podręcznikowym-ogólnym... To wszystko zależy od kobiety. Rzeczywiście czasem przyjemność z dotykania nagiego biustu leży wyłącznie po stronie mężczyzny... Choć bywa tak, że przeświadczona o tym fakcie pani, jednak zmienia zdanie pod wpływem osoby innej, niż dotychczasowy partner... Wydaje mi się, że chyba jednak więcej zależy od starań, niż czynników biologicznych, ale one też są ważne.
Rady konkretniejszej, niż- obserwuj, słuchaj, ewentualnie rozmawiaj- raczej nie znajdę.
Pozdrawiam i powodzenia!
-
- Zaglądający
- Weteran
Jizus kociak ja tu niemowie o molestowaniu piersi przez bite 5 godzin ... ale o pieszczeniu ciala kobiety calego lecz ze szczegolna uwaga jesli chodzi o piersi. W ten sposob to chyba i po 10 godzinach niepowinno sie znudzic ... o ile damy im oddetchnac !. Chociarz moze nastepny moj glupi poglad ... coz mlody jestem ...
Apropos 'molestowania piersi'
Jakaś firma wymyśliła piłeczki w kształcie piersi (z sutkiem itd.). Ugniatanie i miętolenie ich jest podobno rewelacyjnym sposobem dla panów na zrelaksowanie i uspokojenie.
Uwaga! Przy zakupie 2 - czyli kompletu - jest duża zniżka
Jakaś firma wymyśliła piłeczki w kształcie piersi (z sutkiem itd.). Ugniatanie i miętolenie ich jest podobno rewelacyjnym sposobem dla panów na zrelaksowanie i uspokojenie.
Uwaga! Przy zakupie 2 - czyli kompletu - jest duża zniżka
When you dream there are no rules. People can fly, anything can happen. (...)
You may think you can fly, but you'd better not try. People can fly
You may think you can fly, but you'd better not try. People can fly
- ksiezycowka
- Weteran
No przecież ja o tym samym mówię!!I mówię na własnym przykładzie, że to się może znudzić.ja tu niemowie o molestowaniu piersi przez bite 5 godzin ... ale o pieszczeniu ciala kobiety calego lecz ze szczegolna uwaga jesli chodzi o piersi. W ten sposob to chyba i po 10 godzinach niepowinno sie znudzic ...
- Lady_Jesika
- Uzależniony
- Uzależniony
- Weteran
- Uzależniony
Student pisze:Ja tez lubie piescic piersi kobiety Kiedy moja dziewczyna brala tabletki antykoncepcyjne to nie odczuwala za bardzo przyjemnosci z tego , teraz kiedy juz nie bierze gdzies od 3-4 miesiecy to naprawde kazdy dotyk i pieszczota jej piersi daje jej miłe doznania
No właśnie.
Jak biorę tabletki , to piersi mam bardziej drażliwe.
Ale to musi minąć :556:
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”