nie moge dojśc do orgazmu podczas seksu z zona

Zagadnienia związane ze sferą fizyczną (cielesną), a także z problemami dotyczącymi tematów współżycia i kontaktów cielesnych. Pozycje seksualne - wymiana doświadczeń.

Moderator: modTeam

seba76
Początkujący
Początkujący
nie moge dojśc do orgazmu podczas seksu z zona

Postautor: seba76 » 28 lis 2004, 13:20

cześc
mam taki problem może ktoś go rozwiąże podczas stosunku z moją żoną nie mogę dojść do orgazmu i po jakimś czasie mały mi wiotczeje:( ale kiedy moja luba robi mi to np. ręką orgazm mam od razu
co jest nie tak??
pozdrawiam
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 28 lis 2004, 13:47

A jak Twój ptaszek czuje sie w jej muszelce ???? jest ciasno , normalnie , czy tez luzno ??
poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
Gość

Postautor: Gość » 28 lis 2004, 15:13

Calkiem niedawno byl poruszany praktycznie identyczny problem, radze poszukac troszke.
Awatar użytkownika
Jarek
Weteran
Weteran
Postautor: Jarek » 28 lis 2004, 15:21

mam taki problem może ktoś go rozwiąże podczas stosunku z moją żoną nie mogę dojść do orgazmu i po jakimś czasie mały mi wiotczeje:( ale kiedy moja luba robi mi to np. ręką orgazm mam od razu
co jest nie tak??

... a może ona robi to zbyt często i po prostu jesteś przyzwyczajony do takiego stymulowania penisa, a na dodatek często się onanizujesz...
Kochać i być kochanym
Awatar użytkownika
tr3sor
Weteran
Weteran
Postautor: tr3sor » 28 lis 2004, 16:04

Eeee ... chyba jestem w szoku :O zawsze byly problem pan ze niemoga dojsc ... i do tej pory wydawalo mi sie ze facici takich problemow niemaja ... (boze daj zebym ja go niemial).

Coz mimo iz mlody jeszcze jestem ;P to wydaje mi sie ze albo robicie to w zlej dla ciebie pozycji ;> albo jej "rozmiar" jest dla ciebie w ktoras strone nie ten tego ... Albo z toba cos nie tak ^^ :P
Obrazek

Śladem własnej "legendy" ... ;)
seba76
Początkujący
Początkujący
Postautor: seba76 » 28 lis 2004, 17:06

ani nie jest ciasno ani luznno normalnie
ale nie czuje takiego podniecenia jak wtedy kiedy to robi reka
Awatar użytkownika
Bender
Weteran
Weteran
Postautor: Bender » 28 lis 2004, 18:06

mialem cos podobnego
przejdzie

nie martwilem sie o to ze nie dochodze do orgazmu - martwilem sie tylko zeby ona doszla zanim mi sflaczeje :D - niestety kobiety chca miec wszystko i od razu :]

z racji tego ze moja umie silnie zaciskac miesnie to juz nie mam tego problemu - o ile nie zwilgottnieje za bardzo bo bez tarcia to ciezko ;)

orlanie (tylko usta) nie dojde za chiny - mnie to nei przeszkadza - po prostu nie podnieca mnie to tak jak innych
ale kobiety lapia dola od razu ze cos zle robia - a reka i ustami jest super i co tu zmieniac :P
Cyniczny zlosnik i przesmiewca (C)
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 29 lis 2004, 09:04

Nie wyobrazam sobie sytuacjji gdzie mojemu penisowi jest gdziekolwiek lepiej niż w cipce ! nie ma lepszego miejsca dla niego , nie zastapi tego ani miłosc oralna , a tym bardziej zadna ręka !! :547:
Awatar użytkownika
Mysiorek
Weteran
Weteran
Postautor: Mysiorek » 29 lis 2004, 09:13

Chlapnij sobie co nieco.
Zbytnio się stresujesz, że znowu dasz plamę.
Postaraj się przestawić myślenie na bodźce czuciowe, na odlot, a nie na "kiedy zwiotczeje". To działa jak sprzężenie zwrotne, gdy poczujesz, że może już coś nie tak, no to tylko może się to jeszcze bardziej pogłębić.
Luzik!
I może deko alkoholu pomoże?
KOCHAJ...i rób co chcesz!
Awatar użytkownika
Bender
Weteran
Weteran
Postautor: Bender » 29 lis 2004, 11:25

stresuje sie ? maz ?
eeee
raczej zona powinna miesnie troszke pocwiczyc - zeby mocniej sciskac
wiotczeje bo za slabe bodzce ma - wkoncu reka mozna trzepac przy niepelnym wzwodzie juz - jak sie tak masturbowal to teraz sa efekty
powinni tez zminic pozycje - nie wszystkie sa dobre - wybrac takie w ktorych np zaladz ociera sie o scianki pochwy - lub pochwa jest ciasniejsza
ale partnerka powinna badrdziej miesniami popracowac - a to raczej sie nieczesto zdarza - panie nas krytykuja a same niekiedy nic nie robia tylko jak kloda leza :P

kiedys randkowalem z siatkarka hmmmmmmm ta to miala taki miesien kegla ze ciasna strasznie byla a palcowka grozila utrata zdrowia - mialem wrazenie ze wsadzielm palce do imadla :D a pozatym te nogi .......... :diabel:
Marcinek
Bywalec
Bywalec
Postautor: Marcinek » 29 lis 2004, 11:52

Leza jak kloda :-) bardzo dobre stwierdzenie.

Zrob to w jakiejs innej pozycji, albo od tylu to moze bedzie inaczje.
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 29 lis 2004, 13:31

Marcinek pisze:Leza jak kloda :-) bardzo dobre stwierdzenie.

Zrob to w jakiejs innej pozycji, albo od tylu to moze bedzie inaczje.

Skoro lezą jak kłoda to Wasza panowie wina ze na to pozwalacie !! widocznie nie potraficie nic zrobic by sie ten stan zmienił , no to sobie leżą jak te przysłowiowe kłody !! DO ROBOTY !!!! JEBAC , A NIE SIE OPIERDALAC a potem mówic , ze leżą jak kłody ! :D :D :D :D :D :D :D :D :P
Pozycja ....? chyba tu za bardzo nie pomoze ale .....? raczej bym optował przy tym by sie ze sobą dłuzej bawili zanim zaczną sie kochać , i nieze jak zaraz stanie to dawaj go do srodka , spokojnie niech sobie stoi np. w jej rece !! jak sobie postoi ze tak powiem z 15 m to mu sie nic nie stanie , czas i jeszcze raz czas !! pobądzcie ze sobą tak np . całą noc ! a na pewno sie uda !! ;)
Awatar użytkownika
Bender
Weteran
Weteran
Postautor: Bender » 29 lis 2004, 13:48

krzys - tu nie o to chodzi ze sie nie stara ktos - po psrosy jesli kobieta ma miesnie nie wycwiczone to albo slabiutko sciska albo nie ma sily utrzymac uscisku

chdzilo mi o to ze nie wystarczy facetwo "dac dupy"
trzeba ta dupka krecic i sciskac
seks wymaga wspolpracy obojga
nawet lala z seksszopa ma wibrator

aha - u faceta miesien kegla odpowiada za utrzymanie wzwodu i mocniejsze wytryski (bonusem przedluzenie stosunku daje bo mozna nieco wstrzymac :P
Marcinek
Bywalec
Bywalec
Postautor: Marcinek » 29 lis 2004, 17:12

miesien kegla :-) naprawde dziala , jak sprobowalem tego pierwszy raz to byl;em pod wrazeniem tego ze facet moze miec taki orgazm .
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 29 lis 2004, 17:54

Bender pisze:krzys - tu nie o to chodzi ze sie nie stara ktos - po psrosy jesli kobieta ma miesnie nie wycwiczone to albo slabiutko sciska albo nie ma sily utrzymac uscisku

chdzilo mi o to ze nie wystarczy facetwo "dac dupy"
trzeba ta dupka krecic i sciskac
seks wymaga wspolpracy obojga
nawet lala z seksszopa ma wibrator

aha - u faceta miesien kegla odpowiada za utrzymanie wzwodu i mocniejsze wytryski (bonusem przedluzenie stosunku daje bo mozna nieco wstrzymac :P

Bender !?????? :549: ;) a Ty myslisz ze ile ja mam lat ze mi takie rzeczy piszesz ???
Juz ja tam wiem doskonale o co chodzi !! i mnie nie uswiadamiaj , bo ja juz tam swoje wiem ! ;) :564:
Awatar użytkownika
Bender
Weteran
Weteran
Postautor: Bender » 29 lis 2004, 18:56

krzys - to co mi tu zasuwasz o kosmitach co cie zrobili ? :P
mowisz ze jak partnerka lezy jak kloda to mamy sie wziasc do roboty
mamy cwiczyc za nie ? no w sumie tak - tak ma byc
ale to zanda przyjemnosc posuwac panienke co to uwazaza ze jak troszke cipka scisnie to jej korona spadnie
na dziwakch nei bylem - ale razenie jakby posuwac 50 letnia lampucere

wiec bez kitu ze sie wziasc za partnerki - bierzemy sie dobrze ale - jak pisalem - seks wymaga wspolpracy obojga

hmm gwalt to tez forma wspolpracy - ona zaciska a on sie przedziera :D
Awatar użytkownika
Hardcore
Weteran
Weteran
Postautor: Hardcore » 30 lis 2004, 16:45

Bender pisze:wiec bez kitu ze sie wziasc za partnerki - bierzemy sie dobrze ale - jak pisalem - seks wymaga wspolpracy obojga

hmm gwalt to tez forma wspolpracy - ona zaciska a on sie przedziera :D

może według gwałcicieli to jest właśnie dla nich pociągające... ciasnota :D ;)

Też uważam że dobry sex zależy od obojga a nie tylko od faceta...
When you dream there are no rules. People can fly, anything can happen. (...)
You may think you can fly, but you'd better not try. People can fly

Obrazek
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 30 lis 2004, 21:17

Nic nie rozumiecie , ale tak to jest jak sie z dziecmi rozmawia :547: teraz to wam dowaliłem , ale to was powinno cieszyc !
Chodzi o to Panowie , iż trzeba zrobic tak własnie, by paretnerka nie lezała jak kłoda , kto tego nie umie .....!! temu kobieta bedzie lezec jak kłoda !! bo jej bedzie nie za bardzo dobrze , albo bedzie sie wstydzic ,albo cokolwiek innego o czym Wy jeszcze nie wiecie z racji wieku jak i doswiadczen sexualnych , myslicie , ze jak wsadzicie swego gwizdka do cipki to Ona ma juz wirować w obłokach po paru waszych róchach ! :547: zreszta Co ja bede z młodzierzą dyskutował !! :564:
Awatar użytkownika
Bender
Weteran
Weteran
Postautor: Bender » 01 gru 2004, 01:21

sorry krzys ale musze

po pierwsze to twoja kobieta znaczy zona zdajsie lezy jak kloda - znaczy jakies temperament stracila czy cus jak to obrazowo straciles - moze nieumiesz sie do niej wlasciwie zabrac ?

sory za osobiste wycieczki :(

ale czasem tak bywa ze robisz wszystko a laska lezy jest jej dobrze ale miesniami nie pracuje bo nie ma czym - wiec odchodzisz i znajdujesz inna - ktorej dogadasz gtak samo a czujesz sie ciasniej i lepiej - sciska cie fiutka tak ze ledwo wyjac sie da
wlozyc jeszcze trudniej

i nie ma tu nic do rzeczy w jaki sposob zabawiasz partnerke - jedne sa takei ze wspolpracuja - daja i biora - inne tylko biora mimo ze pieszczoty ktorymi ja obdarzasz starczyly by dla 3 innych

sam znalazles to u innej wiec .... sam sobie przeczysz ?
po prostu nie zlapales watku - masz jakies inne zdanie na inny temat
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 01 gru 2004, 12:56

Wybacz ale nigdzie nie pisałem ze moja Pni lezy jak kłoda !! chodi o to ze sex z nia jest ograniczony w ilosci , ale jak jest to jest dobrze !!! Tu chodi o coś całkiem innego , ale to poznacie z czasem z wiekiem ! :564:
Awatar użytkownika
Hardcore
Weteran
Weteran
Postautor: Hardcore » 01 gru 2004, 15:19

krzys pisze:Nic nie rozumiecie , ale tak to jest jak sie z dziecmi rozmawia :547: teraz to wam dowaliłem , ale to was powinno cieszyc !
Chodzi o to Panowie , iż trzeba zrobic tak własnie, by paretnerka nie lezała jak kłoda , kto tego nie umie .....!! temu kobieta bedzie lezec jak kłoda !! bo jej bedzie nie za bardzo dobrze , albo bedzie sie wstydzic ,albo cokolwiek innego o czym Wy jeszcze nie wiecie z racji wieku jak i doswiadczen sexualnych , myslicie , ze jak wsadzicie swego gwizdka do cipki to Ona ma juz wirować w obłokach po paru waszych róchach ! :547: zreszta Co ja bede z młodzierzą dyskutował !! :564:

no to może podziel się z nami... Twoja bogata w doswiadczenia wiedza może się nam - dzieciom przydać w tej jakże dalekiej przyszłości :D :P :564:
When you dream there are no rules. People can fly, anything can happen. (...)
You may think you can fly, but you'd better not try. People can fly

Obrazek

Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”