czy facet zawsze czuje, ze dziewczyna jest dziewica?
Moderator: modTeam
Re: czy facet zawsze czuje, ze dziewczyna jest dziewica?
meercat pisze:a ja mam pytanie czy facet czuje, ze kobieta jest dziewica, czy nie zawsze tak jest?
podczas penetracji ? nie zawsze tak jest , ale generalnie w wiekszosci to wyczujesz - czlonkiem - tak czlonkiem , ale musisz miec odniesienie , jesli go nie masz ....
![.[:D]. [:D]](./images/smilies/zadowolony.gif)
poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
- Zielonowłosa
- Entuzjasta
Nie zawsze. Mój pierwszy facet nie wiedział, że jestem dziewicą i mój pierwszy raz nie różnił się znacząco od kolejnych stosunków (od początku było świetnie, choć podobno rzadko się to zdarza). Z tego wynika, ze nie kazda dziewica ma hojnie ukrwioną masywną błonę. Tak w ogóle, to nawet nie każda ją ma. Pomimo pewnych braków w doświadczeniu można być po prostu naturalnie otwartą na nowe doznania i wtedy facet się nie połapie.
Nie zawsze. Mój pierwszy facet nie wiedział, że jestem dziewicą i mój pierwszy raz nie różnił się znacząco od kolejnych stosunków (od początku było świetnie, choć podobno rzadko się to zdarza). Z tego wynika, ze nie kazda dziewica ma hojnie ukrwioną masywną błonę. Tak w ogóle, to nawet nie każda ją ma. Pomimo pewnych braków w doświadczeniu można być po prostu naturalnie otwartą na nowe doznania i wtedy facet się nie połapie.
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”