Onanizm, czyli jak zmarnować sobie życie.
Moderator: modTeam
Coś mi się zdaje, że autor tego tematu to katolicko-prawicowy prowokator. Tak czy inaczej - dobrze, że nie udało mu się nikogo sprowokować, ani przekonać do swoich chorych tez, jakoby seks w jakiejkolwiek postaci był szkodliwy i ruinował ludziom życie :) Cieszę się, bo to oznacza, że na forum wchodzą osoby świadome, mądre i nie dające zrobić sobie wody z mózgu. Tak trzymać!
- Negocjator
- Zaglądający
u kobiet masturbacja jest zalecana szczególnie u tych które mają problemy z orgazmem, w ten sposób właśnie poznają swoje ciało i mogą pokierować później partnerem żeby wiedział jak zrobić im dobrze ( o ile jest mało bystry i sam na to nie wpadnie:)
u facetów onanizowanie też jest zalecane głównie w celu wytrenowania zapanowania nad swoim wytryskiem w ten oto prosty sposób można sobie samemu pomóc w opanowaniu przedwczesnego wytrysku podczas stosunku z kobietą
Szczerze to widząc ten post nawet nie chciało mi się otwierać linku z artykułem na temat ruinowania sobie życia , ogólnie jeśli by się przejmować takimi rewelacjami to w zasadzie najlepiej pozbyć się wszystkich przyjemności , kupić trumnę do spanioa i uczęszczać do kościoła:)
Każdy robi to co lubi
u facetów onanizowanie też jest zalecane głównie w celu wytrenowania zapanowania nad swoim wytryskiem w ten oto prosty sposób można sobie samemu pomóc w opanowaniu przedwczesnego wytrysku podczas stosunku z kobietą
Szczerze to widząc ten post nawet nie chciało mi się otwierać linku z artykułem na temat ruinowania sobie życia , ogólnie jeśli by się przejmować takimi rewelacjami to w zasadzie najlepiej pozbyć się wszystkich przyjemności , kupić trumnę do spanioa i uczęszczać do kościoła:)
Każdy robi to co lubi
...garbaty anioł zszedł na ziemię powiedział : nigdzie stąd nie pójdziecie to więzienie...
runeko pisze:zinnat pisze:ludziom się d...ch szczególnie kobietom i wciskają nam kit.
Czy to tylko ja mam takie wrażenie czy Ty po prostu masz coś przeciwko kobietom?
W każdym temacie coś się nie podoba na temat kobiet
Nałogiem może być wszystko. Wystarczy popatrzeć na samą definicję nałogu.
Bardzo dużo facetów tak myśli. Nie jestem wyjątkiem. Problem, w tym że miałem pecha przebywać wśród kobiet zachowujących się że tak powiem dziwnie i sobie wyrobiłem zdanie. Z tym nałogiem to nie do mnie.
zinnat2 pisze:Problem, w tym że miałem pecha przebywać wśród kobiet zachowujących się że tak powiem dziwnie i sobie wyrobiłem zdanie.
To, że trafisz w koszu z jabłkami na trzy-cztery zgniłki i parę robaczywych, nie oznacza, że wszystkie jabłka będą takie. A może wśród nich są jakieś wyjątkowo słodkie?
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”