No coz nietylko kobieta zmienna bywa ;> ale jak narazie jest to dla mnie bleee ... ;D.
Ty za to stary jestes ;P juz nic nowego nieodkryjesz ;> :564: <joke> ;>
OSTRA JAZDA - to znaczy jaka ?
Moderator: modTeam
Kurde nie wyobrazam sobie jak mozna sie kochac w przebieralni
Przeciez to bylo by widac jak cholera
W windzie nie probowalem ale chcialbym tylko teraz zima wiec ciuchow czlowek na sobie nosi miliony wiec zanim sie rozbierze , ubierze potem to kolejki do windy sie zaczna ustawiac
A jesli chodzi o ostry seks... to ja widze to tak: Kocham sie z dziewczyna od tyłu , wykonuj ebardzo gwałtowne szybkie i głebokie ruchy , czasem przy tym dam jej klapsa w tyłek i złapie za włosy
Oczywiscie wszystko z wyczuciem , nie chodzi tu o to aby komuś zrobic krzywde...
A jesli chodzi o ostry seks... to ja widze to tak: Kocham sie z dziewczyna od tyłu , wykonuj ebardzo gwałtowne szybkie i głebokie ruchy , czasem przy tym dam jej klapsa w tyłek i złapie za włosy
Student pisze:A jesli chodzi o ostry seks... to ja widze to tak: Kocham sie z dziewczyna od tyłu , wykonuj ebardzo gwałtowne szybkie i głebokie ruchy , czasem przy tym dam jej klapsa w tyłek i złapie za włosyOczywiscie wszystko z wyczuciem , nie chodzi tu o to aby komuś zrobic krzywde...
wiec zrob to ale w przebieralni w Geancie
to bedzie hardcore
tylko klapsy lekkie dawaj zeby nie klaskalo bo sie zorientuja
stekanie i jakies podejrzane ruchy to normalka - polowa kobiet proboje sie wcisnac w ciuch 2 nr mniejszy czegolnie jak jest na promocji 20%
:564:
Ostatnio zmieniony 23 lis 2004, 17:36 przez Andrew, łącznie zmieniany 1 raz.
poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”