Maverick pisze:To ja jestem jak widac lepszy. Nie dosc ze max bralem to jeszcze bylo im dobrze i tez wracaly Choc max maxowi nie rowny
Otóż to. Niektórym do maxa potrzeba i świadomosi, że kobieta max dostała.
Moderator: modTeam
Maverick pisze:Nie widze takiej potrzeby. Mojemu sumieniu wystarcza ze nie oklamuje jej w kwestii uczuc.
shaman pisze:Otóż to. Niektórym do maxa potrzeba i świadomosi, że kobieta max dostała.
Maverick pisze:Choc tej ktora kocham moge dac o wiele wiecej
Od niej?Pit pisze:- skąd mozesz wiedzieć co czuje druga osoba.
No wlasnie wtedy sie opieprzalem =] A i tak byly zadowolonePit pisze:- pod względem fizycznym dajesz raczej to samo chyba że się opieprzasz
Maverick pisze:Dla mnie to proste, po co mam sie wysilac i przedluzac stosunek z ok 10 minut do powiedzmy 50? Nie chce mi sie dla byle ktorej tego robic. To meczace jest ;p Podobnie z pieszczotami. Po co przedlzac gre wstepna az tak bardzo, mozna zaczac szybciej. Ogolnie chodzilo o moje checi. choc przyznam sie ze nie bez znaczenia bylo rowniez to czy widzialem ze jej sie np dluzszy seks podoba. Bo jak nie zauwazalem roznicy to kompletnie sie zniechecalem.
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 256 gości