Powiększenie powrózka nasiennego
Moderator: modTeam
Powiększenie powrózka nasiennego
Mam problem, otóz mam powiekszenie powrózka nasiennego (chyba tak to sie nazywa) dla tych co nie wiedza to wyjaśniam; jest to powiekszenie tych "węzłów" w mosznie, ogolnie wygląda to jak "worek z glisdami". Mam pytanie raczej do kobiet czy podczas stosunku, pieszczot etc. czują jakies obrzydzenie, dyskomfort?
Ostatnio zmieniony 20 wrz 2008, 16:10 przez alex10, łącznie zmieniany 1 raz.
Re: Problem
alex10 pisze:Mam pytanie raczej do kobiet czy podczas stosunku, pieszczot etc. czują jakies obrzydzenie, dyskomfort?
Ogólnie to chyba raczej nie, a w twoim konkretnym przypadku to powinieneś chyba zapytać tą czy te z którymi miałeś sex
Jak się popieści to się zmieści
- Zielonowłosa
- Entuzjasta
Kazdy jest zbudowany inaczej, myślę, ze nie masz co się przejmować, bo wielu facetów ma np. bardzo żylaste penisyi wydaje mi się, ze kobietom to nie przeszkadza, więc w Twoim przypadku też nie ma się co martwić. Penis sam w sobie (vagina też z resztą) nie jest specjalnie estetyczny, ale nie idzie się do łóżka z samym penisem, ale z całym mężczyzną, więc zupełnie inaczej się to postrzega. Dla mnie i jak sądzę, dla większości kobiet nie jest to problem...
Pozdrawiam serdecznie i pamiętaj, że to , co o Tobie myślą, to w połowie efekt tego, co sam o sobie myślisz.
Pozdrawiam serdecznie i pamiętaj, że to , co o Tobie myślą, to w połowie efekt tego, co sam o sobie myślisz.
[mod]zglosilem, bo temat topiku niezgodny z regulaminem[/mod]
One moga nawet nie wiedizec ze cos jest nie tak. Chyba ze by mialy duze doswiadczenie, ale nawet wowczas nie sadze by cos takiego czuly.alex10 pisze:Mam pytanie raczej do kobiet czy podczas stosunku, pieszczot etc. czują jakies obrzydzenie, dyskomfort?
Ja miałem to ustrojstwo i czułem straszny dyskonfort jak moja panna na to patrzyła. Poddałem się zabiegowi podwiązania żyły wrotnej i problem znikną. Radził bym Ci zrobić to samo ponieważ Twoje jądro nie ma odpowiedniego chłodzenia co może skutkować spadkiem jakości nasienia a nawet doprowadzić do bezpłodności.
P.S. To samo się dzieje z autem jak nie pali na jeden cylinder
P.S. To samo się dzieje z autem jak nie pali na jeden cylinder

- statistica
- Zaglądający
bo wielu facetów ma np. bardzo żylaste penisy i wydaje mi się, ze kobietom to nie przeszkadza
Owszem przeszkadza.
W życiu nie wziełabym do ust brzydkiego żylastego penisa - podejrzewam, że zamiast seksu oralnego byłyby wymioty
Dla mnie nie tylko ważne jest to aby facet był przystojny, ale żeby jego penis był również piękny. Nawet gdyby chłopak był niesamowity a miał małego i żylastego - rzuciłabym takiego. Nie ważne żeby był bardzo duży ale gruby, długi i zdrowy musi być
![.[:D]. [:D]](./images/smilies/zadowolony.gif)
. Mam pytanie raczej do kobiet czy podczas stosunku, pieszczot etc. czują jakies obrzydzenie, dyskomfort?
Jestem na 99,99% pewna, że zauważyłabym że coś jest nie tak i poczułabym obrzydzenie, na samo sformułowanie "worek z glisdami" robi mi sie niedobrze
Penis sam w sobie (vagina też z resztą) nie jest specjalnie estetyczny
Nieprawda - penis na przyklad mojego chłopaka jest piękny sam w sobie

nie idzie się do łóżka z samym penisem, ale z całym mężczyzną,
Też nie do końca prawda..... a gdyby Twojemu facetowi ucieli penisa to byłabyś z nim?
Ja na pewno bym nie była, bo chce mieć ojca dla swoich dzieci i chce cieszyć się seksem do końca moich dni. Facet bez penisa, albo z uszkodzonym, brzydkim, chorym moim zdaniem jest praktycznie bezużyteczny.
Ostatnio zmieniony 28 wrz 2008, 11:04 przez statistica, łącznie zmieniany 1 raz.
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”