Obsesja dziewicy

Zagadnienia związane ze sferą fizyczną (cielesną), a także z problemami dotyczącymi tematów współżycia i kontaktów cielesnych. Pozycje seksualne - wymiana doświadczeń.

Moderator: modTeam

Awatar użytkownika
eng
Weteran
Weteran
Postautor: eng » 25 maja 2008, 16:21

Golly Gee pisze:Może faktycznie, bardziej by to pasowało do tematu "Obsesja nie-dziewicy". Bo Ty chyba taką masz prawda?

Nie, po prostu szkoda mi czasu na bezsensowne gierki ... konkret to mniejsza strata czasu i brak problemów, nikt też nie liczy na nic dłużej... nie chce mi się bawić w nauczyciela bo i po co - zdecydowanie bardziej odpowiada mi rozrywkowo-konsumpcyjne podejście do życia ...
Z dziewicą trzeba chyba obchodzić się jak z jajkiem, wiec to bezsensowne i niepewne, może to rajcować tylko kogoś kto lubi niespodzianki i ma dużo czasu, energii i chęci przeznaczone na straty, bo efekt niewiadomy ...
Golly Gee pisze:Nie chcę Ci dokuczać, ale nie nadrabiasz żadnych straconych lat. Nadal je marnujesz. Takie moje zdanie.

Nie, traciłem życie prze kilkanaście lat jak wierzyłem w dyrdymały jak wy, w miłość aż po grób i jedną kobietę na całe życie, wspólne budowanie, trwałe związki itd ... a teraz jest mi zdecydowanie lepiej :)
Ostatnio zmieniony 25 maja 2008, 16:42 przez eng, łącznie zmieniany 3 razy.
bleeeeeeeeeeeee
Awatar użytkownika
Golly Gee
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: Golly Gee » 25 maja 2008, 16:43

eng, Widzisz, z tego co piszesz emanują Twoje doświadczenia i przeżycia z przeszłości. Musiałeś się kimś mocno rozczarować, mocno na kimś zawieść itd. Stąd na dzień dzisiejszy taka Twoja postawa a nie inna.

eng pisze:teraz jest mi zdecydowanie lepiej
Ok, jak bym chciał Cię zaniepokić to bym spytał jak długo to potrwa :>

eng pisze:traciłem życie jak wierzyłem w dyrdymały jak wy, w miłość aż po grób i jedną kobietę na całe życie
A widzisz, jesli o mnie chodzi to ja miałem inną kolejność, może kiedyś myślałem tak jak Ty teraz. I mi się odmieniło w drugą stronę. Jak dla mnie człowiek przy Twoim podejsciu, rozmienia się na drobne, upłyca, sprowadza siebie i innych do przedmiotu. Znów nie chcę Cię obrazić, ale nie widzę u Ciebie miejsca na uczucia.
ale wkoło jest wesoło
Awatar użytkownika
PFC
Weteran
Weteran
Postautor: PFC » 25 maja 2008, 16:49

pani_minister pisze:A jaja dopiero by były, jakby znaleźli fizyczny dowód na istnienie Boga <diabel>

W sumie jest to nawet prawdopodobne. ;)

eng pisze:I ta moja odpowiedź powinna Ci wystarczyć,a poza tym nie podporządkowuję się jednemu organowi, po prostu nadrabiam stracone lata spędzone z " życiowymi pomyłkami"... A zresztą co ci do tego ?

Moim zdaniem tutaj zawiera się sedno Twych poglądów w owej materii, dlatego jest to bardzo na temat. ;DD ...Bo przecież to wszystko jest tak naprawdę bardzo proste, jeśli o Twe rozumowanie idzie i sprowadza się IMHO do dwóch następujących wniosków: 1) należysz do typów, których często "pała swędzi", że się tak kolokwialnie wyrażę, a że sam żyjesz, no więc wiadomo, że wymagasz, aby było szybko, łatwo i przyjemnie, czego dziewica Ci raczej nie zagwarantuje; 2) z tego co piszesz nie tylko w tym temacie wnioskuję, że miałeś ciężką przeszłość, która dosyć mocno Twe psyche wypaczyła (ewentualnie była ona wypaczona jeszcze wcześniej) i tłumaczysz się, że rozwiązanie nr 1. jest najlepszym, co Cię spotkać może obecnie i być może na tym etapie masz rację, aczkolwiek moim zdaniem nie ma się z czego cieszyć. <aniolek> Wszystko inne jest już tylko dobudowaną do tych dwóch punktów ideologią. 8) Let's face facts here. <faja>
Szczecin Floating Garde 2050 Project.
Awatar użytkownika
eng
Weteran
Weteran
Postautor: eng » 25 maja 2008, 17:16

Golly Gee pisze:A widzisz, jesli o mnie chodzi to ja miałem inną kolejność, może kiedyś myślałem tak jak Ty teraz. I mi się odmieniło w drugą stronę. Jak dla mnie człowiek przy Twoim podejsciu, rozmienia się na drobne, upłyca, sprowadza siebie i innych do przedmiotu. Znów nie chcę Cię obrazić, ale nie widzę u Ciebie miejsca na uczucia.

Bo u mnie nie ma miejsca na uczucia !
Zbędne legendy , mity, roczarowania i tyle. Uczucia są dla naiwnych, zamydlają oczy i człowiek traci realną ocenę sytuacji...

PFC pisze:W sumie jest to nawet prawdopodobne.

To jest bardzo mało prawdopodobne, bo albo to jest poza naszymi możliwościami pojęcia, albo nie ma i nigdy nie było, więc nie ma czego udowadniać, chyba że metodami inkwizycji ...

PFC, wypaczone podejście ? Nie, raczej wreszcie zdrowe... bo wypaczone to miałem wcześniej tak jak opisałem ...
bleeeeeeeeeeeee
Awatar użytkownika
PFC
Weteran
Weteran
Postautor: PFC » 25 maja 2008, 17:25

eng pisze:Zbędne legendy , mity, roczarowania i tyle. Uczucia są dla naiwnych, zamydlają oczy i człowiek traci realną ocenę sytuacji...

No sporo w tym prawdy jest na pewno, lecz jeśli tak jest zawsze, to po co się w ogóle z kobietami zadawać? Tylko dla samego rżnięcia? ;DD Strata czasu. :] Lepiej sobie dobrą książkę poczytać, choćby i Dawkinsa. <lol>

eng pisze:Nie, raczej wreszcie zdrowe... bo wypaczone to miałem wcześniej tak jak opisałem ...

A może nigdy zdrowego nie miałeś? <niewiem> Wiesz co kibice śpiewali kilka dobrych lat temu, jak RTS w dupę od Parmy dostawał? "4:0 to za mało, żeby Widzew załamało". <aniolek> A na Ciebie nie trzeba było nawet tyle. ;)
Awatar użytkownika
eng
Weteran
Weteran
Postautor: eng » 25 maja 2008, 17:39

PFC pisze:No sporo w tym prawdy jest na pewno, lecz jeśli tak jest zawsze, to po co się w ogóle z kobietami zadawać? Tylko dla samego rżnięcia? Strata czasu.

Faceci mnie raczej odpychają więc pozostanę przy swoim...
A książki to coraz bardziej trójkowi piszą...
PFC pisze:A może nigdy zdrowego nie miałeś?

Teraz mam zdrowe, wypaczone to jest z Twojej perspektywy, pożyjesz to zobaczysz, no chyba że będziesz miał szczęscie i "załapiesz się" w dobra falę i nikt cię nie oszuka... Tyle że to jak siedzenie na bombie okrakiem i bawienie sie zapalnikiem ( wspólne zycie z kobietą)...
bleeeeeeeeeeeee
Awatar użytkownika
PFC
Weteran
Weteran
Postautor: PFC » 25 maja 2008, 17:50

eng pisze:Tyle że to jak siedzenie na bombie okrakiem i bawienie sie zapalnikiem ( wspólne zycie z kobietą)...

Jasne. <faja> ...Tak samo jak życie jako takie. :)
ja-to-ja
Zaglądający
Zaglądający
Postautor: ja-to-ja » 25 maja 2008, 18:49

Chyba dyskusja doszła już do punktu w którym dziewictwo zostało zapomniane, a problemem jest do czego ma służyć kobieta: tylko do seksu czy też można używać jej jeszcze w inny sposób.
Jeżeli babka ma być tylko i wyłącznie rozrywką (na krótko-bo przecież zobowiązania są beee) to faktycznie dziewica za nic się nie sprawdzi. ale jeśli oprócz kilku ciekawych otworków widzisz w niej jeszcze coś na kształt partnera to chyba warto poświęcić trochę czasu na nauczenie jej kilku sztuczek. nie ryzykujesz-nie wygrywasz
Awatar użytkownika
eng
Weteran
Weteran
Postautor: eng » 25 maja 2008, 19:14

ja-to-ja pisze:Chyba dyskusja doszła już do punktu w którym dziewictwo zostało zapomniane, a problemem jest do czego ma służyć kobieta: tylko do seksu czy też można używać jej jeszcze w inny sposób.

Taaa...
ja-to-ja pisze:Jeżeli babka ma być tylko i wyłącznie rozrywką (na krótko-bo przecież zobowiązania są beee) to faktycznie dziewica za nic się nie sprawdzi.

Dokładnie, od samego początku to piszę ... tyle że wszysycy udają że tego nie widzą i nie rozumieją ;)
ale jeśli oprócz kilku ciekawych otworków widzisz w niej jeszcze coś na kształt partnera to chyba warto poświęcić trochę czasu na nauczenie jej kilku sztuczek. nie ryzykujesz-nie wygrywasz

Nie mam już ochoty widzieć w kimś partnera, bo i po co się mam rozczarować ?
Na to nie ma chętnych, za to na niezobowiązujący sex - jak najbardziej, przynajmniej w moim przedziale wiekowym tak jest ... druga strona nie chce niczego innego niż sexu, bo partnera zwykle już ma, albo podobny układ z którego niegdy nie zechce zrezygnować bo to dla niej nieopłacalne ;) Zresztą często bachory też, których nie zostawi więc po co się spinać ?
Ostatnio zmieniony 25 maja 2008, 19:33 przez eng, łącznie zmieniany 1 raz.
bleeeeeeeeeeeee
ja-to-ja
Zaglądający
Zaglądający
Postautor: ja-to-ja » 25 maja 2008, 19:28

no to wszystko w porządku, jeśli ten układ odpowiada obu stronom i nawzajem się nie krzywdzicie. zastanawiam się tylko, jak długo dasz radę, bo ten cynizm jest troszkę trujący. nie chcę się wymądrzać, po prostu wiem jak boli samotność, ale sama gram twardziela, który uczuć nie potrzebuje. chyba niedawno była tu mowa o PR ;)))
Awatar użytkownika
Ted Bundy
Weteran
Weteran
Postautor: Ted Bundy » 25 maja 2008, 19:33

eng pisze:jak najbardziej, przynajmniej w moim przedziale wiekowym tak jest ... druga strona nie chce niczego innego niż sexu, bo partnera już ma

smutne to jest :) uchodzi to brać się za zajęte, nawet wolnym będąc? Mimo że szmiry, bo nie szmira na boki nie chodzi i nie robi w wała swego faceta.Tak,tak, nie ma co dorabiać sobie w tym przypadku ideologii.
http://www.facebook.com/LKSPogonLwow

Reaktywowany w 2009 r. Razem przywróćmy świetność tej historycznej drużynie!

http://www.piotrlabuz.pl/
http://michalpasterski.pl/
http://www.mateuszgrzesiak.pl/
Awatar użytkownika
lollirot
Weteran
Weteran
Postautor: lollirot » 25 maja 2008, 19:34

TedBundy pisze:nie ma co dorabiać sobie w tym przypadku ideologii.

Przecież on nie dorabia ideologii. Chce umoczyć i umacza.
pan nie jest moim pasterzem
a niczego mi nie brak
nie przynależę i nie wierzę
i chociaż idę ciemną doliną
zła się nie ulęknę i nie klęknę.
Awatar użytkownika
Mona
Weteran
Weteran
Postautor: Mona » 25 maja 2008, 19:37

ja-to-ja pisze:no to wszystko w porządku, jeśli ten układ odpowiada obu stronom i nawzajem się nie krzywdzicie

Krzywdzą się, bo pozbawiają siebie emocji :]
TedBundy pisze:smutne to jest

Uhmm, bo potem tak "szczodra" kobieta pójdzie do męża i wytrze się o niego <chory>
"Cause we all have wings, but some of us don’t know why"

Joe Cocker
Awatar użytkownika
eng
Weteran
Weteran
Postautor: eng » 25 maja 2008, 19:40

Może i smutne, tylko kogo to obchodzi ?
Daję radę, inne opcje mnie już nie interesują. Poza tym lepsza samotność niż dać się okradać i upadlać w imię jakichś nigdy nieistniejących uczuć...
TedBundy pisze:uchodzi to brać się za zajęte, nawet wolnym będąc?

Wolne też nie chcą bo mają inne plany na życie ...
Znasz jakieś niezajęte i niedzieciate 30tki ? oczywiście normalne, nieroztyte i nie straszące ? Bo ja nie, a młodsze to jakoś poza moimi zainteresowaniami, o czym bym "po" rozmawiał z taką 20-to latką ? Nie byłoby o czym.

Ostatnio dziewicę widziałem jak miałem 17 lat ... i starczy ;)

Mona pisze:Krzywdzą się, bo pozbawiają siebie emocji

Nieprawda Mona, dają sobie coś czego w związku nie można mieć - komfort i luz, brak spięcia i starań, po prostu luzik...
Ostatnio zmieniony 25 maja 2008, 19:54 przez eng, łącznie zmieniany 3 razy.
bleeeeeeeeeeeee
Awatar użytkownika
Ted Bundy
Weteran
Weteran
Postautor: Ted Bundy » 25 maja 2008, 19:55

eng pisze:Znasz jakieś niezajęte i niedzieciate 30tki ?

jak najbardziej :)

eng pisze:oczywiście normalne, nieroztyte i nie straszące ?

też :)

eng pisze:Bo ja nie, a młodsze to jakoś poza moimi zainteresowaniami, o czym bym "po" rozmawiał z taką 20-to latką ? Nie byłoby o czym.

ale Ty przecież nie chcesz z nimi rozmawiać, niepotrzebna Ci kobieta - partner do rozmowy,radości,żalów czy smutków :) Przecież chodzi tylko o seks, prawda? Zatem w czym problem, czemu tak akcentujesz wiek?
http://www.facebook.com/LKSPogonLwow

Reaktywowany w 2009 r. Razem przywróćmy świetność tej historycznej drużynie!

http://www.piotrlabuz.pl/

http://michalpasterski.pl/

http://www.mateuszgrzesiak.pl/
Awatar użytkownika
tarantula
Weteran
Weteran
Postautor: tarantula » 25 maja 2008, 19:55

eng pisze:Znasz jakieś niezajęte i niedzieciate 30tki ? oczywiście normalne, nieroztyte i nie straszące ?

Po raz kolejny zapraszam w nasze poludniowe rejony :D Panie do wyboru do koloru, brac-przebierac-zajmowac 8)
Ogolnie to dajmy spokoj juz eng`owi. Dorosly facet i odpowiada za swoje czyny wiec zrelaksujcie sie ludzie i przestancie go nawracac ;) Mnie tylko trawi jedna mysl - jak jakas ekstra bitch moze z takim trolem, niepojete to dla mnie <hmm>

[ Dodano: 2008-05-25, 19:56 ]
TedBundy pisze:ale Ty przecież nie chcesz z nimi rozmawiać, niepotrzebna Ci kobieta - partner do rozmowy,radości,żalów czy smutków :) Przecież chodzi tylko o seks, prawda? Zatem w czym problem, czemu tak akcentujesz wiek?

To bylo dobre Ted <diabel>
"Babcia Weatherwax nigdy się nie gubiła.
Zawsze doskonale wiedziała, gdzie się znajduje,
czasem tylko nie była pewna, gdzie jest wszystko
inne."
Awatar użytkownika
eng
Weteran
Weteran
Postautor: eng » 25 maja 2008, 20:06

Ted: szczerze wątpię, albo mają takie wymagania z sufitu że nie dziwię się że są same ;)
TedBundy pisze:ale Ty przecież nie chcesz z nimi rozmawiać, niepotrzebna Ci kobieta - partner do rozmowy,radości,żalów czy smutków Przecież chodzi tylko o seks, prawda? Zatem w czym problem, czemu tak akcentujesz wiek?

Jednak czasem trzeba pogadać w przerwie ;)
Wiek to raczej kwestia gustu i atrakcyjności, oraz tych paru zdań i wstepnego zaintetresowania...
tarantula pisze:Po raz kolejny zapraszam w nasze poludniowe rejony Panie do wyboru do koloru, brac-przebierac-zajmowac

Ale one szukają sponsora-kandydata na męża-ojca rodziny itd... a ja raczej się do tego nie nadaję :)
tarantula pisze:Mnie tylko trawi jedna mysl - jak jakas ekstra bitch moze z takim trolem, niepojete to dla mnie

Extra bitch ? a czy ja mówiłem o czymś takim ? bez przesady ... te to raczej w innej grupie szukają wrażeń ;)
Ostatnio zmieniony 25 maja 2008, 20:16 przez eng, łącznie zmieniany 1 raz.
bleeeeeeeeeeeee
Awatar użytkownika
tarantula
Weteran
Weteran
Postautor: tarantula » 25 maja 2008, 20:15

eng pisze:Extra bitch ? a

To taka moja wlasna przenosnia do kobiet typu Sharon Stone w Nagim instynkcie :)

inne."
Awatar użytkownika
PFC
Weteran
Weteran
Postautor: PFC » 25 maja 2008, 20:17

eng pisze:Dokładnie, od samego początku to piszę ... tyle że wszysycy udają że tego nie widzą i nie rozumieją ;)

No ja przyznam szczerze, że nie potrafię tego zrozumieć do końca. <niewiem>

eng pisze:Daję radę, inne opcje mnie już nie interesują. Poza tym lepsza samotność niż dać się okradać i upadlać w imię jakichś nigdy nieistniejących uczuć...

No jeśli naprawdę nigdy nie istniały, to i owszem, masz rację. ;) ...BTW: a teraz nie czujesz, że się upadlasz? :> Kimże Ty dla tych wszystkich "dzieciatych i mężatych" kobiet jesteś? Nikim. <faja> Postrzegają Cię niemal wyłącznie przez pryzmat Twej pały. 8) Może sobie "po" o czymś kulturalnym pogadacie nawet, co nie zmienia faktu, iż de facto robisz za męską dziwkę, która nie bierze kasy, bo jej się cała profesja podoba. <chory> No sorry, ale tak jest prawda.

eng pisze:Znasz jakieś niezajęte i niedzieciate 30tki ? oczywiście normalne, nieroztyte i nie straszące ?

Tak... Ale one by takiego typa jak Ty nie chciały... Znaczy się tak zużytego przez życie. <lol>
Awatar użytkownika
eng
Weteran
Weteran
Postautor: eng » 25 maja 2008, 20:19

tarantula pisze:To taka moja wlasna przenosnia do kobiet typu Sharon Stone w Nagim instynkcie

Tak się właśnie domyśliłem ... niestety nie moja półeczka ...
bleeeeeeeeeeeee
Awatar użytkownika
tarantula
Weteran
Weteran
Postautor: tarantula » 25 maja 2008, 20:23

eng pisze:Tak się właśnie domyśliłem ... niestety nie moja półeczka ...

To ja juz nie wiem ktora jest Twoja no bo...dziewice odpadaja, malolaty odpadaja, trole odpadaja, inteligentne wiedzace czego chca i dojrzale "Sharonki" tez.Wiec KTO?

edit: porwanie przez UFO [:D]

inne."
Awatar użytkownika
eng
Weteran
Weteran
Postautor: eng » 25 maja 2008, 20:26

PFC pisze:No jeśli naprawdę nigdy nie istniały, to i owszem, masz rację.
Nie istniały, panienki udawały przez lata żeby załatwić sobie jakieś sprawy związkiem ...
PFC pisze:a teraz nie czujesz, że się upadlasz? Kimże Ty dla tych wszystkich "dzieciatych i mężatych" kobiet jesteś? Nikim. Postrzegają Cię niemal wyłącznie przez pryzmat Twej pały. Może sobie "po" o czymś kulturalnym pogadacie nawet, co nie zmienia faktu, iż de facto robisz za męską dziwkę, która nie bierze kasy, bo jej się cała profesja podoba. No sorry, ale tak jest prawda.

Ja to widze raczej odwrotnie ...
PFC pisze:Tak... Ale one by takiego typa jak Ty nie chciały... Znaczy się tak zużytego przez życie.

No nie, ostatnie 15 lat życia - wyłacznie 3 długie związki, faktycznie bardzo zużyty ... jak na faceta to prawie jak dziewica ;)

[ Dodano: 2008-05-25, 20:28 ]
tarantula pisze:Wiec KTO?
Przeciętne, normalne itd. Nie za brzydkie i nie za ładne.
bleeeeeeeeeeeee
Awatar użytkownika
PFC
Weteran
Weteran
Postautor: PFC » 25 maja 2008, 20:36

eng pisze:Nie istniały, panienki udawały przez lata żeby załatwić sobie jakieś sprawy związkiem ...

No dobrze, ale jakoś trudno mi sobie wyobrazić, by rzeczywiście mogły "udawać przez lata"? :? Jak to możliwe, że taki przenikliwy typ, który w metafizyczne bajeczki nie wierzy mógł się dać aż tak omotać? 8) ...No nie wiem. Może byłeś dla nich za dobry? <faja> W sumie wydaje mi się, z historii należy wyciągać wnioski, a Ty ją na swój sposób w jakimś sensie powielasz. Rozumiem, że jesteś zmęczony. Wszyscy jesteśmy. ;) ...Ale uważam, że Twe podejście będzie dobre tak długo, jak długo kłopoty z erekcją Cię będą omijać. A potem co?

eng pisze:Ja to widze raczej odwrotnie ...

Tzn. jak? Tłumaczysz sobie, że to one są Twymi dziwkami? ;)

No nie, ostatnie 15 lat życia - wyłacznie 3 długie związki, faktycznie bardzo zużyty ... jak na faceta to prawie jak dziewica ;)

Liczy się intensywność. ;) Zresztą Ty się bez przerwy zużywasz gdzieś po kątach i pewnie nawet już byś nie umiał inaczej, no więc być może koniec końców jest to dla Ciebie najlepsze rozwiązanie i nie zamierzam Cię dłużej do tego zniechęcać, bo dorosły jesteś, ale mnie po prostu razi dorabianie sobie całej tej nadbudowy ideologicznej.
Awatar użytkownika
eng
Weteran
Weteran
Postautor: eng » 25 maja 2008, 20:49

Można udawać przez lata, kwestia planowanego "zysku".
Jak się wierzy w uczucia i jest naiwnym to się tak źle kończy jak u mnie.

A potem bedzie nic. I tak to co dziś to też w sumie nic, niczego innego już nie będzie, więc w czym problem ?
PFC pisze:Tzn. jak? Tłumaczysz sobie, że to one są Twymi dziwkami?

Nie, ale to jedyne opcje ? ja myślę że to For Fun ...

I nie dorabiam ideologii, prezentuję odmienną postawę i tyle.
Ostatnio zmieniony 25 maja 2008, 20:52 przez eng, łącznie zmieniany 1 raz.
bleeeeeeeeeeeee
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 25 maja 2008, 21:04

eng pisze:W życiu nie miałem doczynienia z dziewicą i powiem szczerze że bym uciekał gdzie pieprz rośnie od czegoś takiego ... ;)

Rany julek piszecie tu jak by dziewica to było nie wiadomo co - to taka sama w sumie kobieta jak to co miala z 30 fiutków zaliczonych - wszystko w kwesti podejscia do takiej - jak jednej tak drugiej kobiety. Wszystko w kwesti jak uczuciowo - czy to dziewica czy ladacznica sie z Wami zwiaże . Widze , ze musicie jeszcze troche pożyć na tym swiacie, troche też nagrzeszyc <aniolek>
Problem nie tkwi w dziewictwie !! a w kobiecie i w was .
Dziewictwo stało sie fetyszem , a ja nie wiem dlaczego
poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
Awatar użytkownika
tarantula
Weteran
Weteran
Postautor: tarantula » 25 maja 2008, 21:08

Andrew pisze:Dziewictwo stało sie fetyszem , a ja nie wiem dlaczego

Bo coraz mniej mezczyzn a coraz wiecej pol chlopkow.

inne."
chwastek
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: chwastek » 25 maja 2008, 21:10

bo w naszej supermarketowej rzeczywistości, gdzie wszystko masz na wyciągnięcie ręki, szybko i w promocji do tego, dziewictwo jest takim towarem, o który, aby go dostać, trzeba się postarać ...
może kręcić taka zdobycz

tarantula pisze:

Bo coraz mniej mezczyzn a coraz wiecej pol chlopkow.

a i dziewice zdają sobie z tego sprawę ...
Ostatnio zmieniony 25 maja 2008, 21:13 przez chwastek, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 25 maja 2008, 21:19

krecic zdobycz? co za kretynem by trzeba bylo byc [:D] Po drugie ... przy owym zdobywaniu trzeba by było wiedziec iz dana osoba jest ową dziewica - jak znam zycie to wiekszosc tak zabiegajacych o to kmiotów nawet nie zdalo by sobie sprawy iz miało owa dziewice , zas zmyslna, cwana kobieta zrobic umie tak iż facet moze nawet nie wiedziec iz owa dziewicą nie była !! idę o zaklad , ze ci co tak pragna owych dziewic - tow przypadku trafienia na dziewice - która nie krzyczy z bólu i nie krwawi , wmówia jej iz dziewicą nie byłą <hahaha> <hahaha> <hahaha>
Awatar użytkownika
eng
Weteran
Weteran
Postautor: eng » 25 maja 2008, 21:20

Andrew, przeczytaj cały temat ... i to nie jest taka sama kobieta, bo w głowie ma co innego. I kto by tracił pół życia na ucywilizowanie takiej ? TYm bardziej że nie dla siebie a w efekcie dla jakiegoś palanta ...
tarantula pisze:Bo coraz mniej mezczyzn a coraz wiecej pol chlopkow.

Coraz mniej kobiet z urodą, urokiem i wdziekiem, a coraz więcej "wynalazków" ... A facet to ma być macho albo nie jest facetem ;) I to jeszcze "kotlet" wymaga ... przesada.
Ostatnio zmieniony 25 maja 2008, 21:22 przez eng, łącznie zmieniany 1 raz.
bleeeeeeeeeeeee
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 25 maja 2008, 21:23

eng pisze:Andrew, przeczytaj cały temat ... i to nie jest taka sama kobieta, bo w głowie ma co innego. I kto by tracił pół życia na ucywilizowanie takiej ?
.

Ja to kobieciarz jestem , jak i przebywam w kobiecym towarzystwie znacznie wiecej niz Ty , jestem też starszy ! [:D] i mówie iż bzdury wypisujesz ! co ma innego w głowie dziewica , a co ma nie dziewica ? o czym Ty w ogóle piszesz teraz ? :| ulegles jakiemus stereotypowi !

Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”