Blazej30 pisze:naprawdę nie ma tutaj miłośniczek włosów na klacie![]()
Parę postów wyżej się odezwałam

Moderator: modTeam
Blazej30 pisze:naprawdę nie ma tutaj miłośniczek włosów na klacie
tarantula pisze:Wlosy u faceta to:
na czaszce
na nogach
na brodce
reszta pod golarke
Rebeca2006 pisze:Jarek napisał/a:
Myślę, że dzika plaża nie zwalnia tych kobiet od dbania o estetykę, a takich widoków jest niestety sporo
Ja widziałam takie sprawy nie na dzikich plażach, ale na tych jak najbardziej uczęszczanych...
runeko pisze:O ile nie zagęszczenie nie jest jakieś kolosalne i włosy nie biegną od szyi do penisa, tylko są na klacie. Nie pod, nie nad, nie na boki, jak to niektórzy panowie mają. Tylko na, jak Bozia przykazała.
miles3 pisze:A co powiecie na depilowanie pod pachami i nóg
Blazej30 pisze:przypomina to taki wydłużony trójkąt z czubkiem w górze.
Marissa pisze:No ale ja zawsze lubiłam wtulić się i przeczesać palcami te włochy pod pachami
a co maja powiedziec kobiety ktore maja zarost pod nosem np?
Lateralus pisze:swoja droga to nie jest niczyja wina ze sie urodzil i ma wlosy tu czy gdzie indziej.
Lateralus pisze:swoja droga to nie jest niczyja wina ze sie urodzil i ma wlosy tu czy gdzie indziej.
Lateralus pisze:a co maja powiedziec kobiety ktore maja zarost pod nosem np?
miles3 pisze:Pod pachami niedawno zacząłem się golić i chcąc nie chcąc uznałem, że całkiem sexy to wygląda, tym bardziej że wcześniej niezły tam gąszcz był
księżycówka pisze:uprawiając kolarstwo jest to raczej konieczne
No to fakt. Skoro nie jest to kaprys ot tak żadnej kobiecie nie powinno to przeszkadzać.
Mi by bardziej przeszkadzało kolarstwo niż ogolone nogi np.
księżycówka pisze:Stormy napisał/a:
ysienie jest dziedziczne chyba nie? bo patrze ze tesc ma sporo wlosow a ma 70lat wiec chyba i mojemu wlosy nie wypadną
Dziedziczy się głównie po dziadkach, a nie rodzicach.
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 124 gości