TedBundy pisze:i sam się zupełnie nie zamierzam hamować w tej materii
i Wy tak hałasujecie, a za ściana jej rodzice, gdzie kultura
Moderator: modTeam
Tommy Gavin pisze:Jedyne odgłosy jakie mi przeszkadzają to jak się trafi trzeszczące łóżko.
Xavi pisze:@zielony kot: daj jej linka do tego forum, niech sobie przeczyta twój temat, to się przestanie gniewać
Jarek pisze:Marissa napisał/a:
A jak jest trzeszczące łóżko to się schodzi z niego na podłogę. Tyle w temacie
a ja bym dodał: jak ktoś za ścianą to albo zminia się lokum, albo rezygnuje się z seksu.
Marissa pisze:Ja bym powiedziała że jak w jednym pokoju wszyscy są to wtedy się zmienia lokum, albo rezygnuje się z seksu. Do czegoś mają służyć te ściany i nie tylko do oddzielenia pomieszczeń
Marissa pisze:Do czegoś mają służyć te ściany i nie tylko do oddzielenia pomieszczeń
właśnie w takich momentach trzeba się powstrzymywać przed wydawaniem odgłosów, tak jak u mnie w jednym pokoju w mieszkaniu (w bloku) trzeba się opanowywać, bo nie chciałabym aby sąsiedzi mnie słuchali, tak jak ja ich słuchać nie chcę.Jarek pisze:Ale szacunek tym za ścianą też się należy. W końcu nie każdy musi wysłuchiwać naszych miłosnych uniesień.
SaliMali pisze: tak jak u mnie w jednym pokoju w mieszkaniu (w bloku) trzeba się opanowywać, bo nie chciałabym aby sąsiedzi mnie słuchali, tak jak ja ich słuchać nie chcę.
Rodzice przez pół życia dziecka się stukać za ścianą mogą, a jakdziecko już podrośnie to nie może z drugiej strony? Głupie to dla mnie.Jarek pisze:Pisząc wcześniej miałem na myśli w jednym mieszkaniu (np. z rodzicami).
wyobraź sobie, że zrozumiałam, dlatego pisałam o powstrzymywaniu sięJarek pisze:Pisząc wcześniej miałem na myśli w jednym mieszkaniu (np. z rodzicami).
a ja jednak nie chciałabym sąsiadów słuchać, więc nie funduję im (przeważnieW tym przypadku, to wolnoć Tomku w swoim domku
Tommy Gavin pisze:A co mają zrobić np. dwie pary, które wspólnie wynajmują mieszkanie? Rezygnować z seksu? Lepiej jak już wspomniałem, zapuścić jakąś muzykę. W pewnych warunkach trzeba okazywać trochę zrozumienia.
Nola pisze:księżycówka napisał/a:
Rodzice przez pół życia dziecka się stukać za ścianą mogą, a jakdziecko już podrośnie to nie może z drugiej strony? Głupie to dla mnie.
a dla mnie wcale nie . mi by było głupio po prostu i wstydziłabym się jak nie wiem fundować rodzicom takie akcje.
Ja nie o tym przecież. Głupim nazwałam krzywo pojęty szacunek - jeśli jedni są na tyle ok, że to rozumieją, a para nie budzi ich i nie przeszkadza to nie ma tu mówić co o szacunku nawet sztucznym jakimś, bo to dom rodzinny.Gosia... pisze:Tym bardziej, że to nie Twój dom, a rodziców, więc porównanie bardzo chybione. Właściciele dyktują warunki, a nie lokatorzy.
Dzindzer pisze:u siebie w domu nie byłam tylko lokatorem.
TedBundy pisze:dopóki do czynszu młody nie dokłada, nie ma prawa dyktować mi jakie zasady w domu ustalam, jako rodzic![]()
TedBundy pisze:tylko odrobinę zacisnąć zęby "podczas" Da się, jak najbardziej.
Dzindzer pisze:u siebie w domu nie byłam tylko lokatorem.
Dzindzer pisze:Moim rodzicom nie przeszkadzało to, że moi faceci u mnie nocowali
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 365 gości