Depilacja... u facetów!
Moderator: modTeam
- zielony kot
- Pasjonat
dla mnie ogolone jąderka i przystrzyzona reszta bylaby najsympatcyzniejsza.ale kiedy kolega sie chwalil (glosno i dobitnie) ze wszedzie jest gladki jak pupka niemowlecia, to mniej wiecej taki sie dla mnie zrobil seksowny jak owa pupka.busz tez nie wskazany, ze wzgledow estetyczno-higieniczno-oralnych
"Celem życia jest żyć. To znaczy być świadomym - zazdrośnie, do upojenia,
pogodnie, bosko świadomym."
Henry Miller
pogodnie, bosko świadomym."
Henry Miller
-
- Początkujący
Tak, wg. mnie wygląda to nie męsko.
...a reszta też przycięta, żeby nie były pokręcone, ew. podgolone jak sięgają zbyt wysoko. Kawałek "trawniczka" MUSI BYĆ.Wg. mnie to ohydnie wygląda jak wystają spod bielizny.
Tyle, jeśli chodzi o estetyczny punkt widzenia. A z innego punktu, no cuż, na oralu świat się nie kończy. Ostatecznie i na całe szczęście na penisie i u kobiet w środku nie rosną.
jednazwielu pisze:przycinanie jak jest zbyt bujnie. ale golenie nie! u mężczyzn absolutnie.
Tak, wg. mnie wygląda to nie męsko.
jednazwielu pisze:a u kobiet do linii bikini jedynie.
...a reszta też przycięta, żeby nie były pokręcone, ew. podgolone jak sięgają zbyt wysoko. Kawałek "trawniczka" MUSI BYĆ.Wg. mnie to ohydnie wygląda jak wystają spod bielizny.
Tyle, jeśli chodzi o estetyczny punkt widzenia. A z innego punktu, no cuż, na oralu świat się nie kończy. Ostatecznie i na całe szczęście na penisie i u kobiet w środku nie rosną.
Ostatnio zmieniony 04 maja 2008, 04:38 przez Jarek, łącznie zmieniany 3 razy.
Kochać i być kochanym
- Katastroficzna
- Entuzjasta
Ja preferuje, gdy włoski są schludnie przycięte wkoło narządu. Wygolone jakoś nie bardzo, bo tak śmiesznie to wygląda cały wygolony od podbrzusza po uda:)...A jeszcze zabawniej, gdy ma takie zarysowane kółko a reszta busz. Jak już się wygoli to niestety, ale musi dziennie, bo strasznie kłuje...A to mało przyjemne.
Wygolony pod pachami...Szczególnie latem, zimą mi to tak nie przeszkadza.
Wygolony pod pachami...Szczególnie latem, zimą mi to tak nie przeszkadza.
"Wszystko się zmienia, z wyjątkiem samego prawa zmiany."
to ja chyba lubie wlosy
nienawidze wygolonych męskich pach ;/ moj sie niestety dla higieny poswieca i raz na jakis czas ku mej rozpaczy pozbywa sie nadmiaru podpachowego.
ale do ogolenia jader go namowic nie moge reszte skraca, choc ja tam roznicy nie widze. ku mej uciesze zaczal mu sie lekki zarost na klacie pojawiac
nienawidze wygolonych męskich pach ;/ moj sie niestety dla higieny poswieca i raz na jakis czas ku mej rozpaczy pozbywa sie nadmiaru podpachowego.
ale do ogolenia jader go namowic nie moge reszte skraca, choc ja tam roznicy nie widze. ku mej uciesze zaczal mu sie lekki zarost na klacie pojawiac
- Katastroficzna
- Entuzjasta
Ja włoski na klacie też lubie, aczkolwiek nie za wiele.
Pod pachami pewnie też by mi nie przeszkadzały, jednak gdy zdaży mi sie jechac autobusem, lub tramwajem latem...a taka puchata pacha pojawi sie w moim zasiegu to, normalnie mozna zwymiotowac.
Pod pachami pewnie też by mi nie przeszkadzały, jednak gdy zdaży mi sie jechac autobusem, lub tramwajem latem...a taka puchata pacha pojawi sie w moim zasiegu to, normalnie mozna zwymiotowac.
"Wszystko się zmienia, z wyjątkiem samego prawa zmiany."
A mi się zdarza na plaży widzieć opalające się kobiety(przeważnie brunetki), którym włosy łonowe sięgają pępka a nawet powyżej, a z boków wchodzą aż na uda blee. Na twarzy niby laska zadbana, a na dole pożal się Boże. Do tego porośnięte nogi i puch pod pachami. Szczęście, że na świeżym powietrzu nie czuć tego, ale koło takiej za skarby bym się nie położył.
Ostatnio zmieniony 04 maja 2008, 13:27 przez Jarek, łącznie zmieniany 3 razy.
Kochać i być kochanym
- Rebeca2006
- Uzależniony
Włoski na klacie są jak najbardziej ok za to na plecach mnie brzydzą
Pod pachami lubie u mojego wygolone, tak jamo ma się rzecz z jądrami ( jak pomarudze to ogoli) nad penisem to lubie ogolone a jak nie to przynajmniej na krótko przycięte
Pod pachami lubie u mojego wygolone, tak jamo ma się rzecz z jądrami ( jak pomarudze to ogoli) nad penisem to lubie ogolone a jak nie to przynajmniej na krótko przycięte
"Możesz iść szybciej niż niejeden chciałby biec,
możesz tak, tak po prostu znów zapomnieć się,
nowy dzien zawsze daje nowe życie,
słuchaj, zaufaj sobie jeszcze raz "
- ksiezycowka
- Weteran
Nie wiem po jakim świecie Ty chodzisz, bo jak żyję czegoś takiego nie wiedziałam...Jarek pisze:A mi się zdarza na plaży widzieć opalające się kobiety(przeważnie brunetki), którym włosy łonowe sięgają pępka a nawet powyżej, a z boków wchodzą aż na uda blee. Na twarzy niby laska zadbana, a na dole pożal się Boże. Do tego porośnięte nogi i puch pod pachami.
A wracając do tematu: facet to ma być facet- odchyły w stronę zarośniętej małpy czy wydepilowanej kobietki są w tej kwestii niewskazane.
Ostatnio zmieniony 04 maja 2008, 16:06 przez Jawka, łącznie zmieniany 1 raz.
"(...) pomyśl... co za głupiec z niego-
mówi, że umiera z mego powodu....
zupełnie jakbym była chorobą"
mówi, że umiera z mego powodu....
zupełnie jakbym była chorobą"
Jawka pisze:Nie wiem na jakim świecie Ty chodzisz, bo jak żyję czegoś takiego nie wiedziałam...
Co prawda żadko się opalam, ale jeśli już to na dzikich plażach na mazurach. Myślę, że dzika plaża nie zwalnia tych kobiet od dbania o estetykę, a takich widoków jest niestety sporo. Dodam, że wieczorem, już po zachodzie słońca, można tam dostrzec jeszcze bardziej obrzydliwe widoki (np. kiedy te panie się przebierają).
Ostatnio zmieniony 04 maja 2008, 16:17 przez Jarek, łącznie zmieniany 1 raz.
Kochać i być kochanym
księżycówka pisze:No może brzydzą mnie tylko Panowie owłosieni wszędzie jak małpy - co za dużo to niezdrowo
mnie też to brzydzi. ja w ogóle nie lubię dużej ilości włosów na ciele - zarówno u facetów, jak i u kobiet. a takie widoki o jakich Jarek pisze to dla mnie jakiś kosmos - nie widziałam czegoś takiego <zmieszany>
Chaos is a friend of mine
- kot_schrodingera
- Weteran
to idę na drzewo a co do tematu to zdaje się że wszyscy jesteśmy podobnie owłosieni - kobiety mają cienkie i jasne włoski a faceci długie, grube i ciemne. zresztą zdaje się że włosy u faceta oznaczają więcej testosteronuksiężycówka pisze:A ja nie mam żadnych preferencji w tym zakresie. No może brzydzą mnie tylko Panowie owłosieni wszędzie jak małpy - co za dużo to niezdrowo
Patrz, Kościuszko, na nas z nieba raz Polak skandował.
I popatrzył nań Kościuszko i się zwymiotował.
/Konstanty Ildefons Gałczyński/
Blazej30 pisze:kobiety mają cienkie i jasne włoski
...ale to raczej blondynki.
Wydaje mi się, że brunetki mają bardziej bujny i ciemny zarost miejsc intymnych i nie tylko(tak z obserwacji na dzikich plażach).
Ostatnio zmieniony 04 maja 2008, 17:41 przez Jarek, łącznie zmieniany 1 raz.
Kochać i być kochanym
- kot_schrodingera
- Weteran
a raczej bardziej widoczny.Jarek pisze:Wydaje mi się, że brunetki mają bardziej bujny i ciemny zarost miejsc intymnych i nie tylko
a wojeryzm nie jest karalny?Jarek pisze:z obserwacji na dzikich plażach
Patrz, Kościuszko, na nas z nieba raz Polak skandował.
- Rebeca2006
- Uzależniony
księżycówka pisze:brzydzą mnie tylko Panowie owłosieni wszędzie jak małpy
mnie to samo
Jarek pisze:Myślę, że dzika plaża nie zwalnia tych kobiet od dbania o estetykę, a takich widoków jest niestety sporo
Ja widziałam takie sprawy nie na dzikich plażach, ale na tych jak najbardziej uczęszczanych...
"Możesz iść szybciej niż niejeden chciałby biec,
bujne owłosienie faceta to jego atut, horrorem jest go się pozbywać O ile los mi skąpi z miesiąca na miesiąc na czaszce, w innych miejscach wyrównał to z nawiązką
http://www.facebook.com/LKSPogonLwow
Reaktywowany w 2009 r. Razem przywróćmy świetność tej historycznej drużynie!
http://www.piotrlabuz.pl/
http://michalpasterski.pl/
http://www.mateuszgrzesiak.pl/
Reaktywowany w 2009 r. Razem przywróćmy świetność tej historycznej drużynie!
http://www.piotrlabuz.pl/
http://michalpasterski.pl/
http://www.mateuszgrzesiak.pl/
- Katastroficzna
- Entuzjasta
brzydzą mnie tylko Panowie owłosieni wszędzie jak małpy
Mnie to samo
Mnie tez.
TedBundy pisze:bujne owłosienie faceta to jego atut
Wlosy u faceta to:
na czaszce
na nogach
na brodce
reszta pod golarke
"Babcia Weatherwax nigdy się nie gubiła.
Zawsze doskonale wiedziała, gdzie się znajduje,
czasem tylko nie była pewna, gdzie jest wszystko
inne."
Zawsze doskonale wiedziała, gdzie się znajduje,
czasem tylko nie była pewna, gdzie jest wszystko
inne."
- kot_schrodingera
- Weteran