Wujo Macias pisze:siekiera, a czym Ty sie zajmujesz w zyciu?
Kiedy nie użalam się nad sobą
jeżdżę cysterną z propanem-butanem względnie samym propanem
no ewentualnie lpg
Moderator: modTeam
<boje_sie> i zastanawiasz się nad <wisielec> Panie miej nas w opiecesiekiera pisze:jeżdżę cysterną z propanem-butanem względnie samym propanem
no ewentualnie lpg
Blazej30 pisze:<boje_sie> i zastanawiasz się nad <wisielec> Panie miej nas w opiecesiekiera pisze:jeżdżę cysterną z propanem-butanem względnie samym propanem
no ewentualnie lpga swoją drogą skoro jeździsz to przecież na drogach pełno jest chętnych kobiet
siekiera, nieodpowiedziałeś na moje pytanie - czy kiedyś przejawiłeś jakąś inicjatywę wobec płci pięknej
zaproponowałeś śniadanie
ano właśnie. a kobiety już tak mają że nawet jak już leżą obok swoich ciuchów potrafią powiedzieć:"kochanie, jak ci nie wstyd!'. I lubią jak facet je zdobywa. Lub jak na to wygląda.siekiera pisze:Nie przejawiałem nie zaproponowałem
powód kompleksy i wstyd
nie wrabiajmy kolegi w potrzebieMaverick pisze:Jest jeszcze inna opcja... NLS
siekiera pisze:azda dużym autem uczy pokory a także myślenia
Andrew pisze:Twój problem polega na - BRAKU KONTAKTU Z LUDZMI i to ludzmi na poziomie.
Mia pisze:Andrew pisze:Twój problem polega na - BRAKU KONTAKTU Z LUDZMI i to ludzmi na poziomie.
dokładnie, zgadzam się.
Zmień prace, ja nigdy nie chciałam pracy, która wiąże się z interakcją z innymi, wolałam robić coś sama, odsyłać projekt i tyle. Ale życie potoczyło mi się dziwnie, rozstałam się z facetem, znajomi zostali przy nim, z następnym mi nie wyszło, co wiązało się również z utratą ludzi, możliwości wyjścia do kina czy na impreze większą grupą. Więc otworzyłam sie, zapisałam na kilka kursów, teraz przy okazji jednego z nich w kilka dni poznałam masę osób, z których kilka naprawdę jest wartych bliższych znajomości. Musisz się przełamać, zapisz się do jakiegoś tematycznego forum zgodnego z Twoimi zainteresowaniami, tam są organizowane spotkania, poznawaj kobiety, chodź na randki, ale nie nastawiaj się na seks. Wiadomo, że każdy by chciał mieć kogoś z kim stworzy udany związek i na dodatek w łóżku układać się będzie równie zajebiście, ale nawet jak popatrzysz na to forum, takich osób jest niwiele. Bardzo dużo zależy od Twojego charakteru, nastawienia, ale jeszcze więcej od szczęścia. Ale szczęściu, można troszkę pomócPo prostu stwórz sobie sam okazję do poznania kogoś, co za tym idzie, późniejszego seksu.
A u nie nic się ni da już "wyćwiczyć"
Andrew pisze:wybaczcie , ale facet to powinien umiec stawic czoła kobiecie , zas internet jest dla makowych panienek
Imperator pisze:I uwierzcie mi, że nawet najlepszy flirt na gadu gadu nie pomoże jeśli facet nie sprawdzi się w realu. Sprawdzone osobiście.
No nie wiem, ja Cie np za tylek w realu zlapalem.Mia pisze:Imperator pisze:I uwierzcie mi, że nawet najlepszy flirt na gadu gadu nie pomoże jeśli facet nie sprawdzi się w realu. Sprawdzone osobiście.
Oj tak, zważając na to, że na gadu gadu dużo się mówi, co się potem nie przekłaada na jakiekolwiek działania.
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 256 gości