Depilacja... u facetów!
Moderator: modTeam
jamaicanflower pisze:Bo dla niektórych brak owłosienia równoznaczny jest z utratą męskości.
to kiepska ta meskośc która istnieje tylko wtedy kiedy sa tam te włosy
TFA pisze:Ja zeby byc gdzies posrodku gole sobie tylko jajka a nad swoim donglem przystrzygam na krotko
ooo i tak moim zdaniem jest dobrze, taki kompr4omis miedzy niemowleca gladkościa a zarosnieta naturalnoscia
TedBundy pisze:Tak, jestem wstrętnym szowinistą,ale to warunek podstawowy
a co jesli ona by lubiła siebie nieogolona
nie dotknął bys jej tam
albo co jesli ona by chciała bys ty sie tam golnął
- jamaicanflower
- Maniak
Bo dla niektórych brak owłosienia równoznaczny jest z utratą męskości.
to kiepska ta meskośc która istnieje tylko wtedy kiedy sa tam te włosy
Ano <browar> Dlatego też tak ironicznie i, być może, mało czytelnie, się o niej wyraziłam.
TedBundy pisze:jak któryś ma trzy włoski na krzyż na klacie i nie tylko na klacie, to i problemu nie maJa lubię swoje kłaki tu i tam
Dla mnie bardziej męski jest taki łysy jak dzidzia i nie korelujący męskości z owłosieniem niż odwrotnie. ;PP Mnie się bardzo nie podobają owłosione klaty i sama nie wiem, czy miałoby to dla mnie większe znaczenie, gdyby taki włochatek był moim chłopcem.
// Life is...
zatraconyŚwiatNagichSłów,PudłoStarychMyśli,
WysypiskoLudzkichSił
iZałzawionyKrzakPytań
międzyMarzeniami,ASnem
chcęWiedziećPierwszaJakiJestŚwiatBezNocy
jakiŚwiatBezNocy
więcWyjęSzeptemDoWieczornegoMilczenia
...but a dream //
WysypiskoLudzkichSił
iZałzawionyKrzakPytań
międzyMarzeniami,ASnem
jakiŚwiatBezNocy
...but a dream //
madziorka.m pisze:ale skoro Ty uwazasz, ze kopbieta musi to Tobie na zlosc kobieta powinna powiedziec ze Ty tez musisz
facet nie musi. Dlaczego nie? Bo nie

Po prostu, gdy nie jest pływakiem albo kulturystą, nie widzę sensu, by sam,na własne życzenie pozbawiał się atutu, jakim jest naturalne owłosienie.
Anegdotka mi się przypomniała, z dawnych czasów. Kiedyś jeden z naszej paczki trzy tygodnie, przy każdej kolejnej zupce chmielowej przeżywał, gdy jego ostatnia podrywka miała busz poniżej pasa. "Wyobraź sobie! Busz! Gąszcz! W 2006 tak się zapuścić?" I mendził na ten temat z regularnością szwajcarskiego zegarka.

Ciekawe czy Ty pytales
nie,nie pytałem
Dzindzer pisze:a co jesli ona by lubiła siebie nieogolona
nie dotknął bys jej tam
dotkąć jak najbardziej, nad oralem mocno bym się zastanowił. Pewnie bym sprawił maszynkę, tudzież depilator

Gdyby bardzo chciała i nalegała, pewnie i bym kłaki na zielono przefarbował, czego się nie robi dla kogoś tak ważnego?
A dlaczego kobieta powinna? Bo "pęknięty jeż" jest passe

http://www.facebook.com/LKSPogonLwow
Reaktywowany w 2009 r. Razem przywróćmy świetność tej historycznej drużynie!
http://www.piotrlabuz.pl/
http://michalpasterski.pl/
http://www.mateuszgrzesiak.pl/
-
- Pasjonat
- Weteran
TedBundy pisze:Z trudem wielkim, bo bardzo lubię naturalne futro
Ja swoje tez lubie. Czyli chyba wedlug Teda jestem facetem.
Moj mi zreszta zakazal jakiegokolwiek golenia w strategicznych rejonach. Po tym co mi sie dzieje po goleniu to i mu sie nie dziwie. Coz, ja tez wole moc normalnie uprawiac seks kiedy chce, a nie miec przymusowych kilkutygodniowych przerw w zamian za jeden gladki wieczor.
Dziekuje, postoje. Lubie byc passe

off// w razie potrzeby kontaktu pisac na zlotooka_kotka@o2.pl
TedBundy pisze:facet nie musi. Dlaczego nie? Bo nie
Normalnie Twoje argumenty rzucaja na kolana

no tak, zapomnialam. Tak bardzo Ted podazasz za moda? kobieta przycinajaca na krotko juz chyba sie nie kwalifikuje na peknietego... Owlosiony facet wg glosu kobiet na forum tez nie jest juz wcale taki meski:PTedBundy pisze:A dlaczego kobieta powinna? Bo "pęknięty jeż" jest passe
straszne to Twoje podejscie w tej kwestii

"To jest tak, że gdy mam co chcę,
Wtedy więcej chcę.
Jeszcze."
Wtedy więcej chcę.
Jeszcze."
- jamaicanflower
- Maniak
Ciekawe czy Ty pytales
nie,nie pytałem![]()
To było pytanie retoryczne, czy się mylę?

soulvibrates pisze:kobitka depiluje sie tam depilatorem ;>
<boje_sie>
TedBundy pisze:Życie, po prostu.
Na szczęście nasze wygląda trochę inaczej.
TedBundy pisze:facet nie musi. Dlaczego nie? Bo nie
...dziewczyna nie musi. Dlaczego nie? Bo nie - to se pogadaliśmy

złotooka kotka pisze:Dziekuje, postoje. Lubie byc passe
<browar> W seksie, jak w życiu - nie ma nienaruszalnych zasad, dobre są takie, które pasują obydwojgu, choćby według Teda były passe, ot cała filozofia.
madziorka.m pisze:straszne to Twoje podejscie w tej kwestii
Ależ to podejście ewenementu otwartego w łóżku na wszystko...

Ostatnio zmieniony 08 maja 2007, 20:48 przez jamaicanflower, łącznie zmieniany 1 raz.
// Life is...
WysypiskoLudzkichSił
iZałzawionyKrzakPytań
międzyMarzeniami,ASnem
jakiŚwiatBezNocy
...but a dream //
WysypiskoLudzkichSił
iZałzawionyKrzakPytań
międzyMarzeniami,ASnem
jakiŚwiatBezNocy
...but a dream //
-
- Weteran
jamaicanflower pisze:choćby według Teda były passe, ot cała filozofia.
Jakos przewrotnie lubie byc passe wedlug Teda. Od razu mi lepiej jak wiem, ze tak jest

Co do tematu, no bo w koncu u facetow jest, to moj sie przycina, albo i nie przycina. Roznie rozniscie, jak ma ochote w danym momencie (zreszta tak samo jak ja
Mi jest wlasciwie rybka, moze z przycietymi troche wygodniej, ale, ze awersji na wloski nie posiadam, a wprost je lubie, wiec dobrze jest w kazdy mozliwy sposob
off// w razie potrzeby kontaktu pisac na zlotooka_kotka@o2.pl
- jamaicanflower
- Maniak
złotooka kotka pisze:Jakos przewrotnie lubie byc passe wedlug Teda. Od razu mi lepiej jak wiem, ze tak jest![]()
Yy, trochę mi głupio, bo też tak mam.

złotooka kotka pisze:awersji na wloski nie posiadam, a wprost je lubie,
Awersji może nie mam, choć tak, jak u Dżindżerki kudełki poza grzebieniem i głową budzą moją odrazę (nie dotyczy rodziny, ukochanych i bliższych znajomych), ale też na pewno nie mogę powiedzieć, że je lubię. Ostatecznie mogą być, ale znacznie lepiej się czuję i pieszczę, gdy na mojej drodze jest tylko skóra bez żadnych porostów.
// Life is...
WysypiskoLudzkichSił
iZałzawionyKrzakPytań
międzyMarzeniami,ASnem
jakiŚwiatBezNocy
...but a dream //
WysypiskoLudzkichSił
iZałzawionyKrzakPytań
międzyMarzeniami,ASnem
jakiŚwiatBezNocy
...but a dream //
madziorka.m pisze:Moze mi cos doradzic, zasugerowac, ale na szczescie nawet mu do glowy nie przychodzi takie podejscie jak Twoje, bo jednak nadal to moje wlosy i tez mam cos do gadania jak ma tam byc
słusznie, to jej włoski, ale jednocześnie sama z własnej woli chce mieć takie, bym był zadowolony. Tylko się cieszyć
madziorka.m pisze:Owlosiony facet wg glosu kobiet na forum tez nie jest juz wcale taki meski:P
zostanę przy swej opinii
madziorka.m pisze:Tak bardzo Ted podazasz za moda?
w tym przypadku, prawdopodobnie jedynym podążam w stu procentach

W sumie z rozmów, jakie w swym gronie toczyłem, nie spotkałem faceta, którego by kręcił busz
jamaicanflower pisze:Ależ to podejście ewenementu otwartego w łóżku na wszystko...
no, na prawie wszystko
http://www.facebook.com/LKSPogonLwow
u nas tez by tak bylo na pewno, bo przeciez to moj wybor, moj bol podczas woskowania, moje wlosy. Kiedys go spytalam jak wolalby zeby tam wygladalo on twierdzi, ze tak zeby mi pasowalo, wiec nic nie musialam zmieniacYasmine pisze:Jakbym sie zapuscila, to sądze,że moj facet nie byłby zalamany. Depilowac sie dla faceta, phi. Ja to dla wlasnej wygody robie.
"To jest tak, że gdy mam co chcę,
Wtedy więcej chcę.
Jeszcze."
Wtedy więcej chcę.
Jeszcze."
Trochę odświeżę temat ...
Jak sobie golić jajka? Pianka i maszynka tak? Wczoraj tak zrobiłem i dzisiaj mnie kłuje wszystko
P Czy macie inne sposoby? Potem jakiś balsam albo kremik nawilżający?:)
Wspomnieliście też o depilacji/przystrzyżeniu w okolicy pośladków ... jak miałoby to wyglądać? Nie licząc gabinetów kosmetycznych i lasera to we własnym zakresie chyba ciężka sprawa? Ma ktoś jakieś doświadczenia?
Jak sobie golić jajka? Pianka i maszynka tak? Wczoraj tak zrobiłem i dzisiaj mnie kłuje wszystko
Wspomnieliście też o depilacji/przystrzyżeniu w okolicy pośladków ... jak miałoby to wyglądać? Nie licząc gabinetów kosmetycznych i lasera to we własnym zakresie chyba ciężka sprawa? Ma ktoś jakieś doświadczenia?
- Wstreciucha
- Weteran
Co jest w tym ciezkiego ? Masz zarost twardy jak korzenie debu czy co ?
Swedzenie jest normalne, zawsze na poczatku swedzi, dopoki skora nie przywyknie, szczegolnie w tak wrazliwych i delikatnych miejscach, jakimi sa miejsca intymne. Ja juz gdzies pisalam /nie wiem czy na tym forum akurat/, ze czesto problem stwarza nie higiena i kosmetyki po depilacji, ale przed. Najlepiej wziac sobie kapiel, goraca, i popluskac sie w wodzie z 10min, tak by skora mocno sie rozmiekczyla a pory rozszerzyly. Na takiej skorze trudniej jest o podraznienia. Po goleniu nalezy nie wycierac, a osuszyc przykladajac recznik. Nastepnie po mniejwiecej kwadransie nalozyc jakis kojacy kosmetyk , a nie bezposrednio po , dlatego ze w porach jeszcze jest woda i generalnie balsam czy krem sprzyjaja wowczas ich zatykaniu , zatem dobrze jest zadbac o to, by skora byla kompletnie sucha. Po tym wszystkim jakiekolwiek klucie i swedzenie jest niemalze niemozliwe, ale oczywiscie pod warunkiem, ze to juz kolejny taki zabieg i skora przywykla do braku wloskow.
Swedzenie jest normalne, zawsze na poczatku swedzi, dopoki skora nie przywyknie, szczegolnie w tak wrazliwych i delikatnych miejscach, jakimi sa miejsca intymne. Ja juz gdzies pisalam /nie wiem czy na tym forum akurat/, ze czesto problem stwarza nie higiena i kosmetyki po depilacji, ale przed. Najlepiej wziac sobie kapiel, goraca, i popluskac sie w wodzie z 10min, tak by skora mocno sie rozmiekczyla a pory rozszerzyly. Na takiej skorze trudniej jest o podraznienia. Po goleniu nalezy nie wycierac, a osuszyc przykladajac recznik. Nastepnie po mniejwiecej kwadransie nalozyc jakis kojacy kosmetyk , a nie bezposrednio po , dlatego ze w porach jeszcze jest woda i generalnie balsam czy krem sprzyjaja wowczas ich zatykaniu , zatem dobrze jest zadbac o to, by skora byla kompletnie sucha. Po tym wszystkim jakiekolwiek klucie i swedzenie jest niemalze niemozliwe, ale oczywiscie pod warunkiem, ze to juz kolejny taki zabieg i skora przywykla do braku wloskow.
Te same fakty dają jednym wiele do myślenia, innym tylko do gadania.
- *marzyciel*
- Entuzjasta
Wybaczcie, że nie przeczytałem całego wątku, ale już siły nie mam
Ja mam pytanie bardziej do panów, czy nie przeszkadza wam owłosienie krocza, a konkretniej mówiąc okolic odbytu. Ja ostatnio coraz bardziej dochodzę do wniosku ze jest ono jednak niepraktyczne a nawet bym powiedział niehigieniczne, chyba ze ja jestem jakoś nadmiernie owłosiony jak jakiś goryl albo coś 
Ostatnio zmieniony 03 kwie 2008, 02:10 przez on91, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Zaglądający
John Rico pisze:dziękuje za wskazówki ... ale nadal nie wiem poradzić sobie w okolicy pośladków. Przecież ktoś już o tym wspominał ... mógłby się podzielić doświadczeniem
Całkowicie nie dasz sam radę usunąc owłosienie w tym rejeonie, hehe. Możesz jedynie usunąć włosy znajujące sie pomiędzy jądrami a odbytem.
A co do podrażnień, zawsze gdy używałem jednorazówek do golenia się w intymnych miejscach to miałem uczulenia, problem znikł gdy zakupiłem inna maszynkę, z mikro drganiami, teraz skóra jest znacznie bardziej gładka, i podrażnienia znikły.
"Jakoś to będzie, jakoś-dobrze"
John Rico pisze:dziękuje za wskazówki ... ale nadal nie wiem poradzić sobie w okolicy pośladków. Przecież ktoś już o tym wspominał ... mógłby się podzielić doświadczeniem
Szanowny kolego! Zawsze możesz się opalić za pomocą zapalniczki! To niezawodny sposób, polecam!
Jak może istnieć ustrój, w którym dwóch meneli spod budki z piwem ma dwa głosy, a profesor uniwersytetu ma jeden głos? Trzeba być idiotą, żeby chcieć w takim ustroju żyć.
- Rockstar Lila
- Zaglądający
ja tam generalnie jestem przeciwna depilacji u facetów. Nie wiem, może jakym była z jakimś super owłosionym troglodytą to by mi przeszkadzało, ale osobiście uważam, że depilacja jest raczej mało męska. Taki wydepilowany facet to troche mi się z kurczakeim (takim na steropianowej tacce z supermarketu) kojarzy
Panowie, nie dajcie sie zwariować

Panowie, nie dajcie sie zwariować

- ksiezycowka
- Weteran
To nie byla pretensja z mojej strony, to bylo tak z przymrozeniem oka
Ja gole jajca i mam gdzies opinie, jak do tej pory i tak byly same pozytywne 

Ostatnio zmieniony 11 kwie 2008, 20:20 przez TFA, łącznie zmieniany 1 raz.
Ręce me do szabli stworzone, nie do kielni.
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”