Elspeth pisze:To że laska obciągneła 100 facetom też nie znaczy że jest w tym mistrzynią
ano racja, to oznacza tylko jedno - że ma narąbane w głowie i nie umie dobierać sobie wartościowego faceta
Moderator: modTeam
Elspeth pisze:To że laska obciągneła 100 facetom też nie znaczy że jest w tym mistrzynią
Augusto a czym jest szacunek wg Ciebie? Poza tym tylko kretyn jakiś by siedział całe życie i czekał na bóg wie kogo kto się zjawi, a może i nie. Z życia należy korzystać i się nim cieszyć.Augusto pisze:to ze sie srednio szanujesz
Elspeth pisze:kurcze wiecie co? tak teraz się zastanowiłam i stwierdzam, że ani razu nie spytałam się nigdy faceta ile miał kobiet przede mną. Chyba tak naprawdę nigdy mnie to nie obchodziło (bez względu jakie stosunki nas łączyły)Czyżby wynikało z tego że odstaję od normy ?
Ilu już kobietom po seksie pokazałeś drzwi?dias1 pisze:Kobiecie co ma więcej niż 2-max 3 partnerów po sexie pokazuję drzwi.
Zaq pisze:A Ty nadal nie poradziłeś sobie ze swoimi monstrualnymi kompleksami. Jesteś żałosny.Ilu już kobietom po seksie pokazałeś drzwi?dias1 pisze:Kobiecie co ma więcej niż 2-max 3 partnerów po sexie pokazuję drzwi.
dias1 pisze:Kobiecie co ma więcej niż 2-max 3 partnerów po sexie pokazuję drzwi. Całkiem inaczej do takich kobiet się podchodzi. Są one dobre tylko na numerek
dias1 pisze:Osoba z małym doświadczeniem jest żądna wiedzy, chce, interesuje się tym. Osoba która już dużo wie to całkiem inaczej podchodzi. Z takim wyrachowaniem. Jest mniej ufna.
dias1 pisze:Ma odruchy takie które mi sie w kobiecie podobają tj. peszy się, krępuje
dias1 pisze:Nie oceniaj tego jako coś złego.
dias1 pisze:widzisz jak dziewczyna pozytywnie się zmienia przy Tobie. Obserwujesz te zmiany. Jak z przestraszonej, bojącej się dotyku, peszącej się, krępującej na każdym kroku dziewczyny staje sie ona kobietą pewną siebie, która zaczyna mówić, pokazywać, okazywać. Zaczynasz czuć jak bardzo ona chce, pragnie , jak przełamuje swoje kolejne bariery. To jest piękne, niesamowite. Widać to że ona tego chce. To jest wspaniałe.
dias1 pisze:Nie ma określenia męska szmata
dias1 pisze:To jest piękne, niesamowite. Widać to że ona tego chce. To jest wspaniałe.
dias1 pisze:edBundy - tylko powiedz mi po co mam się angażować z kobietą, której się nie udało z 4-5-6 i więcej razy? To nie jest brak wiary w swoje umiejętności. Ja to odbieram tak - po co mi odpad po przejściach, po recyklingu.
dias1 pisze:dla facetów (znaczna grupa) bardzo istotnym jest aby być pierwszym dla swojej dziewczyny.
księżycówka pisze:Elspeth napisał/a:
Czyżby wynikało z tego że odstaję od normy ?
Raczej nie. To nie jest przeca pytanie, które się zadaje na 2 spotkaniu w sumie.
dias1 pisze:Co do kobiet po 2-3 partnerach. To moje podejście. Każdy ma własny wybór. Nie oceniaj tego jako coś złego. Jeszcze raz - zależy co chcesz. Ja chcę tak- Ty inaczej - twój wybór.
dias1 pisze:Nola - dla facetów (znaczna grupa) bardzo istotnym jest aby być pierwszym dla swojej dziewczyny.
dias1 pisze:Równouprawnia nie ma - no bo po co one. Mi tak jak jest odpowiada. Chcesz mieć inaczej to walcz
shaman pisze:A ja tam widzę jakąś formę piękna w tym "odkrywaniu" wrażliwości seksualnej niedoświadczonej osoby. Z tym, że z doświadczoną osobą też można wiele odkryć.
dias1 pisze:Akurat z mojego doświadczenia są takie wnioski. Z każdą było/ jest przyjemnie. Podałem tylko porównanie z którą najlepiej itp.. Zaq możesz się ze mną nie zgadzać. Każdy ma własne zdanie.
Ps. To nie są kompleksy. To moje podejście do tego tematu. Nie boję sie porównań - już nie (kiedyś owszem).
Ps.2. Wydaje mi sie że jeszcze na taka szmatę nie trafiłem, więc nie musiałem takowej pokazywać drzwi.
Ps.3. Ja jestem człowiekiem o własnych poglądach, więc dla mnie to są szmaty i kropka
- dla Ciebie - dla Was mogą to być jeszcze dziewczyny
.
Ps.4. Widzisz ja mam moralność Kalego..
Elspeth pisze:Naprawdę się zastanawiam co takiego stało się w życiu takich osób jak dias1
shaman pisze:Z tym, że z doświadczoną osobą też można wiele odkryć.
runeko pisze:Tylko teraz tak: kiedy zaczyna się "doświadczona", kiedy "szmata"?
dias1 pisze:jak widzisz jak dziewczyna pozytywnie się zmienia przy Tobie. Obserwujesz te zmiany. Jak z przestraszonej, bojącej się dotyku, peszącej się, krępującej na każdym kroku dziewczyny staje sie ona kobietą pewną siebie, która zaczyna mówić, pokazywać, okazywać. Zaczynasz czuć jak bardzo ona chce, pragnie , jak przełamuje swoje kolejne bariery. To jest piękne, niesamowite. Widać to że ona tego chce. To jest wspaniałe.
dias1 pisze:Nie ma określenia męska szmata
dias1 pisze:bserwujesz te zmiany. Jak z przestraszonej, bojącej się dotyku, peszącej się, krępującej na każdym kroku dziewczyny staje sie ona kobietą pewną siebie, która zaczyna mówić, pokazywać, okazywać. Zaczynasz czuć jak bardzo ona chce, pragnie , jak przełamuje swoje kolejne bariery. To jest piękne, niesamowite. Widać to że ona tego chce. To jest wspaniałe.
.dias1 pisze:dla facetów (znaczna grupa) bardzo istotnym jest aby być pierwszym dla swojej dziewczyny
TedBundy pisze:runeko napisał/a:
Nie ma określenia męska szmata
jak najbardziej istnieje
TedBundy pisze:Mniej przez to pokochasz,że jesteś 3,4,5?
dias1 pisze:jak widzisz jak dziewczyna pozytywnie się zmienia przy Tobie. Obserwujesz te zmiany. Jak z przestraszonej, bojącej się dotyku, peszącej się, krępującej na każdym kroku dziewczyny staje sie ona kobietą pewną siebie, która zaczyna mówić, pokazywać, okazywać. Zaczynasz czuć jak bardzo ona chce, pragnie , jak przełamuje swoje kolejne bariery. To jest piękne, niesamowite. Widać to że ona tego chce. To jest wspaniałe.
A co to, średniowiecze? Jeśli nie dziewica to trzeba odstrzelić? Jeśli tak to weź sobie jedną dziewicę i zostań z nią do końca życia a nie "psuj" kolejnych niewinnych dziewczątek. Myślisz, że te dla których będziesz 1 lub ostatecznie 2 to masowa produkcją "made in china"? Gdyby wszyscy byli tacy jak ty, gatunek by wyginął. Z jednym prokreacja nie dała efektu to z drugim już nie może? A kobieta to z porcelany jest? Przestań nas traktować tak przedmiotowo bo to nawet nie denerwuje - to ŚMIESZY.dias1 pisze:dla facetów (znaczna grupa) bardzo istotnym jest aby być pierwszym dla swojej dziewczyny
runeko pisze:Tylko teraz tak: kiedy zaczyna się "doświadczona", kiedy "szmata"?
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 141 gości