Wróć sie chociasz kilka postów wstecz, a sama do tego dojdziesz

Moderator: modTeam
Wstreciucha pisze:To juz facet nie ma prawa powiedziec : "obciagnij mi, bo mam ochote? " . Co za nonsens, jakby mi luby nigdy nie powiedzial ze chce, to bylibysmy oboje frustratami . Poza tym jest czas na bezpardonowe "ciagnij" i jest czas na delikatne sugestie by possala, wystarczy minimum zaangazowania i znajomosci tej drugiej osoby, by wiedziec na co i kiedy jest czas.
A ja bym dodal ze polykanie to rowniez zaspokojenie psychiczne dla faceta, w pewnym sensie, czuje wtedy pelna akceptacje. Nie raz jest lepiej na cycuszki czy twarz:Daska84 pisze:Dla nas to jest normalne i pozwala mu rozkoszować się w 100%
nEO~ pisze:Pytanko do was mężczyźni, próbowaliście kiedykolwiek smaku swojej spermy? Próbowaliście się całować z partnerką która miala waszą sperme w ustach lub zlizywaliście ją z jej ciała?? Połykaliscie ją? Probowaliscie kiedys podczas masturbacji spuscic się na własną rękę aby później ją "przelać" do swoich ust i poznać jej smak lub później ją połknąć, lub po prostu chcieliscie poznac uczucie swojej partnerki kiedy ma usta pełne nasienia??
Uważam, że całowanie się z partnerem po tym jak mu zrobiłam loda jest normalne, banalne i codzienne. Tak jak nie brzydzenie się własnych wydzielin.nEO~ pisze:Kobiety, gdyby wasz facet spróbowałby takich wyczynów co byscie o nim pomyslały??
nEO~ pisze:Pytanko do was mężczyźni, próbowaliście kiedykolwiek smaku swojej spermy? Próbowaliście się całować z partnerką która miala waszą sperme w ustach lub zlizywaliście ją z jej ciała?? Połykaliscie ją? Probowaliscie kiedys podczas masturbacji spuscic się na własną rękę aby później ją "przelać" do swoich ust i poznać jej smak lub później ją połknąć, lub po prostu chcieliscie poznac uczucie swojej partnerki kiedy ma usta pełne nasienia??
Kobiety, gdyby wasz facet spróbowałby takich wyczynów co byscie o nim pomyslały?? I czy podnieca was kiedy facet nie brzydzi się tego co jego i swobodnie "zabawia" się z wami swoją spermą??
być może, blokady to moja specjalność- ciężko mnie było namówić na minetkę, czy inne głębsze pieszczenia
Alex5 pisze:'Problem' z łykaniem spermy jest taki że wcale nie jest to ważne. A to dlatego że facet po wytrysku traci zainteresowanie seksem i jest mu mniej więcej wszystko jedno co partnerka zrobi ze spermą. Takie rzeczy fajnie się ogląda na filmach, ale w rzeczywistości to jest dużo mniej ciekawe. Ja od czasu do czasu strzelam mojej partnerce do buzi, ale gdy po chwili ochłonę i zobaczę ją ze spermą w ustach i na języku to wcale nie wygląda to podniecająco - bo na mnie w tej chwili nic nie działa podniecająco, jako że właśnie skończyłem się podniecać!
Tak że dziewczyny nie przejmujcie się![]()
zakrecona_1 pisze:ja łyka, sperma ma tyle witamin:
zakrecona_1 pisze:niezle ponoć działa ten na callulitis...nie przetestuje bo celulitu nie mam:(
sama sobie w te plecy wcierasz?
Adaś38 pisze:sperma dobra na wszystko, za chwilę będzie że można nią raka leczyć
zakrecona_1 pisze:na twarz nei bo mi tusz do rzęs spłynie i cąły makijażżżżżżżżżż:):)
Stormy pisze:a my kobiety, takie bezuzyteczne
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 124 gości