oczywiscie to akceptuje.. uprawiamy sex od niedawna...
czy ktos mial juz taką sytuacje...strasznie mnie to ciekawi...
Dzięki za odp..pozdr.i czekam

Moderator: modTeam
BezNazwy pisze:Wytłumaczcie mi jaki moze byc powód ze moja Kobieta nie chce dotykac mojego penisa...
Andrew pisze:wcale ten watek nie jest zenujacy - pomyśl ... przyznasz mi racje, mnie sie rozpisywac nie chce. Bo o rzeczach oczywistych mi nie po drodze ...
Andrew pisze:E tam ! ile lat by nie miala powinna chciec sie nim pobawic
Jawka pisze:gdy zapuszcza się w inne rejony to już jej nie przeszkadza specjalnie...
jesli mi tu udowodnisz, ze nie lubi ona pieszczot to wtedy twój post ma sens. Inaczej twój przykład jest nie trafiony, bo my tu nie o lodach.Atanazy pisze:Andrew pisze:wcale ten watek nie jest zenujacy - pomyśl ... przyznasz mi racje, mnie sie rozpisywac nie chce. Bo o rzeczach oczywistych mi nie po drodze ...
AndrewPowiedz mi, proszę, dlaczego moja sąsiadka nie lubi jogurtu poziomkowego z migdałami?
Andrew, naprawdę nie kumasz?
Z szydełkowanem najprawdopodobniej nie ma zbyt wiele wspólnych cech. No chyba, że my o innym "seksie" mówimy...tarantula pisze:Skad wiesz jak wyglada ich seks i jak ona go odczuwa?
Jawka pisze:Z szydełkowanem najprawdopodobniej nie ma zbyt wiele wspólnych cech. No chyba, że my o innym "seksie" mówimy...![]()
BezNazwy pisze:Wytłumaczcie mi jaki moze byc powód ze moja Kobieta nie chce dotykac mojego penisa...
Andrew pisze:jesli mi tdowodnisz ze nie lubi ona pieszczot to wtedy twój post ma sens.
Martinoo pisze:Popytaj co jej w głowie siedzi to wiele wyjasni.
oczywiscie to akceptuje.. uprawiamy sex od niedawna...
Olivia pisze:tarantula pisze:Bo to zla kobieta byla
Ja obstawiam, że On się nie myje.
Atanazy pisze:Andrew pisze:jesli mi tdowodnisz ze nie lubi ona pieszczot to wtedy twój post ma sens.
A skąd ja mam to wiedzieć? Nie spałem przecież z nią
Martinoo pisze:Popytaj co jej w głowie siedzi to wiele wyjasni.
Atanazy pisze:I to jest jedyna sensowna rada. Cała reszta jest pustym i niepotrzebnym gdybaniem.
Andrew pisze:o widzisz ...jak ja bym spał z Twą sasiadką to bym wiedział dlaczego ona nie lubi tej tam maslanki czy jogurtu , mało tego ! sparawił bym by polubiła.
Andrew pisze:Taaaa jase ona go dotknac nie chce, a wypowie sie dlaczego - juz to widze!!
Andrew pisze:Prawda tez jest taka, ze jak on chce by go dotkneła to logicznym dla mnie jest , ze ona tego nie zrobi - tu nie ma co gadac - i wyjdzie ...
Andrew pisze:ale zawsze też ja mogę sie mylić.
Atanazy pisze: Trudny wybór, co?
Atanazy pisze:
Jeśli jest to relacja, w której ktoś bierze się za ciupcianie, a nie potrafi rozmawiać z drugą stroną, to jest to gówniana atrapa relacji. A wówczas to nie ten wątek, bo problem nie leży w niechęci tarmoszenia ptaszka, tylko w braku dialogu na poziomie partnerskim.
Atanazy pisze:
Nie zrozumiałem sensu, zdanie jest niepoprawne stylistycznie. Co wyjdzie? Maczuga z groty? Mysz z buta? Problem?
Atanazy pisze:
Powiem więcej - mylisz się.
BezNazwy pisze:Dziewczyna ma 20 lat i jestem jej pierwszym z ktorym uprawia sex.. dziękuje...
Widocznie musze poczekac az sie przełamie.. Pozdr
BezNazwy pisze:Dziewczyna ma 20 lat i jestem jej pierwszym z ktorym uprawia sex.. dziękuje...
BezNazwy pisze:Widocznie musze poczekac az sie przełamie.. Pozdr
BezNazwy pisze:rzenująci
Atanazy pisze:I to jest powód, by z nią nie rozmawiać o wszystkim?
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 72 gości