Krzywy penis
Moderator: modTeam
krzywy penis jest od noszenia go w spodniach cały czas na jedną strone!!
wtedy mięśnie nie równo się rozwijają i już potem nic się nie poradzi, chyba że operacją, ale po ki ciort??
dziewczynom to naprawde nie przeszkadza
ja nie miałem żadnych problemów (przynajmniej mi nic o tym nie wiadomo;p)
lepiej skup się na tym żeby rozgrzać dziewczynę, a nie na swoich komplexach;)
wtedy mięśnie nie równo się rozwijają i już potem nic się nie poradzi, chyba że operacją, ale po ki ciort??
dziewczynom to naprawde nie przeszkadza
ja nie miałem żadnych problemów (przynajmniej mi nic o tym nie wiadomo;p)
lepiej skup się na tym żeby rozgrzać dziewczynę, a nie na swoich komplexach;)
impicek pisze:krzywy penis jest od noszenia go w spodniach cały czas na jedną strone!!
skad takie bzdury wytrzasnales, a krzywny nos pewnie od spania na jednej stronie poduszki ? to po pierwsze, po drugie penis to nie miesien.
Ręce me do szabli stworzone, nie do kielni.
impicek pisze:gorsza bzdurą jest to że krzywy jest od tego że to walenie jedną ręką powoduje że jest krzywy
Największą zaś bzdurą jest panujące przekonanie, że lekko skrzywiony penis jest powodem do wstydu, czy też źródłem kompleksów.
Nigdy nie dyskutuj z idiotą - najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem.
krzywy penis - skad ten bol???
bol pojawia sie w pozycji od tylu. czuje jakby cos uwieralo, troche chce mi sie siusiu.
penis jest troche przekrzywiony w dol. czy to normalne ze czuje dyskomfort i troche boli?
penis jest troche przekrzywiony w dol. czy to normalne ze czuje dyskomfort i troche boli?
- ksiezycowka
- Weteran
- Weteran
- Weteran
- Weteran
- Entuzjasta
Z anatomicznego punktu widzenia- penis może uciskać pęcherz moczowy, który graniczy z przednią ścianą pochwy, zwłaszcza, jeśli penis jest trochę zakrzywiony. Czym się stresujesz... po prostu zmieńcie pozycje, albo spróbuj się pochylić bardziej do przodu- np. kochając się na stojąco, oprzyj się rękami o łóżko/nawet podłogę...
Ja też czasem mam podobne odczucia, ale wystarczy się po prostu innaczej ustawić. Czasami kwestia 2 cm- w ułożeniu bioder, głębokości pchnięć- ma wpływ na pojawienie się orgazmu. Spróbujcie trochę płytszego wchodzenia, w pozycji od tyłu z takim skrzywieniem, powinno Ci być bardzo miło, jeśli on wejdzie nie za głęboko i będzie dotykał "tego konkretnego miejsca w środku".
Jakby coś było nie tak- lekarz by Cię poinformował.
Ja też czasem mam podobne odczucia, ale wystarczy się po prostu innaczej ustawić. Czasami kwestia 2 cm- w ułożeniu bioder, głębokości pchnięć- ma wpływ na pojawienie się orgazmu. Spróbujcie trochę płytszego wchodzenia, w pozycji od tyłu z takim skrzywieniem, powinno Ci być bardzo miło, jeśli on wejdzie nie za głęboko i będzie dotykał "tego konkretnego miejsca w środku".
Jakby coś było nie tak- lekarz by Cię poinformował.
Mój zaczyna się krzywić przy samych jajcach. U niektórych nawet w połowie Niektórzy mają półksiężycowego. Ja jak stoje i jak sprzet stoi to kąt nachylenia waleta do uda jest tak na oko jakieś 45 stopni Swego czasu mnie to okropnie denerwowało, ale co zrobić? Trzeba żyć <browar>
P.S nie jestem gejusem, tylko o tym czytałem na różnych forach
P.S nie jestem gejusem, tylko o tym czytałem na różnych forach
Ostatnio zmieniony 09 cze 2009, 14:02 przez h8r3d, łącznie zmieniany 1 raz.
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”