myślę ż dopóki te porównania się dokonują tylko w głowach i nie rzutują na związek to nie ma problemu, gorzej jak kobitka wyskoczy z hasłem " mój były to miał takiego a takiego i potrafił mi zrobić tak dobrze że hej"
pzodrawiam
Moderator: modTeam
moja kolezanka to jesli facet nie ma samochodu to ona nie chce takeigo... albo siostra cieteczna moja tak samo... byla z jednym kolesiem i fajny gosc itp tlyko nie byl przy kasie igo zostawial.. a teraz to kurna codziennie z kim innym ja widze.. a to w passacie siedzi z jednym, a to w hondzie z drugim, ostatnio z jakims na scigaczu przyjechala i pod barma stala.... tylko owszyscy oni robia fajne miny jak ja np samochodem rajdowym podjezdzam (kolega jest keirowca rajdowym i czasami pozyczam od niego rajdowke)![]()
Boberus pisze:moja kolezanka to jesli facet nie ma samochodu to ona nie chce takeigo... albo siostra cieteczna moja tak samo... byla z jednym kolesiem i fajny gosc itp tlyko nie byl przy kasie igo zostawial.. a teraz to kurna codziennie z kim innym ja widze.. a to w passacie siedzi z jednym, a to w hondzie z drugim, ostatnio z jakims na scigaczu przyjechala i pod barma stala.... tylko owszyscy oni robia fajne miny jak ja np samochodem rajdowym podjezdzam (kolega jest keirowca rajdowym i czasami pozyczam od niego rajdowke)![]()
... :551:
krzys pisze: JA JAKO OJCIEC swej córki nie wyobrazam sobie by miała chłopaka , jak sie to mówi bez wozu , po co mam miec takiego jak moze miec z wozem? a co moze mam jeszcze im dawac swój samochód
? nie ma mowy ! , jak nie bedzie przyjezdzał wozem po nią i koniaka pod dzwiami nie zostawi to drzwi nawet nie otworze ! :547:
przebywał i wychowywała go rodzina dajaca sobie rade w zyciu , albo po prostu miała szczescie ,
sam wyciagnie taki chłopak zachowania wyciagniete z domu , i ze bedzie odrotnym facetem potrafiacym zabezpieczyc przyszłosć !
taki z samochodem moze też zabierac na rózne wycieczki swą wybrankę , a nie włuczyc sie po kinach i Pub-ach
Wiec nie pisz ze tak robia głupie Cipy , BO prawda jest inna , a to tylko Twe subiektywne odczucie ! tak robia wyrachowane kobiety i bardzo dobrzetrza miec w zyciu jakas drogę wybraną a ze ktos woli łatwiejszą , co cóż dzis samochód to juz nie to samo co kiedys ! choć wielu wydaje sioe iz dalej jest tak jak było ! :564:
krzys pisze:Foxy ...doskonale wiesz ze to nie jest tak iż dziewczyny leca tylko na "fure " tak nie jest !!
Ja dostałem od rodziców bardzo wiele i rozpieszczony nie jestem , a w zyciu też sobie radze i to niezle !
krzys pisze:Dlaczego zaraz głupie CipyJA JAKO OJCIEC swej córki nie wyobrazam sobie by miała chłopaka , jak sie to mówi bez wozu , po co mam miec takiego jak moze miec z wozem
? a co moze mam jeszcze im dawac swój samochód
? nie ma mowy ! , jak nie bedzie przyjezdzał wozem po nią i koniaka pod dzwiami nie zostawi to drzwi nawet nie otworze ! :547: Sek w tym iż , taki chłopak z wozem wcale nie musi miec zle pod kopułą wrecz odwrotnie , swiadczy to jednak iż , rodzice sa w miare ustawieni , a wiec przebywał i wychowywała go rodzina dajaca sobie rade w zyciu , albo po prostu miała szczescie , co zaś jest durze prawdopodobienstwo iz sam wyciagnie taki chłopak zachowania wyciagniete z domu , i ze bedzie odrotnym facetem potrafiacym zabezpieczyc przyszłosć ! taki z samochodem moze też zabierac na rózne wycieczki swą wybrankę , a nie włuczyc sie po kinach i Pub-ach
To co z tego iż wiekszosc tych chłopaków troche szpanuje , taka natura , sami i ci co są bez zut , jak by je mieli to tez by sie troszkę inaczej zachowywali ! tego nigdy nie wiadomo ! człowiek to pruzna istotaniestety :547:
Wiec nie pisz ze tak robia głupie Cipy , BO prawda jest inna , a to tylko Twe subiektywne odczucie ! tak robia wyrachowane kobiety i bardzo dobrzetrza miec w zyciu jakas drogę wybraną a ze ktos woli łatwiejszą , co cóż dzis samochód to juz nie to samo co kiedys ! choć wielu wydaje sioe iz dalej jest tak jak było ! :564:
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 252 gości