Moderator: modTeam
tylko nie namawiaj - delikatnie wspomnij, zasugeruj, ze "konczenie w kobiecie" (w kazdy sposob - waginalnie, analnie, oralnie) musi byc bardzo przyjemne. I nic wiecej. Jezeli nie jest glupia to zrozumie i pomysli czy to zrobic.davidgsi pisze:jak namowic dziewczyne zeby wziela z polykiem
Ale nie wstydzisz się jak spodnie przy niej ściągasz...hmmmm taka wybiórcza niesmiałość ;-)davidgsi pisze:jak jej to w ogole powiedziec bo tak prosto z mostu to i ja sie wstydze
davidgsi pisze:wziela z polykiem
davidgsi pisze:jak jej to w ogole powiedziec
Swoją drogą to przykre, że ludzie budują takie związki, w których bliskość pozwala im na współżycie, ale na rozmowę już nie...
davidgsi pisze:zeby wziela z polykiem.
Nigdy nie bylo. Dla mnei to naturalne.krackowiaczek pisze:jak drogie panie dochodziłyście do etapu w którym kończenie w waszych ustach przestało być dla was problemem?
krackowiaczek pisze:A może by tak inaczej podejść do tematu; jak drogie panie dochodziłyście do etapu w którym kończenie w waszych ustach przestało być dla was problemem? po jakim czasie? może wasi partnerzy wam w tym jakoś pomogli? temat dotyczy mnie bezpośrednio ;].
pierzu pisze:nie widze nic w tym obrzydliwego czy moze sie myle?
pierzu pisze:Probowalem nawet delikatnej diety bezalkocholowej, gdyz sperma pono c jest wtedy gorzka ale wg niej to to samo.
Ananas, ananas i jeszcze raz ananas. I nie zapomnij popić sokiem ananasowym.pierzu pisze:Probowalem nawet delikatnej diety bezalkocholowej, gdyz sperma pono c jest wtedy gorzka ale wg niej to to samo.
pierzu pisze:Nie wiem dlaczego, ale moja dziewczyna nie lubi tego.
pierzu pisze:bo nie lubi tego zapachu, o smaku nie wspominajac
Gwarancji nie daję. Sam w to za bardzo nie wierzyłem. Ale w moim przypadku efekt przeszedł najśmielsze oczekiwania moje i mojej dziewczyny. A zjadłem tylko jedną puszkę.Andrew pisze:Normalnie az musze spróbowac zjem dwie puszki ananasa a jak wieczoram smak mej spermy (która sam w ramach doswiadczenia spróbuje ) bedzie taki sam to biada Wam
Dzindzer pisze:iliony ludzi je grzyby, ja nie zjem bo zwymiotuje. Sperma tez ma smak i zapach, ona tez może byc dla kogos obrzydliwa. To takie trudne do zrozumienia
tarantula pisze:Jakie to dziwne ,ze facet potrafi zakonczyc zwiazek tylko dlatego ,ze kobieta nie chce "lyknac".
nie wiem o czym 20 stron tematu. Przeciez to takie naturalne i oczywiste...
tarantula pisze:Jakie to dziwne ,ze facet potrafi zakonczyc zwiazek tylko dlatego ,ze kobieta nie chce "lyknac".
Rapid pisze: a żadko zdarza sie tak że mężczyna nie chce swojej kobiety pieścić oralnie dlatego, że stwierdza: "Nie smakuje mi to cie nie będę lizał", albo "Nie podoba mi sie zapach to nie będę tak robił"..
Sir Charles pisze:ponieważ to jest ten smak, który bezpośrednio się łączy z rozkoszą kogoś, na czyjej rozkoszy zależy nam w danej chwili jak na niczym innym na świecie.
Zaq pisze:Ananas, ananas i jeszcze raz ananas. I nie zapomnij popić sokiem ananasowym.pierzu pisze:Probowalem nawet delikatnej diety bezalkocholowej, gdyz sperma pono c jest wtedy gorzka ale wg niej to to samo.
A ja mysle ze to jest b. dobrze napisane. Tu chodzi o cos wiecej niz rob laske i polykaj sperme. Tu chodzi o dwie rzeczy (w zaleznosci od sytuacji) - o wyrazanie milosci lub o robienie dobrzeRapid pisze:Myślę że to akurat da się wytłumaczyć, chociaż oczywiście taki stan rzeczy nie jest dobry, ale moim zdaniem wytłumaczalny. Jeśli kobieta nie chce "łyknąć" to facet może po prostu nie mieć poczucia pełnej akceptacji które ponoć jest dosyć ważne w związku. Nie będę sie zagłębiał w kwestie czy ma prawo mieć takie poczucie, czy nie, tylko mówię że tak to właśnie chyba działa. Bo tak na prawdę kobiety sądzą że to kwestia taka nieproblematyczna i prosta na zasadzie: "Nie smakuje, to nie łykam i koniec", a żadko zdarza sie tak że mężczyna nie chce swojej kobiety pieścić oralnie dlatego, że stwierdza: "Nie smakuje mi to cie nie będę lizał", albo "Nie podoba mi sie zapach to nie będę tak robił"... A jeśli sie faktycznie tak zdarzy, (jeśli dobrze kojaże to chybaWilczycatak ma), to wtedy dopiero jest tragedia i poczucie braku akceptacji
aska84 pisze:Ja połykam nasienie swojego partnera, bo go kocham i chcę sprawiać mu przyjemność.
aska84 pisze:Ja połykam nasienie swojego partnera, bo go kocham i chcę sprawiać mu przyjemność.
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 181 gości