nie Mav ! nie wsadzi tylko jak piszesz 16 cm, sa rózne kobiety wsadzi i 20 cm bez problemu. Tak jak facet moze miec penisa o dlugosci 20 cm tak samo kobieta pochwe o "głebokosci" 20 cm
powinieniec czuć (młodyok1) czy dotykasz penisem konca jej pochwy, czy masz wrazenie ze jeszcze wiecej by sie tam zmiesciło ...
Zmiencie pozycję na taka gdzie to ona bedzie decydowac o ruchach i ile jego ma wejsc do pochwy , np na jezdzca .
Maverick pisze: Andrew, Ania nie umie moze tego opisac, wiec moze ku dobru wszystkich facetow opiszesz jak to nalezy robic, bo wowczas dziewczyny to przeczytaja i sie moze czegos naucza, nowego dowiedza itd. Po to jest przeciez to forum. Ale jak zadeklarujesz taka chec, to najlepiej w nowym topiku, dosc pisania nie na temat w tym.
.
Nie uczynie tego. Nie jest tu moją rolą byc nauczycielem, to pierwszy powód. Drugi mozliwosc wejscia tu mych dzieci i przeczytania tego ...znają mój nick ! zas Karola zablokowaliscie ze wzgledów na klonowatosc - zatem, nich tak pozostanie .
Poza tym chcialbym ... by jakas dziewczyna mnie zaskoczyla i bym przeczytal, ze mylę sie. To by było miłe <browar>