Mam takie pytanie bo to mie zawsze ciekawiło i nigdy nikogo o to nie pytałem i do dziś nie znam odpowiedzi.
Czy kobieta odczuwa przyjemnośc seksualna jadąc na rowerze motorze albo na koniu.
Czy siedząc na siodełku wpływa ono jakoś pozytywnie na narządy seksualne kobiety??
pozdrawiam
Czy kobieta odczuwa przyjemnośc
Moderator: modTeam
Wydaje mi sie że kiedyś już ten temat był poruszany. Ale do tematu, to jest to chyba kwestia inwidualnej budowy zewnętrznych narządów płciowych u kobiety. Kiedyś pytałem o to mojej dziewczyny i mówiła ze żadnej przyjemności seksualnej z jazdy na rowerze ani na koniu nie odczuwała. Ale z drugiej strony słyszałem też kiedyś że niektóre dziewczyny przeżywały swój pierwszy orgazm podczas jazdy na koniu... więc najwyraźniej jest to możliwe, ale nie w każdym przypadku musi tak być.
-
- Entuzjasta
ten temat już był...jakis chlopak pytal,czy podnieca nas wkladanie sobie tamponow!!odpowiedzi padaly stanowcze,ze nieee.ale jesli masz jeszcze watpliwosci,to z chęcią odpowiem:nie nie sprawia nam zadnej przyjemnosci jazda na rowerze...heheh zwlaszcza jak na krawezniku lupniesz się w cipkeee:P.a jazda konna...tyle,ze podnieta,ze jest kon,i jest sliczny:P,ajjjj
- ksiezycowka
- Weteran
- Weteran
- Administrator