Takie malutkie pytanko :)
Moderator: modTeam
Takie malutkie pytanko :)
Czesc wszystkim.
Mam pytanko.Po jakim okresie bycia z druga osoba w związku zaczeliscie współżycie? I czy zrobiliscie to z milosci czy tez po to tylko by zaspokoic swoje potrzeby?
Pozdrowienia :564:
Mam pytanko.Po jakim okresie bycia z druga osoba w związku zaczeliscie współżycie? I czy zrobiliscie to z milosci czy tez po to tylko by zaspokoic swoje potrzeby?
Pozdrowienia :564:
hi
znam taka pare co na drugiej randce i teraz sa małżeństwem( ale nie z powodu dziecka) ale nikt mi nie wmowi ze to z miłości.A inni czekaja 4- 6 miesiecy nawet do roku --- ( niektorzy do mometu subu hi)nima okreslonych granic bo sa takie osoby co nawet nie znaja imienia osoby z którą 5 min temu wspólzyły.
Re: hi
Aisha pisze:bo sa takie osoby co nawet nie znaja imienia osoby z którą 5 min temu wspólzyły.
Zgadza się
"Ludzie twierdzą, że Ziemia jest okrągła. Ale jak nie chcesz,
ale nie musisz im wierzyć." - Forrest Gump

A czy ważne jest ile ktoś potrzebował czasu aby się pierwszy raz kochać
: Najważniejsze jest aby to zrobić kiedy jest się gotowym i kiedy się naprawdę kocha drugą osobę, a Ci dla których seks jest tylko przyjemnością i zabawą a nie liczą się uczucia... nie bedę wypowiadać.

Sztuka życia to cieszyć się małym szczęściem...
To zalezy, ja zrobiłam to po 3 miesiącach i... nieżałuje. może to krótko dla niektórych, ale gdy się naprawdę kocha to czas nnie mam znaczenia... To tylko pozwolenie aby emocje zadziałały w połaczeniu z miłością
"Życie jest cieniem ruchomym jedynie, nędznym aktorem, który przez godzinę pyszni i miota się po scenie, aby za chwilę umilknąć na zawsze.
Jest bajką opowiedzianą przez głupca pełnego furii i wrzasków, które nic nie znaczą."
Jest bajką opowiedzianą przez głupca pełnego furii i wrzasków, które nic nie znaczą."
ja zrobiłam to po 3 miesiącach i... nieżałuje. może to krótko dla niektórych, ale gdy się naprawdę kocha to czas nnie mam znaczenia...
Swięta racja - Ja zrobiłam to po 1,5 miesiąca. Nie ważne ile sie czeka, ważne żeby niczego nie żałować i żeby to była miłość nie sex.
Nikt nie zasługuje na twoje łzy, a ten, kto na nie zasługuje, na pewno nie doprowadzi Cie do płaczu.
macia pisze:To zalezy, ja zrobiłam to po 3 miesiącach i... nieżałuje. może to krótko dla niektórych (...)
krótko

When you dream there are no rules. People can fly, anything can happen. (...)
You may think you can fly, but you'd better not try. People can fly

You may think you can fly, but you'd better not try. People can fly

Hardcore pisze:krzys pisze:Dlaczego? jak ktos ma niski temperament , to mozliwe !
Niski temperament??? Cyba go brak!!!
A gó***, można mieć temperament (i to wcale nie nikły), ale jeszcze silniejszą wolę wynikającą z pewnych założeń
"Jeśli traktujesz życie ze śmiertelną powagą, nie licz na wzajemność" [A. Mleczko]
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”