Mam problem
Moderator: modTeam
Mam problem
Witam wszystkich jestem tutaj nowa i mam nietypowy problem i szczerze mówiąc nie wiem jak zacząć. Jestem z chłopakiem prawie 3 miesiące jest on moim pierwszym partnerem seksualnym. Nie uprawialiśmy jeszcze seksu ale często się pieścimy. Mój problem polega na tym że jestem często podrażniona w miejscach intymnych i od pewnego czasu może od tygodnia odczuwam uczucie swędzenia.
Kocha się za nic. Nie istnieje żaden powód do miłości.
Jesteś podrazniona bo niedostatecznie jesteś nawilżona niech twój partner spróbuje stymulować łechtaczkę to doprowadzi Cie do orgazmu łechtaczkowego, który jest zawsze bo orgazm pochwowy jest rzadkością u kobiet Ty dopiero zaczynasz więc wszystko przed Tobą z kobietami jest tak ze musza się nauczyć odczuwać orgazm pochwowy.
[ Dodano: 2007-10-25, 12:26 ]
Napisałaś że odczuwasz swędzenie od tygodnia a po jakich sytuacjach?
[ Dodano: 2007-10-25, 12:26 ]
Napisałaś że odczuwasz swędzenie od tygodnia a po jakich sytuacjach?
Claudia
- Wstreciucha
- Weteran
Kiepsko opisujesz problem : jesli swedzenie to gdzie dokladnie? (bo nie wiadomo czy cos zlapalas, czy to tylko alergia na proszek albo slabo "oddychajace" gacie. Czy temu swedzeniu towarzyszy cos jeszcze : wydzielina (jaka, kolor, zapach, wyglad generalnie).
A moze niedawno zaczelas sie golic ?
Zbyt malo informacji zeby powiedziec COKOLWIEK !
A moze niedawno zaczelas sie golic ?
Zbyt malo informacji zeby powiedziec COKOLWIEK !
Te same fakty dają jednym wiele do myślenia, innym tylko do gadania.
Nie masz czym się martwić też tak kiedyś miałam z moim Misiaczkiem ale to było dawno... występuje u Ciebie swędzenie bo jak Twój partner ociera się w slipkach to nie ma co sie dziwić. Slipki prane są w pralce i jak się on ociera o Ciebie to ten proszek przenika przez skórę i Cię swędzi ale po tygodniu przejdzie jak byłam z tym u ginekologa to tylko wstydu się najadłam. Taki morał z tego ze lepiej przejdźcie do seksu a nie takie tam igraszki najlepiej skończcie z tym bo to faktycznie jest nieznośne te swedzenie jak tak ciągle będziecie robić to możesz dostać w końcu jakiejś infekcji. Porozmawiaj ze swoim facetem że dla Twojego dobra musicie z tego zrezygnować.
Claudia
Dziękuje Claudio naprawdę mi pomogłaś
[ Dodano: 2007-10-25, 12:41 ]
Nie żadenej wydzieliny nie ma
[ Dodano: 2007-10-25, 12:47 ]
Postaram się mu o tym powiedzieć tylko jak? Nie dojrzałam chyba do takich rozmów a wiem że rozmowa w tej sferze jest bardzo ważna
[ Dodano: 2007-10-25, 12:41 ]
Nie żadenej wydzieliny nie ma
[ Dodano: 2007-10-25, 12:47 ]
Postaram się mu o tym powiedzieć tylko jak? Nie dojrzałam chyba do takich rozmów a wiem że rozmowa w tej sferze jest bardzo ważna
Kocha się za nic. Nie istnieje żaden powód do miłości.
- Wstreciucha
- Weteran
Claudia pisze:lepiej przejdźcie do seksu a nie takie tam igraszki najlepiej skończcie z tym
Dziewczyna nie potrafi zidentyfikowac przyczyn swoich dolegliwosci, kiepsko sie komunikuje w sprawach seksu ze swoim partnerem a Ty jej wylozylas taka z dupy porade , ze rece opadaja
Claudia pisze:Rozmowy o seksie o wspólnych potrzebach są istotne to gwarantuje udany związek i seks gdzie oboje czerpiecie z niego przyjemność.
A nierzadko tez, z tej komunikacji wychodzi facet uciekajacy w poplochu , bo dostaje ta komunikacja jak obuchem w leb Oni sa ze soba niecale trzy miesiace - on stara sie za wszelka cene do niej dobrac i stosuje jakies ocieractwo narazajac ja na swedzenie - mu w zyciu do glowy nie przyjdzie , ze jego wymaglowane i wykrochmalone gacie moga doprowadzic do dolegliwosci jego partnerki, bo przeciez on to robi dla niej i wklada je przed randka, zeby nie zalatywaly "calym dniem" . Jak ona mu powie, ze ja cos swedzi, to taki gosc moze spanikowac.
Oliwia, po pierwsze - nic mu nie mow. Po drugie - jak nie czujesz sie na cos gotowa, to sie nie zmuszaj. Po trzecie - jak Cie draznia jego ocieranie sie i po tym swedza Cie okolice intymne, to sie skonczcie oscierac - petting mozna pouprawiac na rozne sposoby - jak go w gaciach sterczacy kutas uwiera to Ty go pougniataj przez majtki reka i gotowe.
Te same fakty dają jednym wiele do myślenia, innym tylko do gadania.
Wstreciucha pisze:Oni sa ze soba niecale trzy miesiace - on stara sie za wszelka cene do niej dobrac i stosuje jakies ocieractwo narazajac ja na swedzenie - mu w zyciu do glowy nie przyjdzie , ze jego wymaglowane i wykrochmalone gacie moga doprowadzic do dolegliwosci jego partnerki, bo przeciez on to robi dla niej i wklada je przed randka, zeby nie zalatywaly "calym dniem" . Jak ona mu powie, ze ja cos swedzi, to taki gosc moze spanikowac.
Dobre
Oliwia a Ty po prostu wybiez sie do ginekologa, gwarantuje, ze nie zaszkodzi.
Powodzenia
Codziennie staraj się żyć tak, jakby jutro miał być koniec świata
Nie zaszkodzi, ale nie w tej sprawie. Przecież tu mówimy o zwykłym podrażnieniu. Łechtaczka jest bardzo wrażliwa. To normalne, że czuje dyskomfort po takich zabawach.Żyraffka pisze:Oliwia a Ty po prostu wybiez sie do ginekologa, gwarantuje, ze nie zaszkodzi.
Powodzenia
Postaraj się normalnie ;-) Jak normalnie nie potrafisz to zamiencie się "rolami"- sama kontroluj ruchy.Oliwia pisze:Postaram się mu o tym powiedzieć tylko jak?
"(...) pomyśl... co za głupiec z niego-
mówi, że umiera z mego powodu....
zupełnie jakbym była chorobą"
mówi, że umiera z mego powodu....
zupełnie jakbym była chorobą"
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”