Okres i seks
Moderator: modTeam
No nie, przypomnial mi sie kawal o warszawiaku
Facet z panienka, w nocy w parku na laweczce zaczynaja sie kochac. Ale, ze koles nie trafil w nia tylko miedzy deski lawki stracila po pewnym czasie cierpliwosc i powiedziala:
- Panie, walisz pan w deche!
- Wiadomo, ja z Warszawy!
Hehehe, wiem ze wredne, ale ja z Poznania i nic na to nie moge, ze w genach mam niechec do stolicy

Facet z panienka, w nocy w parku na laweczce zaczynaja sie kochac. Ale, ze koles nie trafil w nia tylko miedzy deski lawki stracila po pewnym czasie cierpliwosc i powiedziala:
- Panie, walisz pan w deche!
- Wiadomo, ja z Warszawy!
Hehehe, wiem ze wredne, ale ja z Poznania i nic na to nie moge, ze w genach mam niechec do stolicy

Maverick pisze:A ktore to sa dni okresu? Pierwsze?
No a poza tym, moze w Twoim przypadku tak po prostu jest a nie inaczej...
No nie mowie ze nie.. Moze tylko u mnie tak jest ..
W ktore dni okresu? Najczesciej w piersze 2... moze 3 . Jesli natomiast miesiaczka jest bardzo obfita to w kazdy (czyli okolo 5 czasami 7:|)
....................
To nie prawda - widać moze ja jestem inna kocham sie nawet podczas okresu -- spacie mie za to na stosie - , okres w niczym nie przeszkadza , przynajmniej mi - czy to zanczy ze jestem inna - ja to uważam za człkiem normalne - pozdroSylwia pisze:Najczesciej podczas miesiaczki kobiecie przeszkadzaja nawet pieszczoty a co dopiero mowa o sexie..po prostu nie jest to przyjemne i czesto boli.
Jarek nie moge ci tak konkretnie odpowiedziec na to pytanie, poniewaz jeszcze nie wspłzyłam/ Natomiast gdy uprawiam peeting ze swoich chłopakiem potrafie przezy max 3 orgazmy.. Ten drugi jest najprzyjemniejszy;) Wiem jednak ze te oragazmy sa inne niz orgazmy pochwowe wiec nie powinna satysfakcjonowac cie ta odpowiedz:)
Przepraszam ze nie moglam jej udzielic
Pozdrawiam
Przepraszam ze nie moglam jej udzielic
Pozdrawiam
... i cały Wszechswiat jest za tym, by Ci się to udało...
Sylwia pisze:Maverick pisze:A probowalas?
Podczas peetingu nie jest mi przyjemnie:| Kiedy moj chłopak mnie tam dotyka to nie sprawia mi to zadnej rozkoszy... Oczywiscie podczas miesiaczki:)
Moze być że boli. Łechtaczka jest bardziej czuła i wrażliwa na każdy dotyk. Proponuje abyś powiedziała chłopakowi aby po prostu w czasie okresu byl o wiele delikatnieszy z pieszczotami tego miejsca. Niech sprobuje nawet lekko muskac
Nie musi też w ogóle dotykać łechtaczkę bezpośrednio.Niech spróbuje troszeczkę niżej:) Niech pociera wokół takiej małej dzireczki , uretry, pod łechtaczką. tam tez jest czułe miejsce które nazywają punktem U, przy takim piezczeniu łechtaczka tez będzie pobudzana ponieważ wargi będą się poruszać a razem z nimi i ona.
jony8 pisze:Nie musi też w ogóle dotykać łechtaczkę bezpośrednio.Niech spróbuje troszeczkę niżej:) Niech pociera wokół takiej małej dzireczki , uretry, pod łechtaczką. tam tez jest czułe miejsce które nazywają punktem U, przy takim piezczeniu łechtaczka tez będzie pobudzana ponieważ wargi będą się poruszać a razem z nimi i ona.
Ja znalazłem ten punkt
Trinity
Moje zdanie jest jedno - NIE :evil: :572: Miesiączka to przerwa - sama natura ją stworzyła jak i cały ten kobiecy cykl i myślę że chociaż w tych sprawach można by się tego rozkładu trzymać
:roll: Nie wierze kobietom ze jest to tak do końca wspaniałe.. To nie higieniczne oddawać się uniesieniom kiedy po nogach cieknie krew.. hmmm rozkosz :571: Kobieta powinna być w pełni przygotowana do seksu a nie tak brutalnie wyjać tampona i wio pod prysznic
To może zbyt okrutnie ujęte ale sądzę że każda kobieta powinna doswiadczać tego w czasie kiedy jest na to gotowa a miesiączka nie jest tym czasem
:roll: Nie wierze kobietom ze jest to tak do końca wspaniałe.. To nie higieniczne oddawać się uniesieniom kiedy po nogach cieknie krew.. hmmm rozkosz :571: Kobieta powinna być w pełni przygotowana do seksu a nie tak brutalnie wyjać tampona i wio pod prysznic
To może zbyt okrutnie ujęte ale sądzę że każda kobieta powinna doswiadczać tego w czasie kiedy jest na to gotowa a miesiączka nie jest tym czasem
Najbardziej nie lubię kiedy chmury są z mebli
A czemu nie?
A ja nie miałabym nic przeciwko temu, byleby mój partner też nie był przeciwny i byleby pod prysznicem. To nic strasznego w sumie. Swieża krew wg mnie nie jest niehigieniczna... Po prostu- inne warunki wewnętrzne, inne zewnętrzne ;]
===
wszendzie zaznaczyłam ze to ja - mi - ja - nigdzie każdy wiec czego sie czepiasz -- nie napisałam ze tak ma każdy -napisałam JAAAAAAAA-- to do Maverick
Zabawy podczas okresu
Na początku chciałem wszystkich powitać, gdyż jestem nowy na tym forum. Przechodząc do rzeczy mam pytanie do dziewczyn, czy macie opory przed zabawami z waszymi facetami jak macie okres i pytanie do facetów czy wam to nie przeszkadza. Mi to w żadnym wypadku nie przeszkadza, a mojej kobiecie też się spodobało bo jak twierdzi w ogóle nie czuje wtedy bólu 

Toudi pisze:czy macie opory przed zabawami z waszymi facetami jak macie okres
oporów brak. w końcu w czym to przeszkadza? :-)
Ostatnio zmieniony 10 lut 2006, 01:07 przez lollirot, łącznie zmieniany 1 raz.
pan nie jest moim pasterzem
a niczego mi nie brak
nie przynależę i nie wierzę
i chociaż idę ciemną doliną
zła się nie ulęknę i nie klęknę.
a niczego mi nie brak
nie przynależę i nie wierzę
i chociaż idę ciemną doliną
zła się nie ulęknę i nie klęknę.
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”