Okres i seks

Zagadnienia związane ze sferą fizyczną (cielesną), a także z problemami dotyczącymi tematów współżycia i kontaktów cielesnych. Pozycje seksualne - wymiana doświadczeń.

Moderator: modTeam

Gość

Postautor: Gość » 19 sty 2004, 00:23

O szok! Na tego lizaczka bym w życiu nie wpadła! :lol:
Awatar użytkownika
sarah
Weteran
Weteran
Postautor: sarah » 19 sty 2004, 00:38

Pytanie czy probowales juz tego numeru z lizaczkiem i czy dla dziewczyny bylo to przyjemne?
Awatar użytkownika
Maverick
-#
-#
Postautor: Maverick » 19 sty 2004, 02:57

No nie, przypomnial mi sie kawal o warszawiaku ;)

Facet z panienka, w nocy w parku na laweczce zaczynaja sie kochac. Ale, ze koles nie trafil w nia tylko miedzy deski lawki stracila po pewnym czasie cierpliwosc i powiedziala:
- Panie, walisz pan w deche!
- Wiadomo, ja z Warszawy! :D

Hehehe, wiem ze wredne, ale ja z Poznania i nic na to nie moge, ze w genach mam niechec do stolicy ;)
Awatar użytkownika
Sylwia
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: Sylwia » 19 sty 2004, 22:25

Maverick pisze:A probowalas?

Podczas peetingu nie jest mi przyjemnie:| Kiedy moj chłopak mnie tam dotyka to nie sprawia mi to zadnej rozkoszy... Oczywiscie podczas miesiaczki:)
Awatar użytkownika
Maverick
-#
-#
Postautor: Maverick » 19 sty 2004, 22:27

A ktore to sa dni okresu? Pierwsze?
No a poza tym, moze w Twoim przypadku tak po prostu jest a nie inaczej...
Awatar użytkownika
jony8
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: jony8 » 19 sty 2004, 22:33

Sarah :) stosowałem ten numer z lizaczkiem i nadal go stosuję :) więc dobrze wiem o czym mówię :) Pozdrawiam :)
Awatar użytkownika
Sylwia
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: Sylwia » 21 sty 2004, 01:09

Maverick pisze:A ktore to sa dni okresu? Pierwsze?
No a poza tym, moze w Twoim przypadku tak po prostu jest a nie inaczej...

No nie mowie ze nie.. Moze tylko u mnie tak jest ..
W ktore dni okresu? Najczesciej w piersze 2... moze 3 . Jesli natomiast miesiaczka jest bardzo obfita to w kazdy (czyli okolo 5 czasami 7:|)
ramona
Entuzjasta
Entuzjasta
....................

Postautor: ramona » 22 sty 2004, 09:34

Sylwia pisze:Najczesciej podczas miesiaczki kobiecie przeszkadzaja nawet pieszczoty a co dopiero mowa o sexie.. :| po prostu nie jest to przyjemne i czesto boli.
To nie prawda - widać moze ja jestem inna kocham sie nawet podczas okresu -- spacie mie za to na stosie - , okres w niczym nie przeszkadza , przynajmniej mi - czy to zanczy ze jestem inna - ja to uważam za człkiem normalne - pozdro
Awatar użytkownika
Maverick
-#
-#
Postautor: Maverick » 22 sty 2004, 09:38

Uwazasz za normalne, bo Ciebie moze tak nie boli. Jezeli komus przeszkadza bol (a bole menstruacyjne u kobiet z tego co wiem sa bardzo rozne) to co na to poradzi? Wtedy tez jest to calkowicie normalne :)
Jarek

Postautor: Jarek » 22 sty 2004, 10:50

mam jeszcze takie pytanko skierowane też do dziewczyn: czy w trakcie stosunku dajecie głosem do zrozumienia partnerowi o waszym stanie, bo ja niekiedy myślę, że jak partnerka głośno krzyczy to ją coś boli i chciałaby żebym już skończył. Jak dajecie partnerowi znać, że macie już dość?
Awatar użytkownika
Maverick
-#
-#
Postautor: Maverick » 22 sty 2004, 10:53

Wydaje mi sie ze to widac po oczkach :)
Jarek

Postautor: Jarek » 22 sty 2004, 10:57

...a kiedy jest ciemno?
Awatar użytkownika
Maverick
-#
-#
Postautor: Maverick » 22 sty 2004, 11:07

No to nie kochaj sie po ciemku :) Zapal choc 5 swieczek to bedzie widac :) A i jaki nastroj bedzie ;)
Awatar użytkownika
Sylwia
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: Sylwia » 22 sty 2004, 11:14

hehehe:D

Mysle ze jesli twoja dziewczyna bedzie miała dosc to odsunie cie delikatnie reka albo po prostu ci to powie.. Trudno jest sie zmuszac do takich rzeczy.
... i cały Wszechswiat jest za tym, by Ci się to udało...
Jarek

Postautor: Jarek » 22 sty 2004, 11:21

Wybacz Sylwio, że zadam ci jeszcze takie pytanko: ponieważ jestem długodystansowcem ile orgazmów podczas jednego stosunku jesteś w stanie przeżyć i czy wszystkie kolejne są równie przyjemne jak ten pierwszy? i czy kolejne nie są już wymuszane?
Awatar użytkownika
Sylwia
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: Sylwia » 22 sty 2004, 14:26

Jarek nie moge ci tak konkretnie odpowiedziec na to pytanie, poniewaz jeszcze nie wspłzyłam/ Natomiast gdy uprawiam peeting ze swoich chłopakiem potrafie przezy max 3 orgazmy.. Ten drugi jest najprzyjemniejszy;) Wiem jednak ze te oragazmy sa inne niz orgazmy pochwowe wiec nie powinna satysfakcjonowac cie ta odpowiedz:)
Przepraszam ze nie moglam jej udzielic
Pozdrawiam
Jarek

Postautor: Jarek » 22 sty 2004, 18:38

Spoko Sylwio, wcale nie musiałaś mi odpowiadać, ale zadałem ci to pytanie, bo z innych twoich postów wynikało, że już współżyłaś
Awatar użytkownika
Sylwia
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: Sylwia » 22 sty 2004, 23:19

Nie wspolzylam,,
To prawda w wielu postach wypowiadam sie tak jakbym wspolzyla ale robie tak poniewaz mysle ze peeting tez ma wiele wspolnego z seksem...
po prostu;)
Mam nadzieje ze chociaz w paru przypadkach sie nie myle:]
Awatar użytkownika
Student
Weteran
Weteran
Postautor: Student » 26 sty 2004, 00:17

Sylwia pisze:
Maverick pisze:A probowalas?

Podczas peetingu nie jest mi przyjemnie:| Kiedy moj chłopak mnie tam dotyka to nie sprawia mi to zadnej rozkoszy... Oczywiscie podczas miesiaczki:)

Moze być że boli. Łechtaczka jest bardziej czuła i wrażliwa na każdy dotyk. Proponuje abyś powiedziała chłopakowi aby po prostu w czasie okresu byl o wiele delikatnieszy z pieszczotami tego miejsca. Niech sprobuje nawet lekko muskac :) W okres macie 3 razy lepszy orgazm , przynajmniej po mojej kobiecie tak stwierdzam :)
Awatar użytkownika
jony8
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: jony8 » 29 sty 2004, 19:28

Nie musi też w ogóle dotykać łechtaczkę bezpośrednio.Niech spróbuje troszeczkę niżej:) Niech pociera wokół takiej małej dzireczki , uretry, pod łechtaczką. tam tez jest czułe miejsce które nazywają punktem U, przy takim piezczeniu łechtaczka tez będzie pobudzana ponieważ wargi będą się poruszać a razem z nimi i ona.
Awatar użytkownika
Student
Weteran
Weteran
Postautor: Student » 29 sty 2004, 23:36

jony8 pisze:Nie musi też w ogóle dotykać łechtaczkę bezpośrednio.Niech spróbuje troszeczkę niżej:) Niech pociera wokół takiej małej dzireczki , uretry, pod łechtaczką. tam tez jest czułe miejsce które nazywają punktem U, przy takim piezczeniu łechtaczka tez będzie pobudzana ponieważ wargi będą się poruszać a razem z nimi i ona.

Ja znalazłem ten punkt :) Jest w tym samym miejscy co cweka moczowa :)
Awatar użytkownika
jony8
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: jony8 » 30 sty 2004, 11:45

Bo właśnie cewka moczowa po łacinie nazywa się uretra :) o ten właśnie punkcik mi i chodziło :) Są tam bardzo czułe szczególnie w "te dni" .
Awatar użytkownika
Trinity
Zaglądający
Zaglądający
Trinity

Postautor: Trinity » 04 lut 2004, 21:23

Moje zdanie jest jedno - NIE :evil: :572: Miesiączka to przerwa - sama natura ją stworzyła jak i cały ten kobiecy cykl i myślę że chociaż w tych sprawach można by się tego rozkładu trzymać
:roll: Nie wierze kobietom ze jest to tak do końca wspaniałe.. To nie higieniczne oddawać się uniesieniom kiedy po nogach cieknie krew.. hmmm rozkosz :571: Kobieta powinna być w pełni przygotowana do seksu a nie tak brutalnie wyjać tampona i wio pod prysznic
To może zbyt okrutnie ujęte ale sądzę że każda kobieta powinna doswiadczać tego w czasie kiedy jest na to gotowa a miesiączka nie jest tym czasem
Najbardziej nie lubię kiedy chmury są z mebli
Awatar użytkownika
Martyna
Maniak
Maniak
Postautor: Martyna » 04 lut 2004, 22:38

Trinity ja też tak myślę. Kobieta chyba jednak bardziej komfortowo czuje się gdy nie krwawi... Ale to sprawa indywidualna.
Keplianica

A czemu nie?

Postautor: Keplianica » 04 lut 2004, 22:52

A ja nie miałabym nic przeciwko temu, byleby mój partner też nie był przeciwny i byleby pod prysznicem. To nic strasznego w sumie. Swieża krew wg mnie nie jest niehigieniczna... Po prostu- inne warunki wewnętrzne, inne zewnętrzne ;]
ramona
Entuzjasta
Entuzjasta
===

Postautor: ramona » 05 lut 2004, 09:24

wszendzie zaznaczyłam ze to ja - mi - ja - nigdzie każdy wiec czego sie czepiasz -- nie napisałam ze tak ma każdy -napisałam JAAAAAAAA-- to do Maverick
Awatar użytkownika
Toudi
Początkujący
Początkujący
Zabawy podczas okresu

Postautor: Toudi » 10 lut 2006, 00:38

Na początku chciałem wszystkich powitać, gdyż jestem nowy na tym forum. Przechodząc do rzeczy mam pytanie do dziewczyn, czy macie opory przed zabawami z waszymi facetami jak macie okres i pytanie do facetów czy wam to nie przeszkadza. Mi to w żadnym wypadku nie przeszkadza, a mojej kobiecie też się spodobało bo jak twierdzi w ogóle nie czuje wtedy bólu <banan>
Awatar użytkownika
kina
Maniak
Maniak
Postautor: kina » 10 lut 2006, 00:44

Mi to ni przeszkadza, ale stwierdzilismy z moim facetem ze w te dni ograniczymy swoje zachcianki :)
Wszystko przemija,tak chce przeznaczenie
I tylko jedno zostaje
*** WSPOMNIENIE ***
Awatar użytkownika
lollirot
Weteran
Weteran
Postautor: lollirot » 10 lut 2006, 00:57

Toudi pisze:czy macie opory przed zabawami z waszymi facetami jak macie okres

oporów brak. w końcu w czym to przeszkadza? :-)
Ostatnio zmieniony 10 lut 2006, 01:07 przez lollirot, łącznie zmieniany 1 raz.
pan nie jest moim pasterzem
a niczego mi nie brak
nie przynależę i nie wierzę
i chociaż idę ciemną doliną
zła się nie ulęknę i nie klęknę.
Awatar użytkownika
Jasta20
Maniak
Maniak
Postautor: Jasta20 » 10 lut 2006, 01:04

Co to za marynarz co po czerwonym morzu nie pływał....?? :)
Miłość to nie staw, w którym można znaleźć swoje odbicie. Miłość ma
przypływy i odpływy. Ma też swoje rozbite okrety, zatopione miasta,
ośmiornice i skrzynie złota i pereł. Ale perły leżą głęboko...

Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”