Claudia pisze:wtedy jest miedzy wami tak magia nieodkryta tajemnica moze nie rozumiecie tego bo ja jestem totalna romantyczką.
a skad wiesz jaka jest magia
przeciez tego nie przezyłas
Moderator: modTeam
Claudia pisze:est miedzy wami tak magia nieodkryta tajemnica
Claudia pisze:ja jestem totalna romantyczką.
Claudia pisze:jestem totalna romantyczką.
Claudia pisze:gdybyście poczekali z tym do śluby wtedy jest miedzy wami tak magia nieodkryta tajemnica moze nie rozumiecie tego bo ja jestem totalna romantyczką.
Claudia pisze:Chociaż widze że niektórzy nie mogą tego pojąć a nie możecie tak po prostu pomyśleć jakie by to było piękne gdybyście poczekali z tym do śluby wtedy jest miedzy wami tak magia nieodkryta tajemnica moze nie rozumiecie tego bo ja jestem totalna romantyczką.
Claudia pisze: było piękne gdybyście poczekali z tym do śluby wtedy jest miedzy wami tak magia nieodkryta tajemnica moze nie rozumiecie tego bo ja jestem totalna romantyczką.
Nepalczyk pisze:Mysiorek zapomniałeś usunąć posty, które padły po moim poście, np ten Mia, jak już coś robisz to rób porządnie i obiektywnie.
TedBundy pisze:Chcesz zaczekać do ślubu, pozwalając wcześniej partnerowi na petting i pieszczoty - nic w tym złego nie ma, jeżeli masz takie przekonania
Nepalczyk pisze:Claudia, zaczekaj do ślubu, nie musisz być pionkiem kierowanym, przez bravo girl. Zobacz jak dziewczyny na tym forum reagują na twoją postawę, zazdroszczą Ci, same potraciły dziewictwo z pierwszymi lepszymi kolesiami, pewnie po pijaku nawet nie wiedząc co robią, a teraz udają wielkie znawczynie tematu.
Mia pisze:Napalczyku, jestes naprawde zalosny.
Nepalczyk pisze:Mysiorek zapomniałeś usunąć posty, które padły po moim poście, np ten Mia, jak już coś robisz to rób porządnie i obiektywnie.
zrobil porzadnie, w moim poscie poza bluzgami na Twoj temat jest tresc zwiazana z dyskusja.TedBundy pisze:Chcesz zaczekać do ślubu, pozwalając wcześniej partnerowi na petting i pieszczoty - nic w tym złego nie ma, jeżeli masz takie przekonania
tylk, ze zdaje sie ze ona sama nie wie jakie ma przekonania.
Claudia ile Ty w ogole masz lat?
Nepalczyk pisze:Kolejny twój post, który nic nie wnosi do tematu
Nepalczyk pisze:A to że masz zasadę najpierw obrazić kogoś
Nepalczyk pisze:że ktoś upomina się równego traktowania.
vilmon1980 pisze:Claudia wyraźnie chce jednocześnie zjeść ciasteczko i mieć ciasteczko. Co pozytywnego widzisz w takiej postawie? Ja tu nie widze niczego czego można by zazdrościć.
Nepalczyk pisze:Absurd - mam nadzieję, że analogia zostanie dostrzeżona, moje zachowanie ma na celu tylko pokazanie jak postępuje Mia, pisze blabla na kogoś, a później jakąś głupota niby do dyskusji, vide "Claudia ile masz lat?"
Claudia pisze:poczekali z tym do śluby wtedy jest miedzy wami tak magia nieodkryta tajemnica moze nie rozumiecie tego bo ja jestem totalna romantyczką.
Nepalczyk pisze:same potraciły dziewictwo z pierwszymi lepszymi kolesiami
nadia pisze:Dziewictwo prawie zawsze traci się nie z tym, z którym się później jest na stałe (mam na myśli małżeństwo).
Nepalczyk pisze:same potraciły dziewictwo z pierwszymi lepszymi kolesiami
Claudia pisze:Teraz pewnie wszyscy zdębialiście ale nie karze Wam zebyście mnie zrozumieli bo nie o to chodzi.
Claudia pisze:jesli tak Cię to interesuje to Ci powiem 22 lata przykro mi ze dla Ciebie romantyzm równą sie z pójściem do łożka po ślubie.
[ Dodano: 2007-10-15, 11:22 ]
jeśli tak bardzo Ciebie to interesuje to mam 22 lata i przykro mi ze dla Was romantyzm oznacza seks po slubie itd.
Claudia pisze:Chociaż widze że niektórzy nie mogą tego pojąć a nie możecie tak po prostu pomyśleć jakie by to było piękne gdybyście poczekali z tym do śluby wtedy jest miedzy wami tak magia nieodkryta tajemnica moze nie rozumiecie tego bo ja jestem totalna romantyczką.
Claudia pisze:ale nie karze Wam zebyście mnie zrozumieli bo nie o to chodzi.
Olivia pisze:A ja uważam, że postępujesz wobec tego faceta nieuczciwie.
Związek ma pewne swoje etapy, również w sferze intymnej. I tak ludzie zanim prześpią się ze sobą, często poznają się wcześniej przy pieszczotach. On zapewne myśli, że skoro zgodziłaś się na ten etap, to tak jakbyś dawała Mu przyzwolenie, że pewnego dnia dojdzie do konsumpcji.
Claudia pisze:a po pierwsze ja się z nim nie bawie jestesmy dorosłymi ludźmi powiedzieliśmy sobie jasno o tym i on to szanuje wie że to dla mnie bardzo ważne
Najlepiej jak ktoś ma naprawdę problem to mu jeszcze stworzyć inny serdeczne dzieki
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 97 gości