Doznania zmysłowe podczas orgazmu
Moderator: modTeam
Doznania zmysłowe podczas orgazmu
Witajcie,
ciekaw jestem czego doświadczacie podczas orgazmu. Od pewnego czasu jakość moich orgazmów jest coraz większa. Czasami mam wizje. Ale dzisiaj to co zobaczyłem mnie olśniło. Zobaczyłem galaktykę, a potem całe słońce galatyk. A przestrzeń kosmiczna nie była czarna, tylko granatowa. Wrzasnąłem tak, że sąsiedzi pewnie słyszeli. Ktoś tu ma coś takiego?
ciekaw jestem czego doświadczacie podczas orgazmu. Od pewnego czasu jakość moich orgazmów jest coraz większa. Czasami mam wizje. Ale dzisiaj to co zobaczyłem mnie olśniło. Zobaczyłem galaktykę, a potem całe słońce galatyk. A przestrzeń kosmiczna nie była czarna, tylko granatowa. Wrzasnąłem tak, że sąsiedzi pewnie słyszeli. Ktoś tu ma coś takiego?
- kot_schrodingera
- Weteran
czuję że rozkosz rozerwie mi lędźwie szybuję wśród gwiazd jak Enterprise a supermen może mi skoczyć a wszystko układa się w logiczną całość nawet teoria superstrun jest prosta
Patrz, Kościuszko, na nas z nieba raz Polak skandował.
I popatrzył nań Kościuszko i się zwymiotował.
/Konstanty Ildefons Gałczyński/
I popatrzył nań Kościuszko i się zwymiotował.
/Konstanty Ildefons Gałczyński/
- kot_schrodingera
- Weteran
- Uzależniony
RobcioD pisze:Zobaczyłem galaktykę, a potem całe słońce galatyk. A przestrzeń kosmiczna nie była czarna, tylko granatowa.
O cholera U mnie to wygląda trochę inaczej
RobcioD pisze:Wrzasnąłem tak, że sąsiedzi pewnie słyszeli.
To się zgadza...
...u mnie bardziej występują objawy fizyczne - łapie mnie zaje...fajne drżenie i w ogóle się miotam...a psychicznie - tak jakby dał ktoś kopa w dupę na huśtawce.
Nigdy nie dyskutuj z idiotą - najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem.
RobcioD pisze:czasami mam wizje. Ale dzisiaj to co zobaczyłem mnie olśniło. Zobaczyłem galaktykę, a potem całe słońce galatyk. A przestrzeń kosmiczna nie była czarna, tylko granatowa. Wrzasnąłem tak, że sąsiedzi pewnie słyszeli. Ktoś tu ma coś takiego?
Fajnie sie masz, moze też jakies głosy słyszysz podczas orgazmu Jeszcze przysługę ludzkości zrobisz...
Każdy orgazm przezywa w inny spob, jedni widza kosmos, inny się zamykaja sie w sobie, czy nic nie robią.
Prawdę trzeba wyrażac prostymi słowami.
Ja podczas orgazmu też widze albo gwiazdy albo jakieś wirujace kolory...lepiej niz po tabletkach E, dużo lepiej
I co najważniejsze zdrowiej . Nie wiem czy wiecie ale podczas orgazmu uwalnia związki podobne w działaniu do amfetaminy i MDMA ,to naukowo udowodnione.
Ale niestety orgazmy bardzo uzalezniaja...ja gdy mam 2 dni ,,wstrzemiezliwosci'' to pozniej moge mieć orgaz jeden za drugim, ciekawe czy to dobrze czy niedobrze
I co najważniejsze zdrowiej . Nie wiem czy wiecie ale podczas orgazmu uwalnia związki podobne w działaniu do amfetaminy i MDMA ,to naukowo udowodnione.
Ale niestety orgazmy bardzo uzalezniaja...ja gdy mam 2 dni ,,wstrzemiezliwosci'' to pozniej moge mieć orgaz jeden za drugim, ciekawe czy to dobrze czy niedobrze
Piernik pisze:Nie wiem czy wiecie ale podczas orgazmu uwalnia związki podobne w działaniu do amfetaminy i MDMA ,to naukowo udowodnione.
jak na to wpadłeś, einsteinie?
serotonina jest odpowiedzialna za dobry nastrój, więc jeśli masz orgazm to i serotonina się uwalnia. proste. a porównałabym odwrotnie, to po zażyciu mdma uwalniają się takie związki, jak podczas orgazmu. to drugie jest jednak bardziej naturalne
pan nie jest moim pasterzem
a niczego mi nie brak
nie przynależę i nie wierzę
i chociaż idę ciemną doliną
zła się nie ulęknę i nie klęknę.
a niczego mi nie brak
nie przynależę i nie wierzę
i chociaż idę ciemną doliną
zła się nie ulęknę i nie klęknę.
Re: Doznania zmysłowe podczas orgazmu
RobcioD pisze:Witajcie,
Człowieku! Nie pal już tego gówna!
A tak serio - ja nie miewam takich orgazów.
hehe niekiedy jak wystrzele to sie zastanawiam czy czasem serce przez penisa mi nie przeszlo do gumki ... ale w glowie tak mi sie niekiedy zakreci ze potem do konca dnia lece na ibupromie,oczy pieka i slabo widze..
"...dziewczynka, gdy stanie się kobietą, będzie wiedziała, jak poruszać się w świecie."
chyba jestem beznadziejna, staram sie jak moge a moj chlopak mowi ze orgazm byl normalny kiedy moj byl zajebsty. ostatnio sie zaczelam zastanawiac co jest tego przyczyna... ale tak czy siak przy oralu ma lepszy orgazm ... mowi ze mnie kocha, ze mu sie podobam itp itd nie wiem gdzie jest przyczyna. uzywamy prezerwatyw, moze one zmiejszaja jego doznania? ;/
kamisia, spróbujcie jakoś urozmaicić Wasz seks. Jeśli zazwyczaj to On wykazuje inicjatywę, raz Ty się wysil i zaciągnij Go do łóżka. Niby nic wielkiego, ale Jemu może się spodobać taka odmiana.
Poza tym wiele kobiet ma ten problem, że są mało aktywne. Spróbuj Go czymś zaskoczyć, bądź bardziej aktywna.
I zapomnij o łączeniu w dyskusji miłości z seksem. On Cię kocha, podobasz Mu się. Puknij się w czoło! On ma Cię pożądać, pożerać wzrokiem. A Ty możesz Mu w tym pomóc.
Poza tym wiele kobiet ma ten problem, że są mało aktywne. Spróbuj Go czymś zaskoczyć, bądź bardziej aktywna.
I zapomnij o łączeniu w dyskusji miłości z seksem. On Cię kocha, podobasz Mu się. Puknij się w czoło! On ma Cię pożądać, pożerać wzrokiem. A Ty możesz Mu w tym pomóc.
"Miarkuj złość.
Po gniewu cienkim lodzie nie kręć się
Bo on za chwilę może trzasnąć"
Po gniewu cienkim lodzie nie kręć się
Bo on za chwilę może trzasnąć"
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”