pytanie o orgazm u kobiet

Zagadnienia związane ze sferą fizyczną (cielesną), a także z problemami dotyczącymi tematów współżycia i kontaktów cielesnych. Pozycje seksualne - wymiana doświadczeń.

Moderator: modTeam

Awatar użytkownika
Judyta
Zaglądający
Zaglądający
Postautor: Judyta » 18 sty 2007, 11:11

Pani Batman pisze:po2:
ROZMAWIAJCIE ZE SOBA

po3:
ROZMAWIAJCIE ZE SOBA

Rozmawiałam z nim o tym, już od razu jak zauważyłam ten problem, zresztą on sam sie zapytał o co chodzi. Więc mu wytłumaczyłąm. Teraz stara robić się to delikatniej. Nie widzimy się zbyt często więc trudno zauważyć od razu postęp, ale można powiedzieć że jest lepiej, powoli staramy się emilinować ten problem. Zobaczymy co z tego wyjdzie :P
Awatar użytkownika
sadi
-#
-#
Postautor: sadi » 19 sty 2007, 00:34

ROZMAWIAJCIE ZE SOBA

po3:
ROZMAWIAJCIE ZE SOBA

Myslisz ze cie ludzie posluchaja? ;DD
Jak to? ;DD Przeciez jest internet...sa fora...jest forum u Agnieszki...po co sie wysilac...
TAK MYSLI WIEKSZOSC LUDZI CO TU PRZYCHODZI I ZAKLADA TEMATY!
Oczywiscie wole o nich myslec w takich kategoriach, niz, ze sa naprawde az tak tepi* ;DD <aniolek>

*chodzi mi o ogol tematow, ktore sa tu zakladane, a ktore z latwoscia mozna ominac po prostu rozmawiajac

Jak zwykle delikatny, ulubiony, piekny i zawsze usmiechniety - ja <regulamin>
<zmieszany> -> uwielbiam tę mordę
<sex> -> ta też jest fajna
<hahaha> -> często sie śmieję...ze wszystkiego...
<fuckoff> -> jak mnie ktos wku$%^&!
;DD -> jeszcze ta mi lezy
Awatar użytkownika
Pani Batman
Bywalec
Bywalec
Postautor: Pani Batman » 19 sty 2007, 08:38

sadi pisze:
ROZMAWIAJCIE ZE SOBA

po3:
ROZMAWIAJCIE ZE SOBA

Myslisz ze cie ludzie posluchaja? ;DD
Jak to? ;DD Przeciez jest internet...sa fora...jest forum u Agnieszki...po co sie wysilac...
TAK MYSLI WIEKSZOSC LUDZI CO TU PRZYCHODZI I ZAKLADA TEMATY!
Oczywiscie wole o nich myslec w takich kategoriach, niz, ze sa naprawde az tak tepi* ;DD <aniolek>

*chodzi mi o ogol tematow, ktore sa tu zakladane, a ktore z latwoscia mozna ominac po prostu rozmawiajac

Jak zwykle delikatny, ulubiony, piekny i zawsze usmiechniety - ja <regulamin>

napisałeś to tak jakbym miala conajmniej zle zamiary!
Nie wydaje sie Tobie czasem, ze ludzie w niektorych sprawach sa zagubiei? Wola sie najpierw upewnic ze nie zostana wysmiani(a taka mozliwosc daje internet), a potem porozmawiac 'oko w oko' ? Niestety zyjemy w takim swiecie .... smutne

wcale nie chce zmieniac swiata, nie chce byc dobra wrozka, ale jesli ktos pyta to pragnie odpowiedzi ... jesli ta odpowiedz to 'rozmawiajcie ze soba' to co w tym zlego by to komus poradzic?! jesli choc jedna osoba z tego korzysta to bedzie fajnie :)
Awatar użytkownika
Yasmine
Weteran
Weteran
Postautor: Yasmine » 19 sty 2007, 18:09

Pani Batman pisze:Ja poprosilam by jak powiem ze juz nie 'tam' to by szedl jezykiem troszke nizej.

Albo wyzej. W ogole dla mnie to musi byc naokolo, bo inaczej bym nie wytrzymala takie drazniace uczucie.
Awatar użytkownika
hathor
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: hathor » 19 sty 2007, 18:41

Yasmine pisze:Albo wyzej. W ogole dla mnie to musi byc naokolo

zdecydowanie tak :D
inkaja
Początkujący
Początkujący
Postautor: inkaja » 20 sty 2007, 11:52

Nie pomysleliscie o tym ze porostu kobieta czasami rezygnuje z tego bo zaklada z gory ze facet nie da rady jej dopiescic do tego momentu by osiagnela orgazm.... wspolzyje ze swoim chopakiem od 5 m-cy i tylko 2 moze 3 razy mialam orgaz po prostu rezygnuje z dalszej przyjemnosci bo nie chce zeby moj facet znowu sie zadreczal ze nie udalo mu sie... ale przeciez to nie jego wina ja o tym wiem tylko ja po prostu nie jestem wystarczajaco wrazliwa....:(
Karolcia:)
Awatar użytkownika
pani_minister
Administrator
Administrator
Postautor: pani_minister » 20 sty 2007, 12:44

inkaja pisze:po prostu rezygnuje z dalszej przyjemnosci bo nie chce zeby moj facet znowu sie zadreczal ze nie udalo mu sie...

Czyli udajesz?
kajot
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: kajot » 20 sty 2007, 13:10

dość dziwne....w taki sposób do niczego nie dojdziecie, bo tylko trening czyni mistrza

ciężko snuć przypuszczenia, to kobieta powinna powiedzieć czemu!!

ale chyba najczęstszym powodem jest szczególna wrażliwość i nieumiejętność..
moja na początku też zawsze po chwili kazała mi przerywać, ale teraz gdy lepiej się poznaliśmy i nauczyliśmy pieścić mogę pieścić ja długo, choć i tak czasem jeden niewłaściwy ruch wszystko psuje,
inkaja
Początkujący
Początkujący
Postautor: inkaja » 20 sty 2007, 16:05

To wszytko nie jest takie latwe... nie nie udaje bo nie chce go oszukiwac....
Karolcia:)
aniooolka
Bywalec
Bywalec
Postautor: aniooolka » 23 sty 2007, 17:54

Udawanie jest najgorszą rzecza jaka może sie traiwc podczas uprawiania sex-u;/
Masakra-nie wyobrażam sobie nawet tego...
Także jak nie ma sie orgazmu to najlepiej nie kłamać i powiedziec o tym partnerowi bo kłamstwo zabolało by go jeszcze bardziej;/
A jeslichodzi o minetke to uwielbiam to:)
<lol>
Awatar użytkownika
jaguar166
Entuzjasta
Entuzjasta
Re: pytanie o orgazm u kobiet

Postautor: jaguar166 » 23 sty 2007, 19:03

Zawsze po orgaźmie łechtaczkowym jest tak że dziewczyna już nie chce bo ją to drażni... Kiedy mój chłopak pieści tak cizie to po orgaźmie momentalnie odsuwam się od niego bo to jest tak drażniące ze nie wytrzymuje... Hehe :P
Carpe Diem
aniooolka
Bywalec
Bywalec
Postautor: aniooolka » 23 sty 2007, 19:33

Orgazm łechtaczkowy dla mnie osobiście jest najlepszy!!<radocha> <banan>
I ja tam wcale nie mam tak jak większośc tutaj dziewczyn że po tym orgaźmie nie mam juz ochoty na sex-wręćz przeciwnie...
Uwielbiam jak juz mój mężczyzna widzi że niedlugo doje to on wkłada mi paluszki 2 do cipki i kręci nimi we wszystki strony a to mnie tak podnieca że...masakra....nie ma nic piękniejszego i cudowniejszego!!:)
Liże mnie jeszcze troche po cipce a nastepnie ja sie biore za zadowalanie jego:) <diabel>
<lol>
Awatar użytkownika
Yasmine
Weteran
Weteran
Postautor: Yasmine » 23 sty 2007, 19:42

Qasi
Zaglądający
Zaglądający
Postautor: Qasi » 04 paź 2007, 23:43

Witam.
Mam taki mały problemik i nie wiem jak się z nim uporać (o ile w ogóle można ;) Otóż, jak na razie w swoim życiu, miałem dwie partnerki z którymi współżyłem (obecnie jest ta druga). Jeżeli chodzą o pierwszą kobietę, to po około pół roku nauczyła się przeżywać wielokrotny orgazm. Po prostu, czasami sam nie wierzyłem że tak można :P Obecnie jestem z drugą dziewczyną 7 miesięcy. Od 6 miesięcy regularnie się kochamy (kilka razy w tygodniu), jednak za nic w świecie nie może przeżyć wielokrotnego orgazmu, jednego za drugim :P U niej orgazm wygląda nieco inaczej. Zawsze jak się kochamy, to zaczynamy, spokojnie, powoli i czule (zawsze jest to pozycja klasyczna), jednak w tej pozycji moja kobieta nie jest w stanie dojść do końca. Mówi, że czuje rozkosz nie do opisania, jednak dojść potrafi TYLKO w pozycji na jeźdźca, a w tej pozycji, jest to dla niej dosłownie moment, a do tego przeżywa bardzo silny orgazm. Oczywiście cieszy mnie to bardzo, jednak nie wiem, czy tak jej już zostanie (czyt. inaczej po prostu nie może), czy po prostu na dzień dzisiejszy inaczej nie potrafi.
Awatar użytkownika
ksiezycowka
Weteran
Weteran
Postautor: ksiezycowka » 05 paź 2007, 04:29

Qasi, Qasi, i to jest dla Ciebie problem? Pojac ze kazda kobieta jest inna? Nie mam pytan <chory>
Qasi
Zaglądający
Zaglądający
Postautor: Qasi » 05 paź 2007, 09:49

Ehhh, może trochę źle się wyraziłem ;) Nie jest to dla mnie problem, po prostu zastanawiam się, czy ona też jest w stanie się tego nauczyć, ot tyle. Kiedy moja dziewczyna dochodzi, mówi, że już potem nic nie czuje i zastanawia mnie to, czy ona po prostu taka już jest i koniec, czy może się to zmienić. Może niektóre Panie z forum, miały podobny przypadek, a mimo to, nauczyły się czerpać dłuższą (niż jeden orgazm) przyjemność ;) czy to jakieś straszne pytanie ;>
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 05 paź 2007, 09:55

a po co ci to ? na co ci to ? tyle ile masz nie styknie ? czekaj , nich dziewczyna zazada od ciebie bys mial z trzy orgazmy pod rzad , to dopiero bedziesz mial problem . <zalamka>
poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
Awatar użytkownika
zielony kot
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: zielony kot » 05 paź 2007, 10:17

ja mam dokladnie tak samo, ze w pewnym m omencie juz nie chce, po prostu nie moge- to nie boli ale jest bardzo nieprzyjemne- i on musi przejsc w nieco dalsze rejony, bo inaczej chyba bym go pobila
"Celem życia jest żyć. To znaczy być świadomym - zazdrośnie, do upojenia,
pogodnie, bosko świadomym."
Henry Miller
Awatar użytkownika
Marissa
Weteran
Weteran
Postautor: Marissa » 05 paź 2007, 10:20

Qasi pisze:Kiedy moja dziewczyna dochodzi, mówi, że już potem nic nie czuje i zastanawia mnie to, czy ona po prostu taka już jest i koniec, czy może się to zmienić.

A po co chcesz zmieniać? Kobieta to nie robot, nie da się jej przeprogramować tak, żebyś był z niej bardziej zadowolony :|
Chcesz to zmienić to wróć do poprzedniej.
Qasi
Zaglądający
Zaglądający
Postautor: Qasi » 05 paź 2007, 11:26

Spokojnie, chyba nie wyczuliście intencji mojego pytania ;) Przecież nie karze jej tego zmieniać. Wiem, że każda kobieta odczuwa to inaczej, po prostu byłem ciekaw, czy dziewczyny, które np. przeżywały tylko jeden orgazm, potrafiły potem, cieszyć się tym dłużej, dlatego pytam się na forum, a Wy od razu z robotami mi tu wyjeżdżacie :P
Awatar użytkownika
lollirot
Weteran
Weteran
Postautor: lollirot » 05 paź 2007, 12:07

Qasi pisze:Może niektóre Panie z forum, miały podobny przypadek, a mimo to, nauczyły się czerpać dłuższą (niż jeden orgazm) przyjemność

tak. po zmianie partnera <diabel>
pan nie jest moim pasterzem
a niczego mi nie brak
nie przynależę i nie wierzę
i chociaż idę ciemną doliną
zła się nie ulęknę i nie klęknę.
kamisia
Początkujący
Początkujący
Postautor: kamisia » 10 paź 2007, 21:41

Qasi pisze:Spokojnie, chyba nie wyczuliście intencji mojego pytania ;) Przecież nie karze jej tego zmieniać. Wiem, że każda kobieta odczuwa to inaczej, po prostu byłem ciekaw, czy dziewczyny, które np. przeżywały tylko jeden orgazm, potrafiły potem, cieszyć się tym dłużej, dlatego pytam się na forum, a Wy od razu z robotami mi tu wyjeżdżacie :P

Ej bez przesady. najezdzacie na niego, a on musi sie tlumaczyc czemu zadal pytanie. przeciez to widac: koles chcialby dac swojej kobiecie jak najwieksza rozkosz. Taki facet to skarb:)
ps. ja tez takiego mam <browar>
a i przy okazji: ja tez tak mam ze jak partner mnie piesi jezyczkiem i paluszkami to jest zajebi*** do momentu kiedy dojde. jak orgazm sie skonczy to go odsuwam, bo to juz drazni mnie, psuje ten moment 'zaraz po' i wole mu sie odwdzieczyc albo przytulic albo takie tam inne <diabel>

Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”