Problem z wytryskiem
Moderator: modTeam
Problem z wytryskiem
Witam wszystkich,
Hmmm jak tu zacząć. Jakiś miesiąc temu rozstałem się ze swoją dziewczyną i kilka dni temu byłem w night clubie i wziąłem sobie panienkę na 1h. Wszystko ok tylko za tą godzinę nie mogłem dojść. Czy to wina alkoholu? Bo byłem po 7 piwkach. Przez ostatni miesiąc jechałem można powiedzieć na ręcznym. Najlepsze jest to, że później wziąłem jeszcze jedną godzinkę. Gorący prysznic, wypiłem 0,5l wody, 10 min i spust. Więc pytam czy alkohol przeszkadza w dojściu? Czy to może wina zmęczenia? Bo ostatnio sypiam po 2-3h.. Pomóżcie, co robić...
edit: Czy z tym się zgłosić do lekarza? Bo chyba to nie jest normalne, że w wieku 18 lat mam takie kłopoty z dojściem? Żadnych prochów nie biorę, tylko suplementy bo trenuje ostatnio. Alkohol pije bardzo, rzadko - może z 1-2 w miesiącu max.
Hmmm jak tu zacząć. Jakiś miesiąc temu rozstałem się ze swoją dziewczyną i kilka dni temu byłem w night clubie i wziąłem sobie panienkę na 1h. Wszystko ok tylko za tą godzinę nie mogłem dojść. Czy to wina alkoholu? Bo byłem po 7 piwkach. Przez ostatni miesiąc jechałem można powiedzieć na ręcznym. Najlepsze jest to, że później wziąłem jeszcze jedną godzinkę. Gorący prysznic, wypiłem 0,5l wody, 10 min i spust. Więc pytam czy alkohol przeszkadza w dojściu? Czy to może wina zmęczenia? Bo ostatnio sypiam po 2-3h.. Pomóżcie, co robić...
edit: Czy z tym się zgłosić do lekarza? Bo chyba to nie jest normalne, że w wieku 18 lat mam takie kłopoty z dojściem? Żadnych prochów nie biorę, tylko suplementy bo trenuje ostatnio. Alkohol pije bardzo, rzadko - może z 1-2 w miesiącu max.
Ostatnio zmieniony 10 wrz 2007, 01:33 przez mezowski, łącznie zmieniany 2 razy.
mezowski pisze:Pomóżcie, co robić...
pomóżcie, bo się nie spuszczam, jak posuwam dziwkę. ojejej, tragedy.
mezowski pisze:Więc pytam czy alkohol przeszkadza w dojściu?
tak - znacznie opóźnia, albo w ogóle uniemożliwia. ile masz lat?

pan nie jest moim pasterzem
a niczego mi nie brak
nie przynależę i nie wierzę
i chociaż idę ciemną doliną
zła się nie ulęknę i nie klęknę.
a niczego mi nie brak
nie przynależę i nie wierzę
i chociaż idę ciemną doliną
zła się nie ulęknę i nie klęknę.
- ksiezycowka
- Weteran
Marissa pisze:guli pisze:mezowski napisał/a:
Czy to wina alkoholu? Bo byłem po 7 piwkach.
Nigdy w życiu nie słyszałeś, że alkohol znieczula???
No jeśli pyta to nie wiedział![]()
Ale też brak snu robi swoje...
A załóżmy, że będę na imprezce najebany i trafi mi się dziewczyna, to co mam rezygnować z sexu? Co pomaga w takiej chwili? Kawa?
- ksiezycowka
- Weteran
Andrew pisze:tak jak Lolli rozumiem , to Ciebie juz nie , odpowiedzial na pytanie ile ma lat o 1;33 ty posta piszesz o 1:55 i dalej pytasz >??
on wyedytował swojego posta, a tego już nie czytałem...więc nie czepiać sie mnie proszę
Fuck it all! Fuck this world!...
Fuck everything that you stand for!...
Fuck everything that you stand for!...
- ksiezycowka
- Weteran
Caly czas jest na serio.mezowski pisze:Ale już tak na serio.

Tak inni mezczyni i kobiety tez maja takie problemy choc fakt, ze nie wszyscy, a przynajmniej kazdego inna ilosc danego trunku pod tym wzgledem zmorzy.mezowski pisze:zy inne osoby z tego forum mają takie same problemy, że po alkoholu nie mogą dojść czy tylko ze mną coś jest nie tak?
jak po Tobie skacze to sie nie dziwie, ze dojsc nie mozesz. jak po mnie jakis owad skacze to tez orgazmu od razu nie mam.mezowski pisze:No właśnie dziwne trochę, że laska skacze po mnie, a ja się spuścić nie mogę?
a wiadome przeciez jest, ze po alkoholu trudniej jest faceta doprowadzic.
"To jest tak, że gdy mam co chcę,
Wtedy więcej chcę.
Jeszcze."
Wtedy więcej chcę.
Jeszcze."
- Bianconeri921
- Zaglądający
- Pasjonat
na mozna wiedziec dlaczego??janek111 pisze:Jak czytam wasze "dysputy" to odnoszę wrażenie, że wszyscy jesteście za przeproszeniem "na podwójnym gazie"
mezowski, ja na Twoim miejscu bym poszla do seksuologa, bo tak sobie myslalam i myslalam i nawet po 7 piwach powinienes jednak dojsc, ale nie w drugiej godzinie, tylko w 15 minutach pierwszej.

"To jest tak, że gdy mam co chcę,
Wtedy więcej chcę.
Jeszcze."
Wtedy więcej chcę.
Jeszcze."
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”