Poradnik miłości i seksu wyuzdanego...
Moderator: modTeam
Student pisze:Wiecie co zauwazylem... Ze jak kobieta nie dlugo nie jest pozadnie zerznieta , tak konkretnie ze az wiury leca to zle funkcjonuje. Robi sie upierdliwa , marudna , czesto niemila. A jak tak sie porzadnie jej dupe przetrzepie to chodzi jak w zegarku i robi sie kochaniutki anioleczek:) Macie tez takie spostrzezenia panowie??
Oj tak moze za to dostanę po łbie ale to prawda ...
A co opierania związku na sexie to już gdzieś napisałem, że dla mnie w zwiazku 50-60% sukcesu to bardzo udane życie sexualne ... 'materac', 'cnotka niewyd***a' i 'sopel lodu' mnie nie interesuje.
Student pisze:Wiecie co zauwazylem... Ze jak kobieta nie dlugo nie jest pozadnie zerznieta , tak konkretnie ze az wiury leca to zle funkcjonuje. Robi sie upierdliwa , marudna , czesto niemila. A jak tak sie porzadnie jej dupe przetrzepie to chodzi jak w zegarku i robi sie kochaniutki anioleczek:) Macie tez takie spostrzezenia panowie??
No to teraz już wiem czemu taka marudna jestem .
"Wczuj się w smutek usychającej gałązki, gasnącej gwiazdy i konającego zwierzęcia,
lecz przede wszystkim odczuj ból i smutek człowieka"
lecz przede wszystkim odczuj ból i smutek człowieka"
Albo w trakcie meczu będzie przeszkadzać. Ja raz tak miałem. Skutecznie przeszkodziła. Ale też nasi przegrywali wtedy więc nie chciało mi się za bardzo oglądać.
Tylko wiesz... One tak mają, że im apetyt rośnie w miarę (dobrego) jedzenia. Więc na jednym razie się zapewne nie skończy.
Tylko wiesz... One tak mają, że im apetyt rośnie w miarę (dobrego) jedzenia. Więc na jednym razie się zapewne nie skończy.
Żyję tym co czuję, z życia biorę to, co mi smakuje.
Szukam i znajduję. Nie dołuję, kiedy mi brakuje.
Lubię, siebie lubię, co chcę robię i co myślę mówię.
Prostą idę drogą i niczego już nie boję się.
Szukam i znajduję. Nie dołuję, kiedy mi brakuje.
Lubię, siebie lubię, co chcę robię i co myślę mówię.
Prostą idę drogą i niczego już nie boję się.
-
- Uzależniony
Kobiety jak już wszysycy wpólnie ustaliliśmy lubią wyuzdany skes. Mnie kotka ostatnio zdradziła ze chciałaby zebym ją przywiązał i wtedy sie za nią zabrał.... dwa razy nie musiała mi tego powtarzać. Akurat mialem pasek pod reką i sprawnyhc ruchem związłąme supełek na jej nadastkach... fajnie było.
U mnie w związku jest tak ze widac jak Ona chce ostrzejszy seks. Spojrzenie mowi wszystko. A czasami sama powie ze ma ochote na szybki numerek bez rozbierania :556: :564: I za to ją kocham Nawet nie wiecie jak bardzo,
U mnie w związku jest tak ze widac jak Ona chce ostrzejszy seks. Spojrzenie mowi wszystko. A czasami sama powie ze ma ochote na szybki numerek bez rozbierania :556: :564: I za to ją kocham Nawet nie wiecie jak bardzo,
Emperor pisze:Albo w trakcie meczu będzie przeszkadzać. Ja raz tak miałem. Skutecznie przeszkodziła. Ale też nasi przegrywali wtedy więc nie chciało mi się za bardzo oglądać.
Wracajac do kobiet poczas meczu
Zauwarzylem pewna p[rawidlowosc podczas ostatnich meczy naszej reprezentacji kochanej
Ano jak gralismy w Austria pewny braku umiejetnosci zajolem sie swoja kobieta i co slysze gol dla naszych skonczylem jak trzeba i patrze na mecz oczywiscie nic no to zaczynam jeszcze raz w tym czasie znowu gol Dokladnie tak sama sytulacja z Walia pozbawiony przy wyniku 0-1 pozbawiony nadzieji zowu zaczolem i co no i 3 gole chyba mam recepte na sukcesy naszych kopaczy :D:D:D:D
Zygam osobami nie szanujacymi cudzej prywatnosci !!!!!!!!!!!!
Wniosek, polacy podczas meczu potrzebują dopingu - nieważne jakiego ale widać każdy im pomagasaint pisze:Wracajac do kobiet poczas meczu
Zauwarzylem pewna p[rawidlowosc podczas ostatnich meczy naszej reprezentacji kochanej
Ano jak gralismy w Austria pewny braku umiejetnosci zajolem sie swoja kobieta i co slysze gol dla naszych skonczylem jak trzeba i patrze na mecz oczywiscie nic no to zaczynam jeszcze raz w tym czasie znowu gol Dokladnie tak sama sytulacja z Walia pozbawiony przy wyniku 0-1 pozbawiony nadzieji zowu zaczolem i co no i 3 gole chyba mam recepte na sukcesy naszych kopaczy
Sztuka życia to cieszyć się małym szczęściem...
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”