fakt smakują jak guma turbo ale kto nie lubi gumy turbo
Raczej kto nie lubiał Jeszcze gdyby do takich majtek obrazek-"turbówkę" z samochodem dawali.
Moderator: modTeam
Wolfshade# pisze:fakt smakują jak guma turbo ale kto nie lubi gumy turbo
Raczej kto nie lubiał Jeszcze gdyby do takich majtek obrazek-"turbówkę" z samochodem dawali.
Amadeusz pisze:Wszyscy wiemy że w sexie dużą rolę odgrywa gra wstępna Proszę wpisujcie swoje pomysły na grę wstępną np.takie w których występujemy w różnych rolach pacjenta i pielęgniarki nauczyciela i uczennicy itp. lub np. grę w polecenia między partnerami czyli mówisz partnerece Proszę rozbierz się! Załż szpilki i przejdz się nago po pokoju! teraz proszę położ się itd.
Wpisujcie swoje uwagi i ciekawe pomysły: ...
zielony kot pisze:... a kiedy dostalam sliczna bielizne i wreczylam mu aparacik fotograficzny, a sama jelam sie prezyc i wyginac, to niestety zagadnienia najlepszego oswietlenia i jak by tu ustawic lampe a jak aparat, okazaly sie znacznie ciekawsze od mojej wypietej pupy
eng pisze:Marissa napisał/a:
trafił mi się taki, który lubi mówić o seksie i nie ma żadnych zahamowań.
No to fart, że jeszcze chcesz go słuchać
eng pisze:Nie miałem na myśli szpiegostwa
Marissa pisze:Bo lubię Go słuchać
kulka pisze:A przepraszam, że pytam... czy to są rozmowy np przy wspólnym obiedzie między tematami codziennymi?
kulka pisze:Czy też wymagają odpowiedniej oprawy?
kulka pisze:Bo ja rozumiem, że można - trzeba - być ze sobą szczerymi i otwartymi na takie sprawy, ale ja np staram się, żeby to nie były dyskusje techniczne typu 'to następnym razem położysz nogę tu, a ja się oprę tam'...
a może dokoptować faceta? wtedy chyba juz Kermit, nie chciałby takiego urozmaicenia?? Rozmowa, rozmowa, rozmowa, można czasem zaproponować coś szalonego, odmiennego, można dać sobie chwilkę czasu na odpoczęcie, na zatęsknienie..Jak urozmaicić sex? jeżeli Pani jest bi polecam spotkanie się w trójkę.
Marissa pisze:Ale za to wspólne moczenie się w wannie, chlapanie, mycie się jest stanowczo niedoceniane. Uwielbiam to - ale trzeba mieć dużą wannę, ew. prysznic.
Tommy Gavin pisze:Mikro, kaczuszka??? To jako element jakiejś perwersyjnej gry wstępnej ? A co do seksu w wannie to nie trafiłem na odpowiedni wielką
Dzindzer ... w chwili podniecienia dotyk zimnego sniegu jest nawet ciekawym ...
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 87 gości