Sun pisze:Zwłaszcza, że mieszkamy od siebie spory kawałek i nie widujemy się za często.
mam ten sam problem co Ty... jak mozesz napisz mi na PW pare takich sms`ow a ja przekaze je mojej myszce

Moderator: modTeam
stopek pisze:jak mozesz napisz mi na PW pare takich sms`ow a ja przekaze je mojej myszcez gory dziekuje
Zielonowłosa pisze:Heh, MMSy z wanny...
W temacie smsów: zawsze patrz 5 razy, do kogo wysyłasz smsa czy mmsa. Bo potem ciekawe historie mogą się dziać![]()
lollirot pisze:też kiedyś wysłałam kilka, namęczyłam się, a się okazało, że nie doszły
Tommy Gavin pisze:Mam takie pytanie. Panowie, często wysyłać erotyczne smsy swoim partnerkom gdy są w np.: pracy lub na uczelni?
Tommy Gavin pisze:A Wy drogie Panie, lubicie otrzymywać takie wiadomości?
jamaicanflower pisze:Tommy Gavin napisał/a:
Zamiast smsków może MMSy?
Ty nie przypominaj! Kiedyś Promyczek wysłał mi fotkę swego wzwiedzionego penisa, a ja w pospiechu zapisałam go w galerii. Tego samego dnia na wykładach kumpela, która korzystała z mego komórkacza, spytała: "Czy ja dobrze widzę? Czy to jest to, co myślę?".A jaki stres, gdy się głowiłyśmy razem, jak tego członka ściągnąć z powrotem z wyświetlacza do czeluści mego telefonu, gdy uparty za nic nie chciał zejść z tapety <boje_sie> A jakie szczęście, że to nie mamciak używał mej komórki... Eh
soulvibrates pisze:robilam to zazwyczaj kiedy wiedzialam ,ze ta osoba sie uczy ze skupienia nici
lollirot pisze:e tam, mój wysłał niechcący mocno erotycznego smsa do naszej pośredniczki z biura nieruchomości i nic specjalnego się nie działo
"Moja miłość nie ma dna, jak ocean..."
"Moja miłość nie ma dna, jak ocean..."
KiCia:* pisze:to bylo do Dzindzer
np. opisując jak to zdejmuje bluzeczke..spodenki, ten zawsze przeszkadzający biustonosz i reszte garderoby i idę wziąć prysznic xD to taaaaaki Nerwuss ze nie moze byc teraz przy mnie.. i.... xDi dodatkowy texcik np" moze plecki byś mi umyl...?:* mrrrrauuu"
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
)
[/shadow]Olivia pisze:KiCia:* pisze:to bylo do Dzindzer
Niewątpliwie gdybyś nam tego nie napisała, w życiu byśmy się nie domyślili.
np. opisując jak to zdejmuje bluzeczke..spodenki, ten zawsze przeszkadzający biustonosz i reszte garderoby i idę wziąć prysznic xD to taaaaaki Nerwuss ze nie moze byc teraz przy mnie.. i.... xDi dodatkowy texcik np" moze plecki byś mi umyl...?:* mrrrrauuu"
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
)
Tandeta, ale czego wymagać od 16-latki...
KiCia:* pisze:to ze mam 16 lat nie znaczy ze ejstem pustą gowniara...;/
Dzindzer pisze:strasznie sie obnoje z tego smialismy, dobrze, ze to nie był mms![]()
Olivia pisze:Cytat:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
)
Tandeta, ale czego wymagać od 16-latki...
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 126 gości