lollirot pisze:a np. w świnoujściu można za to mandat dostać
Ciekawe z jakiego paragrafu, bo nie sądzę, że za obrazę moralności. Chociaż w Kaczorlandzie (za sprawą "moralnego Romcia") wszystko jest możliwe.
Moderator: modTeam
Może przy mini jeziorku na Polach Mokotowskich?moon pisze:A mi chodzilo o to zeby sie gdzies w ciagu dnia czy w weekend poopalac - to nie ma gdzie
Z klimatem. Cenowo. Poza tym ja kocham morze, fale, cieply piasek, plaze. Kocham wieczory i poranki tam. WszystkoJarek pisze:Ciekawe z czym.
Zalezy dla kogo. Moj pochodzi znad morza. My tam kwatery mamy za darmo i posilki jesli chcemyJarek pisze:Cenowo,to morze przegrywa.
Nie, po prostu nie lubię. Lubię leżeć plackiem na plaży po prostu i chłodzić się pośród fal w morzu. Jedyny minus to to opalanie topless. Ludzi jak mrówków na każdym kawałku plaży niestetyJarek pisze:Widać, że brakuje ci fantazji.
moon pisze:My tam kwatery mamy za darmo i posilki jesli chcemy
c-f pisze:bo w Polsce kobieta bez stanika na plaży to normalnie jak miś polarny na Saharze i wielka sensacja - gówniarze się śmieją i podniecają, starsi panowie rzucają niewybredne komentarze, a inne kobiety głośno mówią coś w stylu:"zobacz jakie ma obwisłe cycki, ja to bym z takimi się nie pokazała na plaży" i patrzą na Ciebie z chęcią wbicia Ci siekiery w plecy.
Jarek pisze:Ciekawe z jakiego paragrafu, bo nie sądzę, że za obrazę moralności.
Jarek pisze:c-f pisze:bo w Polsce kobieta bez stanika na plaży to normalnie jak miś polarny na Saharze i wielka sensacja - gówniarze się śmieją i podniecają, starsi panowie rzucają niewybredne komentarze, a inne kobiety głośno mówią coś w stylu:"zobacz jakie ma obwisłe cycki, ja to bym z takimi się nie pokazała na plaży" i patrzą na Ciebie z chęcią wbicia Ci siekiery w plecy.
Z przykrością muszę potwierdzić, że niestety na ogólniedostępnych plażach tak jest, ale gorąco wierzę, że to nie długo się zmieni.
Gosia... pisze:Zrezygnowałam, bo mojemu włączyło się czuwanie, czy aby nikt się nie wgapia we mnie, więc dałam spokój
Misiak22 pisze:to może całkiem nadgo sie opalajcie bo blada pupa też nie ładnie wygląda.
Misiak22 pisze:hyba tylko żeby na siebie zwrócić uwagę. "jaka to ja jesten doważna i mam fajne cycki"
Misiak22 pisze:Do sklepu też bez niczego najlepiej chodzić. ;>
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 183 gości