Rączką :)
Moderator: modTeam
Wydluzona gra wstepna , draznienie sie z kobieta. Lizanie jej lechtaczki , w momencie gdy dochodzi przerwac to i zaczac piescic brzuch uda piersi i inne czesci ciala. Potem znow wrocic do cipki i jak bedzie dochodzic znow przestac i przejsc na inne czesci ciala , stopy szyja itd... Czynnosc powtarzac , bawic sie z kobieta tak przez 2-3 godziny i zapewniam ze bedzie jej sie tak chcialo ze w momencie wprowadzenia penisa dostanie orgazmu blyskawicznie 
Maverick pisze:No tak, tylko ze zalezy jak na to patrzec. No bo po takich "zabiegach" to ona jest juz na skraju orgazmu tuz przed wprowadzeniem penisa... No ale mniejsza z tym, bo to nie ma znaczenia
chyba że sama w koncu nie wytrzyma, rzuci się na chłopaka i go zgwałci... ile można się bawić?!
Martyna pisze:Maverick pisze:No tak, tylko ze zalezy jak na to patrzec. No bo po takich "zabiegach" to ona jest juz na skraju orgazmu tuz przed wprowadzeniem penisa... No ale mniejsza z tym, bo to nie ma znaczenia
chyba że sama w koncu nie wytrzyma, rzuci się na chłopaka i go zgwałci... ile można się bawić?!:D:D;)
Hehe, dokladnie!!
To juz zakrawa na znecanie sie :p
Jarek pisze:Ta czesc ciala jest traktowana jak najbardziej odpowiednio
...i tak trzymaj, bo pamiętaj, robiąc jemu krzywdę, krzywdzisz siebie!
Jakby to powiedziec... doskonale to wiem!
Jesli chodzi o robienie mu dobrze, to jestem mistrzynia :p
W koncu po niezliczonej ilosci razy jak moglabym nie byc :p
Zreszta sama najczesciej to inicjuje - uwilebiam jak mu jest doooobrze
Esh kiedy ja z moja pania dojde do takiej wprawy ...
No pozucajac narazie marzenia ;> i wracajac do tematu ...
Gdyz i ja mam tu kilka pytan ;>. Wypowiedzi starszej czesci forum ;> (autorytetow dla mnie
) mowia iz 1,5 to czas jemu potrzebne ale zaraz sie wcielo pare osob ktore musialy zedrzec lacha iz ow facet doszedl tak szybko... Staram sie wiezyc tej czesci forum ktora jest dla mnie bardziej wiarygodna ale takie osobniki co lubia sie posmiac zawsze rodza w mym serduszku troche watpliwosci ;>. Z tym tematem chodz moze tego niewidac ;> laczy sie moj pierwszy zamieszony na tym forum topic ;>, ktos powiedzial iz narazie ow facet potrzeboje 1.5 minuty "narazie" i otoz tu jest powiazanie ;> skoro narazie to kiedy bedzie potrzebowal go wiecej ;> od czego to zalezy ze teraz potrzebuje go tyle za za powiedzmy pol roku bedzie potrzebowal 2-3 10 razy wiecej ? ... Sam fakt "meczenia" fumfla w jakze przyjemny sposob w jakis sposob go "uodparnia" na pieszczoty i sprawia iz staje sie on "twardszym graczem" ;> ?. Jesli tak to czemuz nikt jeszcze niewymyslil w jaki sposob mozna by bylo ow proces przyspieszyc np przeprowadzana w odpowiedni sposob masturbacja ?. Czy ja moze za bardzo chcial bym znalesc ow zloty srodek ze widze go wszedzie ? 
No pozucajac narazie marzenia ;> i wracajac do tematu ...
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”