"dziwna reakcja" po minetce...
Moderator: modTeam
"dziwna reakcja" po minetce...
Chciałem zadać pytanie kobietom z tego forum...
Czy kiedykolwiek odczuwałyście po minetce, oprócz ogromnej przyjemności coś w rodzaju dreszczy i drgań ciała( dłoni, stóp ).
Pytam ponieważ moja dziewczyna miała ostanio takie "objawy" nawet do 10 min po pieszczotach i jestem ciekawy czy jest to normalna reakcja?
Czy kiedykolwiek odczuwałyście po minetce, oprócz ogromnej przyjemności coś w rodzaju dreszczy i drgań ciała( dłoni, stóp ).
Pytam ponieważ moja dziewczyna miała ostanio takie "objawy" nawet do 10 min po pieszczotach i jestem ciekawy czy jest to normalna reakcja?
Ostatnio zmieniony 11 lip 2007, 22:59 przez Żubr, łącznie zmieniany 1 raz.
- PoznanPawelek
- Bywalec
A ja wam powiem ze do tego typu reakcji wcale nie trzeba orgazmu
Mnie sie kiedyś zdazyło że dziewczyna piescila intensywnie moje uszko przez jakes pol godziny, podczas czego wiłem sie i jęczałem jak kobieta ktorej robi minetke mistrz jezyczka a sam czułem sie jakbym miał olbrzymia lechtaczke zamiast ucha. Po tym lezalem gdzies drugie pol godziny z zamglonymi oczami i ogulnie czulem sie jak naćpany, gdzy przyszlo wracac do domu dziewczyna musiala mnie odprowadzic bo jakos srednio wychodzilo mi poruszanie sie o wlasnych silach... Potem utrzymywal mi sie jeszce przez jakies poltorej godziny taki dziwny stan, co jakis czas przechodzily mnie dreszcze i czulem sie jakby calyczas mnie piescila.
Dziewczyna sama sie zdziwila bardzo, mowla ze nikt az tak nie reagowal nigdy na ta pieszczote, a mnie teraz wystarczy ze chwile pobawi sie moim uszkiem i juz mi sie zaczyna znowu taka "jazda" =]
Musze przyznac ze ciekawe przezyce, mial ktos tak z was kiedys?
Mnie sie kiedyś zdazyło że dziewczyna piescila intensywnie moje uszko przez jakes pol godziny, podczas czego wiłem sie i jęczałem jak kobieta ktorej robi minetke mistrz jezyczka a sam czułem sie jakbym miał olbrzymia lechtaczke zamiast ucha. Po tym lezalem gdzies drugie pol godziny z zamglonymi oczami i ogulnie czulem sie jak naćpany, gdzy przyszlo wracac do domu dziewczyna musiala mnie odprowadzic bo jakos srednio wychodzilo mi poruszanie sie o wlasnych silach... Potem utrzymywal mi sie jeszce przez jakies poltorej godziny taki dziwny stan, co jakis czas przechodzily mnie dreszcze i czulem sie jakby calyczas mnie piescila.
Dziewczyna sama sie zdziwila bardzo, mowla ze nikt az tak nie reagowal nigdy na ta pieszczote, a mnie teraz wystarczy ze chwile pobawi sie moim uszkiem i juz mi sie zaczyna znowu taka "jazda" =]
Musze przyznac ze ciekawe przezyce, mial ktos tak z was kiedys?
Ja takie drgawki mam prawie zawsze po orgaźmie, w zależności o natężenia przyjemności. I jest to moim zdaniem bardzo pozytywne i nie ma się czym martwić.
Mojemu chłopakowi to nie przeszkadza wręcz przeciwnie
nigdy wcześniej się z tym nie spotkał, bardzo lubi się do mnie przytulić i czuć jak cała drżę...
Takie drgawki potrafią się utrzymywać u mnie do ok 15 mniut po seksie i w tym czasie ciężko mi stanąć na własnych nogach
Mojemu chłopakowi to nie przeszkadza wręcz przeciwnie
Takie drgawki potrafią się utrzymywać u mnie do ok 15 mniut po seksie i w tym czasie ciężko mi stanąć na własnych nogach
-
- Początkujący
- Początkujący
<browar>Mnie sie kiedyś zdazyło że dziewczyna piescila intensywnie moje uszko przez jakes pol godziny, podczas czego wiłem sie i jęczałem jak kobieta ktorej robi minetke mistrz jezyczka a sam czułem sie jakbym miał olbrzymia lechtaczke zamiast ucha. Po tym lezalem gdzies drugie pol godziny z zamglonymi oczami i ogulnie czulem sie jak naćpany
moj Mezczyzna tez tak ma
wije sie, jeczy, ma gesia skorke, robi boskie minki i po niedlugim czasie prosi, zebym przestala, bo juz nie moze wytrzymac

- Cold Princess
- Pasjonat
naamah pisze:<browar>Mnie sie kiedyś zdazyło że dziewczyna piescila intensywnie moje uszko przez jakes pol godziny, podczas czego wiłem sie i jęczałem jak kobieta ktorej robi minetke mistrz jezyczka a sam czułem sie jakbym miał olbrzymia lechtaczke zamiast ucha. Po tym lezalem gdzies drugie pol godziny z zamglonymi oczami i ogulnie czulem sie jak naćpany
moj Mezczyzna tez tak ma![]()
wije sie, jeczy, ma gesia skorke, robi boskie minki i po niedlugim czasie prosi, zebym przestala, bo juz nie moze wytrzymacuwielbiam jak jest w takim stanie, zwlaszcza, ze po wszystkim niesamowicie pachnie
fascynujace, tez bym tak chciala <lodzik>
Mychola pisze:Takie drgawki potrafią się utrzymywać u mnie do ok 15 mniut po seksie i w tym czasie ciężko mi stanąć na własnych nogach
ja też tak mam, nawet jeżeli nie przeżyję orgazmu, to trzęsę się później przez 10- 15 min...
i muszę przyznać, że ostatnio przeczytałam w jakiejś gazecieo całowaniu i ssaniu ucha partnera, że go to podnieca
i muszę przyznać, że ostatnio przeczytałam w jakiejś gazecieo całowaniu i ssaniu ucha partnera, że go to podniecawiec spróbowałam... działa. mój facet po 3 minutach rzucił się na mnie, gotowy do akcji. z tym że dodałam troszkę jęków od siebie i "głębokich oddechów" wprost przy jego uchu:P
Będę musiała tego spróbować, MISIAAAA może jakieś wskazówki, byłabym wdzięczna
http://skocz.com/Katalog/ - klikajcie, pomóżmy potrzebującym
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”