chciałabym mu zrobić loda...

Zagadnienia związane ze sferą fizyczną (cielesną), a także z problemami dotyczącymi tematów współżycia i kontaktów cielesnych. Pozycje seksualne - wymiana doświadczeń.

Moderator: modTeam

Awatar użytkownika
Marissa
Weteran
Weteran
Postautor: Marissa » 07 lip 2007, 13:40

Wstreciucha pisze:Marissa napisał/a:
A ja jestem takie stworzenie, ze trzeba je dopiescic, powiedziec dobre slowo - ze sie dobrze spisalam, albo po prostu poinstruowac

Trzeba bylo to jemu powiedziec a nie nam.

Pytalam sie go czasem, a on odpowiadal z taka "lekkoscia" - jakby to nic dla niego nie znaczylo :/
Coz, madry polak po szkodzie.
Wstreciucha pisze:Z powyzszego wynika, ze Wam glownie dolagal brak zaangazowania .... uczuciowego. Takie zabawy z seks - skad ja to znam . <browar>

:| O tak, kochac, to my sie nie kochalismy. Ale nie zaluje niczego <pijak>
RedX
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: RedX » 07 lip 2007, 15:32

Wstreciucha pisze:jakbym gdzies wyczytala, ze mojego partnera nudzi lizanie mojej cipki

Ha.. to już wiem, skąd takie pytania dziwne dzisiaj.. :D
Awatar użytkownika
Wstreciucha
Weteran
Weteran
Postautor: Wstreciucha » 07 lip 2007, 17:02

RedX pisze:Ha.. to już wiem, skąd takie pytania dziwne dzisiaj.. :D

<hahaha>

No co ten post mnie natchnal i spytalam lubego , czy kiedykolwiek nudzil go seks ze mna <aniolek>

Ja nie wiem jak jest z rutyna - ale seks z ukochana osoba chyba zaczyna byc nudny wtedy, kiedy partner jest nam obojetny.
Te same fakty dają jednym wiele do myślenia, innym tylko do gadania.
Awatar użytkownika
Marissa
Weteran
Weteran
Postautor: Marissa » 07 lip 2007, 17:17

Wstreciucha pisze:Ja nie wiem jak jest z rutyna - ale seks z ukochana osoba chyba zaczyna byc nudny wtedy, kiedy partner jest nam obojetny.

Nie wiem... Moj byly na pewno nie byl mi obojetny, ale na pewno go nie kochalam. To cos ze mna jest nie tak - bo np. z moim drugim seks byl wspanialy i to do niego wracam czesciej myslami niz do bylego, pomimo ze to z nim laczylo mnie to "cos".
Awatar użytkownika
Wstreciucha
Weteran
Weteran
Postautor: Wstreciucha » 07 lip 2007, 17:19

Znajdziesz tego jednego , ukochanego, to przestaniesz myslec o kimkolwiek innym i tylko z nim wszystko bedzie najlepsze . <browar>
Te same fakty dają jednym wiele do myślenia, innym tylko do gadania.
Awatar użytkownika
Marissa
Weteran
Weteran
Postautor: Marissa » 07 lip 2007, 17:23

Wstreciucha pisze:Znajdziesz tego jednego , ukochanego, to przestaniesz myslec o kimkolwiek innym i tylko z nim wszystko bedzie najlepsze . <browar>

Mam taka nadzieje.

Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”