ten pierwszy raz
Moderator: modTeam
-
- Zaglądający
wiatm wszystkich zmierzam z dziewczyną przeżyć ten pierwszy raz i proszą o rady jaki mam być dla mojej dziewczyny czy dobrym pomysłem będzie ją zprosić na romnatyczną kolację. swoję prośbę kieruję dla osób które juz przeżyły ten pierwszy raz, z góry wielkie dzięki z info dodam ze moja to będzie pierwszy raz dla nas obojga 
jak chcecie to możecie sobie iść na kolację... ale według mnie po co robić z tego takie wielkie wydażenie. nie chodzi w tym wszystkim o zachowanie pozorów, że jest to coś majestetycznego tylko o przyjemność
wystarczy Wam po prostu spokój, tak żeby wam nikt nie przeszkodził i dobre chęci 
When you dream there are no rules. People can fly, anything can happen. (...)
You may think you can fly, but you'd better not try. People can fly

Ja ze swojej strony moze dodam iz lepiej tak super nie planujcie bo tylko sie zestresujecie.. moja byla dziewczyna 5krotknie podchodzila do 1razu aja 2 krotnie ish za 1razem goomka i stres zwiazany z nakladaniem spowodowal ish moj maly psyjaciel siem obrazil
.. jezeli bvedziecie zabezpieczac sie goomka to lepiej niech ona Ci nalozy chociaz ewnie nie bedzie wiedziala jak
... grunt to dobre poznanie siebie i dlooga gra wstepna by byla wystarczajaco nawilzona:)
zycze milych wrazen

zycze milych wrazen
Nigdy nie przestawaj się uśmiechać, nawet jeśli jesteś smutny, ponieważ nigdy nie wiesz, kto może sie zakochać w twoim uśmiechu
:D
Ktos powiedział że pierwszy raz jest zawsze beznadziejny,
To wcale nieprawda.
Jeśli oboje są na to gotowi i tego pragną, to może być wspaniałe przeżycie. Pewnie, że bez żadnych zbędnych ceregieli, ale romantyczna kolacja przy świecach z nastrojową muzyczką i lampką wina dla rozluźlnienia, zapewnienie pełnego bezpieczeństwa i intymności to 99% pewności, że będzie to wydarzenie, które na długo zapadnie w pamięci. Natomiast już sam akt powinien przebiegać spontanicznie bez uprzedniego opracowywania planów-dla uniknięcia niepotrzebych stresów. Chłopak powinien być przygotowany na to, że dziewczyna przy pierwszym razie może nie osiągnąć orgazmu i nie powinien za wszelką cenę do tego doprowadzać (dla niej sam fakt takiego zbliżenia będzie już przyjemny), a dziewczyna nie powinna się tym zrażać, bo do tego dochodzi się z biegiem czasu. Życzę powodzenia...
Kochać i być kochanym
sophie pisze:Przypomnialo mi sie wlasnie rozczarowanie mojej kumpeli jak stracila dziewictwo. Ze to nic takiego, zadnych fajerwerkow itd. I ze nie moze zrozumiec o co to wielkie halo odnosnie pierwszego razu...
hehehe
zawsze mogła kochac się pierwszy raz w sylwetsra
pamietaj, o tym, by byc delikatnym, ale nie za bardzo, stanowcze ruchy tez sie przydadza, poza tym poucha pod pupe, zeby bylo latwiej i wczesniejsze porzadne rozbudzenie partnerki
sophie pisze:Przypomnialo mi sie wlasnie rozczarowanie mojej kumpeli jak stracila dziewictwo. Ze to nic takiego, zadnych fajerwerkow itd. I ze nie moze zrozumiec o co to wielkie halo odnosnie pierwszego razu...
Z tego co wiem to dużo osób jest zaskoczonym pierwszym razem. Inaczej się go wyobrażało niż był w rzeczywistości. Ja na swój 1 raz narzekać nie moge bo zły nie był ale potem z czasem było coraz lepiej
"Wczuj się w smutek usychającej gałązki, gasnącej gwiazdy i konającego zwierzęcia,
lecz przede wszystkim odczuj ból i smutek człowieka"
lecz przede wszystkim odczuj ból i smutek człowieka"
Przypomnialo mi sie wlasnie rozczarowanie mojej kumpeli jak stracila dziewictwo. Ze to nic takiego, zadnych fajerwerkow itd. I ze nie moze zrozumiec o co to wielkie halo odnosnie pierwszego razu...
Powiem szczerze, że dziwię się takiemu potraktowaniu sprawy i to przez dziewczynę. Wydaje mi się,że dla dziewczyny jest to ważne wydarzenie w jej życiu,bo ona jednak bezpowrotnie coś traci, a chłopak, który do tej pory znał tę przyjemność tylko z masturbacji, zaspokoił jedynie swoją ciekawość jak to jest z dziewczyną i być może miał okazję po raz pierwszy zobaczyć cipkę i w ogóle gołą dziewczynę (o ile nie robili tego po ciemku lub pod kołderką).
Ostatnio zmieniony 11 paź 2004, 06:42 przez Jarek, łącznie zmieniany 2 razy.
Kochać i być kochanym
tak to już w życiu jest że dla niektórych pierwszy raz to niesamowite przeżycie a dla innych wielkie rozczarowanie.Tego się nie zmieni...no coż ja bym na waszym miejscu nie planował że to tego a tego dnia musi sie stać,żeby uniknąć stresów
Prędzej na wiosnę zamilkną ptaki, niż kobieta oprze się czułym zalotom młodego mężczyzny.
Owidiusz
Owidiusz
Jarek pisze:Powiem szczerze, że dziwię się takiego potraktowania sprawy i to przez dziewczynę. Wydaje mi się,że dla dziewczyny jest to ważne wydarzenie w jej życiu,bo ona jednak bezpowrotnie coś traci, a chłopak, który do tej pory znał tę przyjemność tylko z masturbacji, zaspokoił jedynie swoją ciekawość jak to jest z dziewczyną i być może miał okazję po raz pierwszy zobaczyć cipkę i w ogóle gołą dziewczynę (o ile nie robili tego po ciemku lub pod kołderką).
dobrze powiedziane... ciekawość :!:
pierwszy stopień do piekła (przyjemności)
When you dream there are no rules. People can fly, anything can happen. (...)

Jak z poduszką to pod pupę nogi w górze, rozszerzone, chodzi o to, żeby biodra były wyżej niż reszta ciała. A jeszcze lepiej np. na stole (miękkim) z rozserzonymi i opuszczonymi nogami tzw. pozycja ginekologiczna. I oczywiście zero stresu, żeby się nie zaciskała mimowolnie, a następnie delikatne lecz zdecydowane wejście.
Kochać i być kochanym
-
- Zaglądający
A czy to jeszcze mało, co napisałem, przecież za ciebie tego nie zrobię żebyś miał z głowy, nauka, nauką, ale troszkę własnej inwencji nie zaszkodzi, wystarczy zastosować się do rad osoby bardziej doświadczonej, która już dawno ma to za sobą.
Ostatnio zmieniony 11 paź 2004, 17:51 przez Jarek, łącznie zmieniany 1 raz.
Kochać i być kochanym
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”