ten pierwszy raz

Zagadnienia związane ze sferą fizyczną (cielesną), a także z problemami dotyczącymi tematów współżycia i kontaktów cielesnych. Pozycje seksualne - wymiana doświadczeń.

Moderator: modTeam

wujo misiek
Zaglądający
Zaglądający
ten pierwszy raz

Postautor: wujo misiek » 09 paź 2004, 23:53

wiatm wszystkich zmierzam z dziewczyną przeżyć ten pierwszy raz i proszą o rady jaki mam być dla mojej dziewczyny czy dobrym pomysłem będzie ją zprosić na romnatyczną kolację. swoję prośbę kieruję dla osób które juz przeżyły ten pierwszy raz, z góry wielkie dzięki z info dodam ze moja to będzie pierwszy raz dla nas obojga :)
Awatar użytkownika
Hardcore
Weteran
Weteran
Postautor: Hardcore » 10 paź 2004, 00:03

jak chcecie to możecie sobie iść na kolację... ale według mnie po co robić z tego takie wielkie wydażenie. nie chodzi w tym wszystkim o zachowanie pozorów, że jest to coś majestetycznego tylko o przyjemność :P wystarczy Wam po prostu spokój, tak żeby wam nikt nie przeszkodził i dobre chęci :)
When you dream there are no rules. People can fly, anything can happen. (...)
You may think you can fly, but you'd better not try. People can fly

Obrazek
Awatar użytkownika
never1de
Zaglądający
Zaglądający
Postautor: never1de » 10 paź 2004, 00:12

Ja ze swojej strony moze dodam iz lepiej tak super nie planujcie bo tylko sie zestresujecie.. moja byla dziewczyna 5krotknie podchodzila do 1razu aja 2 krotnie ish za 1razem goomka i stres zwiazany z nakladaniem spowodowal ish moj maly psyjaciel siem obrazil :| .. jezeli bvedziecie zabezpieczac sie goomka to lepiej niech ona Ci nalozy chociaz ewnie nie bedzie wiedziala jak :) ... grunt to dobre poznanie siebie i dlooga gra wstepna by byla wystarczajaco nawilzona:)
zycze milych wrazen
Nigdy nie przestawaj się uśmiechać, nawet jeśli jesteś smutny, ponieważ nigdy nie wiesz, kto może sie zakochać w twoim uśmiechu :D:D
Awatar użytkownika
Hardcore
Weteran
Weteran
Postautor: Hardcore » 10 paź 2004, 00:18

u mnie gry wstępnej nie było a 2 piwka :P ze wzwodem problemów nie miałem ale nie doszedłem... :603:
i za pierwszym podejściem :P hehe

Obrazek
Awatar użytkownika
mariusz
Weteran
Weteran
Postautor: mariusz » 10 paź 2004, 06:50

Ktos powiedział że pierwszy raz jest zawsze beznadziejny, a w najlepszym wypoadku średni. A sporo osób to potwierdza.
20lat

Postautor: 20lat » 10 paź 2004, 09:24

wiekszosc kobiet wyobraza sobie ten pierwszy raz jako niesamowita przyjemnosc ale prawda jest taka ze prawie zadnej kobiecie za pierwszym razem niejest super przyjemnie
Awatar użytkownika
Blade
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: Blade » 10 paź 2004, 09:52

czy dobrym pomysłem będzie ją zprosić na romnatyczną kolację

Zrob to na co masz ochote. Sam najlepiej wiesz jak chcialbys przezyc swoj pierwszy raz.
Awatar użytkownika
Jarek
Weteran
Weteran
Postautor: Jarek » 10 paź 2004, 10:30

Ktos powiedział że pierwszy raz jest zawsze beznadziejny,

To wcale nieprawda.
Jeśli oboje są na to gotowi i tego pragną, to może być wspaniałe przeżycie. Pewnie, że bez żadnych zbędnych ceregieli, ale romantyczna kolacja przy świecach z nastrojową muzyczką i lampką wina dla rozluźlnienia, zapewnienie pełnego bezpieczeństwa i intymności to 99% pewności, że będzie to wydarzenie, które na długo zapadnie w pamięci. Natomiast już sam akt powinien przebiegać spontanicznie bez uprzedniego opracowywania planów-dla uniknięcia niepotrzebych stresów. Chłopak powinien być przygotowany na to, że dziewczyna przy pierwszym razie może nie osiągnąć orgazmu i nie powinien za wszelką cenę do tego doprowadzać (dla niej sam fakt takiego zbliżenia będzie już przyjemny), a dziewczyna nie powinna się tym zrażać, bo do tego dochodzi się z biegiem czasu. Życzę powodzenia...
Kochać i być kochanym
Awatar użytkownika
fish
Weteran
Weteran
Postautor: fish » 10 paź 2004, 10:34

Popieram Jarka w 100%. To nie jakieś tam przerwanie, tylko oznaka czegoś więcej.
"Ludzie twierdzą, że Ziemia jest okrągła. Ale jak nie chcesz, wcale nie musisz im wierzyć." - Forrest Gump
Awatar użytkownika
sophie
Weteran
Weteran
Postautor: sophie » 10 paź 2004, 13:16

Przypomnialo mi sie wlasnie rozczarowanie mojej kumpeli jak stracila dziewictwo. Ze to nic takiego, zadnych fajerwerkow itd. I ze nie moze zrozumiec o co to wielkie halo odnosnie pierwszego razu... :D
Awatar użytkownika
natasza
Weteran
Weteran
Postautor: natasza » 10 paź 2004, 14:28

sophie pisze:Przypomnialo mi sie wlasnie rozczarowanie mojej kumpeli jak stracila dziewictwo. Ze to nic takiego, zadnych fajerwerkow itd. I ze nie moze zrozumiec o co to wielkie halo odnosnie pierwszego razu... :D

hehehe
zawsze mogła kochac się pierwszy raz w sylwetsra :D

pamietaj, o tym, by byc delikatnym, ale nie za bardzo, stanowcze ruchy tez sie przydadza, poza tym poucha pod pupe, zeby bylo latwiej i wczesniejsze porzadne rozbudzenie partnerki :)
Awatar użytkownika
Triniti19
Weteran
Weteran
Postautor: Triniti19 » 10 paź 2004, 16:22

sophie pisze:Przypomnialo mi sie wlasnie rozczarowanie mojej kumpeli jak stracila dziewictwo. Ze to nic takiego, zadnych fajerwerkow itd. I ze nie moze zrozumiec o co to wielkie halo odnosnie pierwszego razu... :D

Z tego co wiem to dużo osób jest zaskoczonym pierwszym razem. Inaczej się go wyobrażało niż był w rzeczywistości. Ja na swój 1 raz narzekać nie moge bo zły nie był ale potem z czasem było coraz lepiej :).
"Wczuj się w smutek usychającej gałązki, gasnącej gwiazdy i konającego zwierzęcia,
lecz przede wszystkim odczuj ból i smutek człowieka"
Awatar użytkownika
Jarek
Weteran
Weteran
Postautor: Jarek » 10 paź 2004, 16:49

Przypomnialo mi sie wlasnie rozczarowanie mojej kumpeli jak stracila dziewictwo. Ze to nic takiego, zadnych fajerwerkow itd. I ze nie moze zrozumiec o co to wielkie halo odnosnie pierwszego razu...

Powiem szczerze, że dziwię się takiemu potraktowaniu sprawy i to przez dziewczynę. Wydaje mi się,że dla dziewczyny jest to ważne wydarzenie w jej życiu,bo ona jednak bezpowrotnie coś traci, a chłopak, który do tej pory znał tę przyjemność tylko z masturbacji, zaspokoił jedynie swoją ciekawość jak to jest z dziewczyną i być może miał okazję po raz pierwszy zobaczyć cipkę i w ogóle gołą dziewczynę (o ile nie robili tego po ciemku lub pod kołderką).
Ostatnio zmieniony 11 paź 2004, 06:42 przez Jarek, łącznie zmieniany 2 razy.
Kochać i być kochanym
Awatar użytkownika
Luca
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: Luca » 10 paź 2004, 17:50

tak to już w życiu jest że dla niektórych pierwszy raz to niesamowite przeżycie a dla innych wielkie rozczarowanie.Tego się nie zmieni...no coż ja bym na waszym miejscu nie planował że to tego a tego dnia musi sie stać,żeby uniknąć stresów
Prędzej na wiosnę zamilkną ptaki, niż kobieta oprze się czułym zalotom młodego mężczyzny.
Owidiusz
Awatar użytkownika
Hardcore
Weteran
Weteran
Postautor: Hardcore » 10 paź 2004, 18:31

Jarek pisze:Powiem szczerze, że dziwię się takiego potraktowania sprawy i to przez dziewczynę. Wydaje mi się,że dla dziewczyny jest to ważne wydarzenie w jej życiu,bo ona jednak bezpowrotnie coś traci, a chłopak, który do tej pory znał tę przyjemność tylko z masturbacji, zaspokoił jedynie swoją ciekawość jak to jest z dziewczyną i być może miał okazję po raz pierwszy zobaczyć cipkę i w ogóle gołą dziewczynę (o ile nie robili tego po ciemku lub pod kołderką).

dobrze powiedziane... ciekawość :!: :P
pierwszy stopień do piekła (przyjemności)

Obrazek
20lat

Postautor: 20lat » 11 paź 2004, 12:50

to w koncu najlepiej na pierwszy raz poduszke pod pupe czy pod plecy????i jak nogi zowarte na maksa czy jak????chodzi mi o to zeby jak najlepiej wszedl ;)
Awatar użytkownika
Jarek
Weteran
Weteran
Postautor: Jarek » 11 paź 2004, 13:25

Jak z poduszką to pod pupę nogi w górze, rozszerzone, chodzi o to, żeby biodra były wyżej niż reszta ciała. A jeszcze lepiej np. na stole (miękkim) z rozserzonymi i opuszczonymi nogami tzw. pozycja ginekologiczna. I oczywiście zero stresu, żeby się nie zaciskała mimowolnie, a następnie delikatne lecz zdecydowane wejście.
Kochać i być kochanym
wujo misiek
Zaglądający
Zaglądający
Postautor: wujo misiek » 11 paź 2004, 16:15

ja pytam co zrobic zeby jej było jak najlepiej i jak naj mniej bolało bo ją kocham i krzywdy jej zrobić nie chcę :D
Awatar użytkownika
Jarek
Weteran
Weteran
Postautor: Jarek » 11 paź 2004, 17:49

A czy to jeszcze mało, co napisałem, przecież za ciebie tego nie zrobię żebyś miał z głowy, nauka, nauką, ale troszkę własnej inwencji nie zaszkodzi, wystarczy zastosować się do rad osoby bardziej doświadczonej, która już dawno ma to za sobą.
Ostatnio zmieniony 11 paź 2004, 17:51 przez Jarek, łącznie zmieniany 1 raz.
Kochać i być kochanym
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 11 paź 2004, 17:51

Kurcze nie dajcie sie podpuszczac !! :570:
poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora

Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”