bardzo zarosły tez bleeeeeeeeeee więc co tu duzo mówic wygolony ale nie dokonca i jest ok
Ogolony interes
Moderator: modTeam
paula16 pisze:ta może i fajnie wygląda ale jak dla kogo całkiem wygolony bleeeeeeeeeee
czy ogolony fiutek budzi w tobie az taki niesmak, ze zasługuje na takie wielkie bleeeeeeeeee, dla mnie takie bleeeeeeee wzbudza brak higieny, a nie inaczej niz mi sie podoba ufryzurowany fiutek
posta zmienilam, bo pomyłka mi sie wdarła < zawstydzona>
Ostatnio zmieniony 23 mar 2007, 16:03 przez Dzindzer, łącznie zmieniany 1 raz.
- madzialenka
- Bywalec
Korzystając z okazji zapytam o najlepszą metodę golenia jaką znacie.
Dla mnie depilacja to koszmar ;-/
Nie to, że mam uczulenie to w dodatku używając zwykłej jednorazówki nigdy nie mogę "dogolić" się do końca, bo zostają czarne kropeczki ;-/ Kremów za często nie używam, ale tak samo nie udaje mi się pozbyć włosków całkowicie. Poradzicie coś? :-]
Dla mnie depilacja to koszmar ;-/
Nie to, że mam uczulenie to w dodatku używając zwykłej jednorazówki nigdy nie mogę "dogolić" się do końca, bo zostają czarne kropeczki ;-/ Kremów za często nie używam, ale tak samo nie udaje mi się pozbyć włosków całkowicie. Poradzicie coś? :-]
Expertami od tego tematu są geje. Wszystkim zainteresowanym polecam wizytę na ich forach, np. na stronie www.gejowo.pl ;d
A ja, wolę faceta TAM mocno przystrzyżonego lub ogolonego, z tym, że fryz na zero lepiej pasuje panom, którzy mają mało lub wcale włosów na brzuchu i reszcie ciała, bo pan hojnie obdarzony przez naturę włosami, gdy jest lokalnie tylko gładki, wygląda trochę dziwnie
No i oczywiście ogolone jądra - to u każdego pana ;P
A ja, wolę faceta TAM mocno przystrzyżonego lub ogolonego, z tym, że fryz na zero lepiej pasuje panom, którzy mają mało lub wcale włosów na brzuchu i reszcie ciała, bo pan hojnie obdarzony przez naturę włosami, gdy jest lokalnie tylko gładki, wygląda trochę dziwnie
No i oczywiście ogolone jądra - to u każdego pana ;P
I niech nie opuszcza ciebie twoja siostra Pogarda, dla katów, szpiclów, tchórzy...
(Zbigniew Herbert)
![:] :]](./images/smilies/krzywy.gif)
b]i]Witam wszystkich... Tak sobie od pewnego czasu czytam forum i postanowilem sie zarejestrowac...
Odnoszac sie do tematu... ja osobiscie depiluje moszne do gladkosci, wyzej mam przystrzyzone wloski. Robie to dla mojej kobiety i wlasnego komfortu ;-). Wydaje mi sie, ze jest to indywidualna sprawa kazdego z nas ;-) Osobiscie... uwielbiam seks oralny... (zarowno bierny jak i aktywny:P)... zdecydowanie przyjemniej piescic "te" miejsca, kiedy sa gladkie, delikatne. Moja Malenka na poczatku nie przywiazywala do tego zbyt duzej wagi;-)... ale po paru radach znajomych zaczela sie depilowac i tak juz zostalo ;-) teraz nie wyobrazamy sobie tego nie robic. [/i][/b]
edit by Mysior
Odnoszac sie do tematu... ja osobiscie depiluje moszne do gladkosci, wyzej mam przystrzyzone wloski. Robie to dla mojej kobiety i wlasnego komfortu ;-). Wydaje mi sie, ze jest to indywidualna sprawa kazdego z nas ;-) Osobiscie... uwielbiam seks oralny... (zarowno bierny jak i aktywny:P)... zdecydowanie przyjemniej piescic "te" miejsca, kiedy sa gladkie, delikatne. Moja Malenka na poczatku nie przywiazywala do tego zbyt duzej wagi;-)... ale po paru radach znajomych zaczela sie depilowac i tak juz zostalo ;-) teraz nie wyobrazamy sobie tego nie robic. [/i][/b]
edit by Mysior
Ostatnio zmieniony 07 cze 2007, 23:02 przez Mateusz20, łącznie zmieniany 1 raz.
Mateusz20 pisze:zdecydowanie przyjemniej piescic "te" miejsca, kiedy sa gladkie, delikatne
Ale nudy... szczególnie, gdy chcemy powalczyć przy...
Mateusz20 pisze:ale po paru radach znajomych
Gratuluję znajomych myszki Maleńkiej <browar>
A jakby była tam włochata jak b. poseł Misiąg? Nie odpowiadałoby Ci to? Brzydził byś się? Albo byś "fuj-a" strzelił?
KOCHAJ...i rób co chcesz!
A ja mam takie pytanie, mianowicie czym golicie jajka i interes? Gdy używam maszynki to mi na nastepny dzien krosty wyskakuja, a golenie pod wlos skutkuje krwawieniem i pieczeniem, czy używanie jakiś kremów balsamow czy innych censored mujow pomaga ukoić podrażnienia czy zapobiec wyskakiwaniu krostów?
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Poczytaj sobie TUTAJ 

I niech nie opuszcza ciebie twoja siostra Pogarda, dla katów, szpiclów, tchórzy...
(Zbigniew Herbert)
![:] :]](./images/smilies/krzywy.gif)
- ksiezycowka
- Weteran
- Weteran
Ja mam wszystkie 'głupie' włosy, bo uważam, że golenie "interesu" jest ciotowate i tyle. (niczego wam nie ujmując panowie)
Natomiast także nie lubię długich kłaków TAM, węc czasami je skracam na jakis cm maszynką do zarostu na twarzy mojego kumpla (on nic o tym nie wie;)
Nie wiem czy kiedykolwiek dam się namówić na golenie w tamtych okolicach.
Dla mnie to tak samo jakbym sobie nogi przejechał.
Natomiast także nie lubię długich kłaków TAM, węc czasami je skracam na jakis cm maszynką do zarostu na twarzy mojego kumpla (on nic o tym nie wie;)
Nie wiem czy kiedykolwiek dam się namówić na golenie w tamtych okolicach.
Dla mnie to tak samo jakbym sobie nogi przejechał.
Ja mam wszystkie 'głupie' włosy, bo uważam, że golenie "interesu" jest ciotowate i tyle.
myśl sobie jak chcesz...tak samo możesz uważać, że noszenie japonek jest ciotowate...ja mówię, że to jest wygodne w upalne dni...na plaże itd...
tak samo kłaki "tam" ... jest wygodniej i już...ale jeśli Tobie to nie przeszkadza no to spoko, przecież Cie nie zmusimy
Lies pisze:węc czasami je skracam na jakis cm maszynką do zarostu na twarzy mojego kumpla (on nic o tym nie wie;)
o kur.wa xD
Fuck it all! Fuck this world!...
Fuck everything that you stand for!...
Fuck everything that you stand for!...
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”