Tak sobie myślę, że jeśli się ze sobą nie mieszka, to nie ma takich wybiórczych pór, kiedy tak a kiedy nie. Po prostu wtedy kiedy można.
O jakiej porze?
Moderator: modTeam
Seks to jest cos takiego czego nigdy nie odrobisz
Jesli raz opuscisz to juz nigdy nie nadrobisz To niejest jak z lekcjami jesli nie nauczyles sie dzisiaj to jutro to zrobisz i bedzie ok
Jesli dzisiaj sie nie pokochales a zrobisz to jutro to po prostu bedziesz jeden raz w plecy a nie ze nadrobiles to w innym terminie 
Zygam osobami nie szanujacymi cudzej prywatnosci
!!!!!!!!!!!!

saint pisze:Seks to jest cos takiego czego nigdy nie odrobiszJesli raz opuscisz to juz nigdy nie nadrobisz To niejest jak z lekcjami jesli nie nauczyles sie dzisiaj to jutro to zrobisz i bedzie ok
Jesli dzisiaj sie nie pokochales a zrobisz to jutro to po prostu bedziesz jeden raz w plecy a nie ze nadrobiles to w innym terminie
Ciekawa teoria:) Wierz mi, jakbym miał z kim to na pewno bym sie nie ociągał w tych sprawach. Ale niestety... nie mam :573: I co mam biedny z tym zrobić??
I oby to sie skonczyłao lada dzień;)
- Tommy Gavin
- Entuzjasta
- Weteran
- Weteran
Mnie chce się praktycznie cały czas. Nawet wtedy, gdy jestem sama. Po prostu pokarało mnie dość konkretnym libidem
Kiedy zaś jestem z kimś, rzecz się ma tak samo, tyle, że pożądanie jest o wiele silniejsze 

I niech nie opuszcza ciebie twoja siostra Pogarda, dla katów, szpiclów, tchórzy...
(Zbigniew Herbert)
![:] :]](./images/smilies/krzywy.gif)
- Tommy Gavin
- Entuzjasta
A co by sie stało jak by twój facet zachowywal sie tak jak kobiety sie zachowują , czyli nie chcial sexu ?
Dlaczego zawsze facet jest obgadywany za to , ze mysli fiutem , ze mu sie chce , ze tylko sex i nic wiecej itd.
Fajnie sie gada kobietą, bo one w znacznej wiekszosci mają mniesze libido od facetów i stad takie, a nie inne gadanie .
poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
-
- Weteran
jak bylam w podobnym wieku tez tak mialam. z czasem jednak zmienil sie moj stosunek do seksu i sens jego uprawiania.Magiczna pisze:rano, przed południem, w południe, po południu, wieczorem no i w nocy
mi to sie nawet czasami nie chce ale jak mnie dorwie np w kuchni przy zmywaniu naczyń to jakoś od razu nabieram ochoty
Tommy Gavin pisze:Najgorsze jest to, że tak czasem te chęci mocno chwycą, a tu kurcze człowiek sam siedzi
Eee, wcale nie. Są dużo gorsze rzeczy. W razie braku stosownego obiektu pożądania można zawsze zająć się sobą i choć oczywiście nie może się to równać z potyczką z kimś fascynującym, to jednak samo w sobie jest także cholernie przyjemne
Inaczej sprawy się mają, kiedy zrobić sobie dobrze z jakichś powodów nie można. To dopiero problem.
Andrew pisze:to jest dobry post by obronic tu facetów
Bronić? Facetów? Nie żartuj!

A co by sie stało jak by twój facet zachowywal sie tak jak kobiety sie zachowują , czyli nie chcial sexu ?
To zależy. Jeśli byłby kimś do sexu tylko, wówczas po rozpoznaniu problemu zostałby ze swej fukcji ze skutkiem natychmiastowym zwolniony

Jeśli zaś bym go kochała, to niedobory sexu z nim nadrabiałabym bez skrupułów własnoręcznie

Dlaczego zawsze facet jest obgadywany za to , ze mysli fiutem , ze mu sie chce , ze tylko sex i nic wiecej itd.
Bo tak zazwyczaj jest. Nie zaprzeczysz, że oddzielanie sexu od uczuć i rozbuchane libido jest jednak domeną mężczyzn.
Poza tym, wysokie libido a myślenie penisem/ cipką to nie koncepty synonimiczne, jak dla mnie. Można mieć temperament straszliwy i nie rzucać się na co popadnie, mimo tego. Czyż nie?

Fajnie sie gada kobietą, bo one w znacznej wiekszosci mają mniesze libido od facetów i stad takie, a nie inne gadanie .
I niech nie opuszcza ciebie twoja siostra Pogarda, dla katów, szpiclów, tchórzy...
(Zbigniew Herbert)
- Tommy Gavin
- Entuzjasta
No i znowu się nie zgodzę. Wszystko jest kwestią skali odniesienia. Większym "zonkiem" było by chyba mieć ochotę na kogoś, kto nie żyje, albo ma nas gdzieś. A już totalny hardcore to nie pożądać nikogo 

(Zbigniew Herbert)
Albo zadzwonić do niej i powiedzieć, że się jest zajętym sobą z myślą o niej. Powiedzieć - "cóż kochanie, nie ma Ciebie przy mnie ale myslę o Tobie gorąco i wyobrażam sobie, że to Ty mnie pieścisz". Wiadomo - to nie to ale może komuś to pomoże 

Żyję tym co czuję, z życia biorę to, co mi smakuje.
Szukam i znajduję. Nie dołuję, kiedy mi brakuje.
Lubię, siebie lubię, co chcę robię i co myślę mówię.
Prostą idę drogą i niczego już nie boję się.
Szukam i znajduję. Nie dołuję, kiedy mi brakuje.
Lubię, siebie lubię, co chcę robię i co myślę mówię.
Prostą idę drogą i niczego już nie boję się.
-
- Weteran
a ja bym wcale nie chiala zeby mnie o tym informowal.Imperator pisze:Albo zadzwonić do niej i powiedzieć, że się jest zajętym sobą z myślą o niej. Powiedzieć - "cóż kochanie, nie ma Ciebie przy mnie ale myslę o Tobie gorąco i wyobrażam sobie, że to Ty mnie pieścisz". Wiadomo - to nie to ale może komuś to pomoże
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”