sex dłużej nie wytrzymam

Zagadnienia związane ze sferą fizyczną (cielesną), a także z problemami dotyczącymi tematów współżycia i kontaktów cielesnych. Pozycje seksualne - wymiana doświadczeń.

Moderator: modTeam

Awatar użytkownika
Haro
Weteran
Weteran
Postautor: Haro » 31 lip 2006, 22:34

Sir Charles pisze:Jakos mi to przyslowiowym dziegciem sterczy Nie mozna jakos delikatniej?

Przeca nie mowie tego ze zloscia, tylko z usmiechem kuszacym na twarzy :)
Awatar użytkownika
Wstreciucha
Weteran
Weteran
Postautor: Wstreciucha » 01 sie 2006, 00:01

masterton pisze:nie rozmawiam na ten temat z moją dziewczyna bo niewazne w jaki sposób zacznę zawsze jest to ignorowane i w odpowiedzi: znów zaczynasz lub niechce mi się rozmawiać na te tematy. ty o niczym innym nie myślisz, czasem jednak są momenty w których mnie wysłucha.

masterton pisze:pokazałem jej AGNIESZKE ale jak się spodziewałem jej to nie zainteresowało

a w censored z taka baba, nie wiem jak niektorzy z WAS moga sie tak meczyc , lazic, prosic, blagac, nie powiedziec czegos zeby czasem focha nie srzelila , dzizasssss , albo to uklad partnerski i sie komunikujemy - czytaj : rozmawiamy NAWET na niewygodne dla partnera tematy , albo zyjemy obok siebie i jedyne co nas laczy to rachunki do oplacenia :/
Te same fakty dają jednym wiele do myślenia, innym tylko do gadania.
georgia
Bywalec
Bywalec
Postautor: georgia » 17 maja 2007, 19:56

mzoe zrob tak: kiedy ona bedzie chciala sie kochac jakos sie wykrec. i tak kilka razy. nie bedzie to latwe ale moze po takiej abstynencji jej libido sie zwiekszy? kto wie:)
Awatar użytkownika
Green
Bywalec
Bywalec
Re: sex dłużej nie wytrzymam

Postautor: Green » 19 maja 2007, 07:27

masterton pisze:to znaczy 2 w porywach do 4 razy w jej cyklu

I Ty panikujesz? Gdybyś miał seks raz na dwa cykle to co innego, ale to co masz u siebie to chyba jeszcze nie tragedia :)

Jeśli już koniecznie chcesz zwiększyć ilość seksu w związku, to możesz jedynie pogadać z dziewczyną i powiedzieć co Cię boli, co Ci przeszkadza. Jeśli dla niej 2-4 razy w cyklu to wystarczająco i nic nie da się zmienić to będziesz musiał z tym żyć i to zaakceptować. Wierz mi lub nie, ale taka ilość to naprawdę nie tragedia :)

[ Dodano: 2007-05-19, 07:31 ]
georgia pisze:mzoe zrob tak: kiedy ona bedzie chciala sie kochac jakos sie wykrec. i tak kilka razy. nie bedzie to latwe ale moze po takiej abstynencji jej libido sie zwiekszy? kto wie:)

Pomysł raczej kiepski. Doprowadzi jedynie do jakiś sprzeczek w związku lub innych negatywnych zjawisk. Ona będzie się denerwowała i zadawała sobie pytanie dlaczego on nie chce, on będzie chodził po ścianach jeśli odmówi seksu (2-4 razy w miesiącu to dla niego przecież za mało!) Skończy się tak, że albo on zmięknie i wszystko wróci do normy, albo ona zrobi się zazdrosna, a co zrobi kobieta zazdrosna tego już nikt nie wie ;)
Awatar użytkownika
Ted Bundy
Weteran
Weteran
Postautor: Ted Bundy » 19 maja 2007, 08:00

Green pisze:Jeśli dla niej 2-4 razy w cyklu to wystarczająco i nic nie da się zmienić to będziesz musiał z tym żyć i to zaakceptować.
.

takie rzeczy, podejście do seksu, do nastawienia do tego wie się już w początkach budowania czegoś razem. A jeśli ktoś chce tak rzadko ? Można w takiej sytuacji zakładać,że nie pożąda swego partnera, lub ma libido na minimalnym poziomie. Ale o tym się WIE. Dosyć szybko.

Chyba bym padł, gdybym takie coś usłyszał :] 2 razy w cyklu? 2 razy, ale w ciągu dnia <diabel>
http://www.facebook.com/LKSPogonLwow

Reaktywowany w 2009 r. Razem przywróćmy świetność tej historycznej drużynie!

http://www.piotrlabuz.pl/
http://michalpasterski.pl/
http://www.mateuszgrzesiak.pl/
Awatar użytkownika
Dzindzer
Moderator
Moderator
Postautor: Dzindzer » 19 maja 2007, 08:13

TedBundy pisze:2 razy, ale w ciągu dnia <diabel>

to ty masz duzo seksu Ted :D
ostatnio tez przeszlam na system dwa razy dziennjie :D

TedBundy pisze:takie rzeczy, podejście do seksu, do nastawienia do tego wie się już w początkach budowania czegoś razem.

uwierz mi, ze nie zawsze, w gebie i mizdrzeniu sie to kazdy mo0że byc mocny, w stwarzania pozorów demona seksu równiez
Awatar użytkownika
Ted Bundy
Weteran
Weteran
Postautor: Ted Bundy » 19 maja 2007, 10:00

jeżeli traktuje drugą osobę poważnie, dlaczego miałby/miałaby to robić? :) Śmieszne, nieprawdaż?
http://www.facebook.com/LKSPogonLwow

Reaktywowany w 2009 r. Razem przywróćmy świetność tej historycznej drużynie!

http://www.piotrlabuz.pl/

http://michalpasterski.pl/

http://www.mateuszgrzesiak.pl/
Awatar użytkownika
Dzindzer
Moderator
Moderator
Postautor: Dzindzer » 19 maja 2007, 10:10

TedBundy pisze:jeżeli traktuje drugą osobę poważnie, dlaczego miałby/miałaby to robić? :) Śmieszne, nieprawdaż?

zeby znecic, zatrzymac przy sobie, ze strachu, ze jak sie tak nie zaprezentuje to ten ktos nie zostanie na dłuzej a poszuka kogos innego, zeby sie popisac.

A i sa dziewczyny ( znalam takie to pisze o dziewczynach, chłop taki mi sie nie trafił) które uwielbiaja sie przytulac, uwielbiaja pieszczoty, ale seksu za duzo nie potrzebuja. zanim nie zacznie sie z taka sypiac to ona sie klei do ciebie, mizia sie chetnie caluje, ceni sobie pieszczoty. No przy czyms takim mozna myslec, ze ona to seks kocha i jak tylko zaczniecie to raj w sypialni na stole i wszedzie gdzie pojawi sie ona
Awatar użytkownika
Lawrence
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: Lawrence » 19 maja 2007, 12:23

Green pisze:
georgia pisze:mzoe zrob tak: kiedy ona bedzie chciala sie kochac jakos sie wykrec. i tak kilka razy. nie bedzie to latwe ale moze po takiej abstynencji jej libido sie zwiekszy? kto wie:)

Pomysł raczej kiepski. Doprowadzi jedynie do jakiś sprzeczek w związku lub innych negatywnych zjawisk. Ona będzie się denerwowała i zadawała sobie pytanie dlaczego on nie chce, on będzie chodził po ścianach jeśli odmówi seksu (2-4 razy w miesiącu to dla niego przecież za mało!) Skończy się tak, że albo on zmięknie i wszystko wróci do normy, albo ona zrobi się zazdrosna, a co zrobi kobieta zazdrosna tego już nikt nie wie

Kiepski pomysl? A jak partnerka odmawia "bo nie!!!" to to nie jest "kiepski pomysl"? Jak ma to byc kiepski pomysl to albo z obu stron taki sam, albo niech partnerka sie nie dziwi ze facet odmawia seksu - przeciez to moze byc normalne nie? Tak jak jest w jej przypadku...

Dziewczynba odmawia - ok, nie ma sprawy, ma prawo [niewazne czy chce czy nie] i facet nie ma nic do gadania a niech sprobuje focha strzelic

Facet odmawia - no nieeeeee!!! jak to mozliwe i wtedy leca razy na jego glowe ze oziebly ze to ze tamto,i foch na kilka tygodni...

Ludzie... bez sensu z takim czyms - albo spontan na maksa [sa oczywiscei dni ze nie chce nam - w sensie ludziom - sie seksic jeno przytulic sie tudziez popiescic], albo w cholere z seksem w zwiazku w ktorym idzie nabawic sie rozstroju zoladka...
Bo z tylu różnych dróg przez życie, każdy ma prawo wybrać źle...
Awatar użytkownika
jamaicanflower
Maniak
Maniak
Postautor: jamaicanflower » 19 maja 2007, 13:38

Lawrence pisze:Kiepski pomysl? A jak partnerka odmawia "bo nie!!!" to to nie jest "kiepski pomysl"? Jak ma to byc kiepski pomysl to albo z obu stron taki sam, albo niech partnerka sie nie dziwi ze facet odmawia seksu - przeciez to moze byc normalne nie? Tak jak jest w jej przypadku...

Ale by było, gdyby się okazało, że taka postawa mastertona (= zero seksu) jego dziewczynie jak najbardziej odpowiada ;DD Bo ona za seksem nie tęskni i dla niej ten aspekt związku mógłby nie istnieć... ;DD
// Life is...
zatraconyŚwiatNagichSłów,PudłoStarychMyśli,
WysypiskoLudzkichSił
iZałzawionyKrzakPytań
międzyMarzeniami,ASnem
chcęWiedziećPierwszaJakiJestŚwiatBezNocy
jakiŚwiatBezNocy
więcWyjęSzeptemDoWieczornegoMilczenia
...but a dream //
Awatar użytkownika
joj_sport87
Maniak
Maniak
Postautor: joj_sport87 » 20 maja 2007, 00:58

masterton pisze:jak ja wkońcu nakłonić pomużcie.

tak ja juz nauczyles, wiec raczej nie przekonasz jej. Tym badziej jak ona "dominuje" :] jedyne wyjscie to krotka pilka, ale cos czuje, ze nie dasz rady jej juz przezwyciezyc :]
Luminary - Amsterdam \o/

-----> Nakarm glodne dzieci <-----

==> Nakarm glodnego wampira <==
Stormy

Postautor: Stormy » 20 maja 2007, 10:45

Topik z 2006 roku wykopany i takich byla cala masa.....
no ale.... nie wiem czy strzelenie ze strony mastertona focha to dobry pomysl - pal licho ze jego dziewczynie brak sexu moze odpowiadac - ale co on ma ze soba w ciagu miesiaca zrobic? tylko marszczyc Freda? ani przyjemnosc fizyczna sie sexowi nie rowna, a o satysfakcji psychicznej nie wspomne nawet..
PS: ciekawe jak problem rozwiazal :?
Awatar użytkownika
Green
Bywalec
Bywalec
Postautor: Green » 21 maja 2007, 14:47

Lawrence pisze:Kiepski pomysl? A jak partnerka odmawia "bo nie!!!" to to nie jest "kiepski pomysl"? Jak ma to byc kiepski pomysl to albo z obu stron taki sam, albo niech partnerka sie nie dziwi ze facet odmawia seksu - przeciez to moze byc normalne nie? Tak jak jest w jej przypadku...

Dziewczynba odmawia - ok, nie ma sprawy, ma prawo [niewazne czy chce czy nie] i facet nie ma nic do gadania a niech sprobuje focha strzelic

Facet odmawia - no nieeeeee!!! jak to mozliwe i wtedy leca razy na jego glowe ze oziebly ze to ze tamto,i foch na kilka tygodni...

No właśnie mi chodziło o to, że nie ma co podchodów robić. Wiem, bo na własnej skórze doświadczyłem. Albo chce się seksu i jest ok, albo nie. Nie ma co robić podchodów, testować jakieś metody typu "na odmawianie". To nie ma sensu!

Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”