Sir Charles pisze:Jakos mi to przyslowiowym dziegciem sterczy Nie mozna jakos delikatniej?
Przeca nie mowie tego ze zloscia, tylko z usmiechem kuszacym na twarzy
Moderator: modTeam
masterton pisze:nie rozmawiam na ten temat z moją dziewczyna bo niewazne w jaki sposób zacznę zawsze jest to ignorowane i w odpowiedzi: znów zaczynasz lub niechce mi się rozmawiać na te tematy. ty o niczym innym nie myślisz, czasem jednak są momenty w których mnie wysłucha.
masterton pisze:pokazałem jej AGNIESZKE ale jak się spodziewałem jej to nie zainteresowało
masterton pisze:to znaczy 2 w porywach do 4 razy w jej cyklu
georgia pisze:mzoe zrob tak: kiedy ona bedzie chciala sie kochac jakos sie wykrec. i tak kilka razy. nie bedzie to latwe ale moze po takiej abstynencji jej libido sie zwiekszy? kto wie:)
.Green pisze:Jeśli dla niej 2-4 razy w cyklu to wystarczająco i nic nie da się zmienić to będziesz musiał z tym żyć i to zaakceptować.
TedBundy pisze:2 razy, ale w ciągu dnia
TedBundy pisze:takie rzeczy, podejście do seksu, do nastawienia do tego wie się już w początkach budowania czegoś razem.
TedBundy pisze:jeżeli traktuje drugą osobę poważnie, dlaczego miałby/miałaby to robić?Śmieszne, nieprawdaż?
Green pisze:georgia pisze:mzoe zrob tak: kiedy ona bedzie chciala sie kochac jakos sie wykrec. i tak kilka razy. nie bedzie to latwe ale moze po takiej abstynencji jej libido sie zwiekszy? kto wie:)
Pomysł raczej kiepski. Doprowadzi jedynie do jakiś sprzeczek w związku lub innych negatywnych zjawisk. Ona będzie się denerwowała i zadawała sobie pytanie dlaczego on nie chce, on będzie chodził po ścianach jeśli odmówi seksu (2-4 razy w miesiącu to dla niego przecież za mało!) Skończy się tak, że albo on zmięknie i wszystko wróci do normy, albo ona zrobi się zazdrosna, a co zrobi kobieta zazdrosna tego już nikt nie wie
Lawrence pisze:Kiepski pomysl? A jak partnerka odmawia "bo nie!!!" to to nie jest "kiepski pomysl"? Jak ma to byc kiepski pomysl to albo z obu stron taki sam, albo niech partnerka sie nie dziwi ze facet odmawia seksu - przeciez to moze byc normalne nie? Tak jak jest w jej przypadku...
Lawrence pisze:Kiepski pomysl? A jak partnerka odmawia "bo nie!!!" to to nie jest "kiepski pomysl"? Jak ma to byc kiepski pomysl to albo z obu stron taki sam, albo niech partnerka sie nie dziwi ze facet odmawia seksu - przeciez to moze byc normalne nie? Tak jak jest w jej przypadku...
Dziewczynba odmawia - ok, nie ma sprawy, ma prawo [niewazne czy chce czy nie] i facet nie ma nic do gadania a niech sprobuje focha strzelic
Facet odmawia - no nieeeeee!!! jak to mozliwe i wtedy leca razy na jego glowe ze oziebly ze to ze tamto,i foch na kilka tygodni...
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 268 gości