runeko pisze:Ja juz nie wiem teraz co mam jeszcze napisac bo widze, ze problemy z dotarciem sa.
NO są problemy z dotarciem. Radzę spróbować kiedyś seksu analnego i empirycznie sprawdzić czystość takiego seksu.
Moderator: modTeam
nadia pisze:Cóż. Nie wierzę.
runeko pisze:coz, nic nie poradze na to, ze ktos nie lubi do siebie dopuszczac faktow. Na przyszlosc polecam jedzenie warzyw i zup.
MOZE BEDZIESZ MIEC WTEDY CZYSTA DUPE.

runeko pisze:A u faceta jest jeszcze lepiej bo faceci maja gruczol prostaty i podczas mozna przy nim pomajstrowac

nadia pisze:Radzę spróbować kiedyś seksu analnego i empirycznie sprawdzić czystość takiego seksu.

Yasmine pisze:jamaicanflower, co Ty mu tam wlozylas, ze sie tak przestraszyl bidulek?

Yasmine pisze:jamaicanflower, co Ty mu tam wlozylas, ze sie tak przestraszyl bidulek?
po prostu była nie delikatna, tak jak to pisała kilka stron wcześniej

oj jamaicanflower, to nie wiesz że z dziewicami trzeba delikatniejamaicanflower pisze:Cytat:
po prostu była nie delikatna, tak jak to pisała kilka stron wcześniej
ale nie załamuj się
jeśli dasz mu czas to przyjdzie mu ochota. Może nawet na dildo lub lewatywę naturalną

Ale nawet do sex shop'u wszedł ze mną pod ramię, więc wszystko jest do zrobienia ![.[:D]. [:D]](./images/smilies/zadowolony.gif)
mrt pisze:Obecny nawet nie chce o tym słyszeć i wieje, gdzie pieprz rośnie.
Eks nie miał nic przeciwko, no ale z nim to w ogóle inna historia, więc nie bez podstaw mu to nie przeszkadzało
![:] :]](./images/smilies/krzywy.gif)
jamaicanflower pisze:palec serdeczny suchy

Ciezko chyba jest spotkac taki ewenement
lollirot pisze:ewenement otwarty na wszystko to skarb(mówię o łóżku)
Czuję wtedy, że przede mną wyzwanie, zaczynam drążyć, krążyć wokół tematu, aż "ofiara" ma dość i zgadza się z bezsilności
A jak mu się na koniec jeszcze spodoba i sam podziękuje za moją nieustępliwość, to już w ogóle świetne uczucie 
lollirot pisze:ewenement otwarty na wszystko to skarb(mówię o łóżku)
Dzindzer pisze:ewidentnym to jest pakowanie fiuta w truposza

TedBundy pisze:To, co osobiście za zbytnią perwersję uznaję, która nie powoduje mojej podniety, a obrzydzenie.
co jednak zboczeniem nie jest.soulvibrates pisze:dla niektorych nawet seks oralny to zboczenie bo powoduje u nich obrzydzenie

Dzindzer pisze:TedBundy pisze:To, co osobiście za zbytnią perwersję uznaję, która nie powoduje mojej podniety, a obrzydzenie.
to nie musi byc zboczeniem
na pewno znalazło by sie cos na co popatrzyła bym takco jednak zboczeniem nie jest.
soulvibrates pisze:dla niektorych nawet seks oralny to zboczenie bo powoduje u nich obrzydzenie
tylko, ze powstawanie obrzydzenia nie klasyfikuje czegos do rangi zboczenia

Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 445 gości