kolezanka mysli ze jak dziewczyna ma ochote na sex i nie interesuje ją zadne uczucie , tylko czysta przyjamnosc z aktu i satysfakcja, to jest to złe - bowiem nie ma to jak sex z ukochaną osobą w wieku lat 18

Moderator: modTeam
omena pisze:lollirot pisze:możesz to jakoś uzasadnić?
bo wydaje mi sie, że w podstawówce jest sie o wiele za młodym na uprawianie seksu, i prędzej czy później sie tego żałuje
madzialenka pisze:hmmm dziewic to i moze duzo na tym swiecie, ale nie wiedziec czemu sie tego wstydza i udaja, ze sa juz po.
madzialenka pisze:moi kumple twierdzą że znaleźć teraz dziewice to można tylko w muzeum![]()
hmmm dziewic to i moze duzo na tym swiecie, ale nie wiedziec czemu sie tego wstydza i udaja,ze sa juz po
moon pisze:A kto normalny by chcial sluchac o szczegolach pozycia swego partnera/partnerki z bylymi?
Mysiorek pisze:JA! ... bo pewnie nie jestem normalny.
Nie widze powodu.CZEMU NIE gadać o tym![]()
![]()
moon pisze:nie widze sensu w opowiadaniu mojemu co, jak i kiedy.
moon pisze:ale jakos mi by p rzyjemnosc takie opowiesci szczegolowe i wyczerpujace nie sprawily z pewnoscia
No pewnie, ze tak.Mysiorek pisze:A zauważasz, że jest jeszcze "Ci"?
Opowiem, ale bez wywodów godzinnych. Zada pytanie - dostanie odpowiedz.Mysiorek pisze:Ale jeśli się pyta... nie opowiesz?
Mysiorek pisze:bo chce mieć znowu dziewicę...
Imperator pisze:Aczkolwiek nie wiem, czy ja sam bym zaczął opowiadać o byłych
Imperator pisze:jakieś sceny mi potem w czasie kłótni będzie robić, że z tamtą to było tak, tak i tak.
moon pisze:Ale nie obchodzi mnie ze SZCZEGÓŁAMI CO JAK KIEDY O KTOREJ ITP. ITD.
moon pisze:Chociaz jedna
pani_minister pisze:Ja mogłabym jak sądzę usłyszeć wszystkie detale pozycji i konfiguracji, a nie ruszyłoby mnie to
pani_minister pisze:A on nie wyraził nigdy chęci słuchania więcej ponad to, co wie, więc ja się wyrywać nie zamierzam.
ptaszek pisze: Powiem tak: dobrze, że jest doświadczony, wie co i jak, ale z drugiej strony ta trochę gnębiąca świadomość, że nie jest się tą pierwszą osobą
Staruszek Priam pisze:Bo się nader często okazuje, że postulat eksperymentowania przed ślubem owocuje: nie seksualną sprawnością, ale wyjałowieniem.
Staruszek Priam pisze:Czy warto płacić taką cenę tylko z powodu rzekomego doświadczenia. Jakiego ? W rozmienianiu siebie na drobne - to na pewno. Na gruncie amerykańskim powstała inicjatywa pt. "ruch czystych serc", jako kontestacja przeciw nabywaniu maksymalnych doświadczeń przed ślubem. Bo się nader często okazuje, że postulat eksperymentowania przed ślubem owocuje: nie seksualną sprawnością, ale wyjałowieniem.
nadia pisze:Jeżeli zaś skutkuje wyjałowieniem to nie jest to wina nadmiaru i eksperymentowania seksem (przed ślubem), tylko niedoboru więzi emocjonalnej i intelektualnej pomiędzy partnerami.
nadia pisze:Chciałbyś zakazać wszelkich kontaktów przed ślubem ?
Staruszek Priam pisze:Seks zainicjowany jako pierwszy czynnik integrujący blokuje niestety rozwój każdej innej więzi
Staruszek Priam pisze:Dletego powinien być właczony jako element wieńczący całość, a więc ostatni.
Staruszek Priam pisze:żyć w seksualnej czystości.
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”
Użytkownicy przeglądający to forum: Agnieszka i 258 gości