Libido u kobiet
Moderator: modTeam
Libido u kobiet
Mam takie pytanko... Czy dużo kobiet ma wysokie libido? np. tak jak ja,kiedy tylko zobacze mojego ukochanego to odrazu mam chec na male co nieco
na sex czy tez pieszczoty.Choc gdy go nie ma przy mnie tez mam ochote,po glowie chodza mi zboczone mysli...
A wy jak macie?sadze ze kazda kobieta jest inna.Dlatego jestem ciekawa i pytam jak to u was jest drogie kobietki 

Czy dużo kobiet ma wysokie libido? np. tak jak ja,kiedy tylko zobacze mojego ukochanego to odrazu mam chec na male co nieco
a to nic nam nie m.ówi, skad my mamy wiedziec ile razy ty go widzisz, możesz codziennie a możesz raz na tydzień
Viki pisze:po glowie chodza mi zboczone mysli...
a mi nie chodza zboczone.
Ja mam bardzo rózne, w zaleznosci od poziomu hormonów ( mam zaburzenia) zdaza sie, ze mam duze a sa dni kiedy nie mam w ogóle ochoty.
- ksiezycowka
- Weteran
- Weteran
widze go codziennieDzindzer pisze:a to nic nam nie m.ówi, skad my mamy wiedziec ile razy ty go widzisz, możesz codziennie a możesz raz na tydzień
ja raczej czesto mam ochoteDzindzer pisze:a mi nie chodza zboczone.
Ja mam bardzo rózne, w zaleznosci od poziomu hormonów ( mam zaburzenia) zdaza sie, ze mam duze a sa dni kiedy nie mam w ogóle ochoty.
[ Dodano: 2007-04-17, 22:27 ]
ehhh...agata pisze:a ja mam powazne problemy z hormonami i w ogóle mogłabym zyc bez seksu....

Mychola pisze:Biorę tabletki lekko ponad rok i mam lepsze libido niż wcześniej
Czy lepsze oznacza wyższe? Bo sam już nie wiem, niektóre dziewczyny tu narzekają na za wysokie i u nich lepsze oznacza niższe. I jak tu babie dogodzić? Wysokie-źle, niskie-jeszcze gorzej. Jak by nie było-wszystko przez te tabsy.
Kochać i być kochanym
- Candy Killer
- Uzależniony
mi tez tabletki nie obnizyly libido..choc wlasciwie od czasu kiedy wspolzyje biore tabletki to nie wiem jakby t bylo gdybym nie brala co by sie dzialo z libido wtedy...
raz jak zmienilam tabletki to mi tak spadlo ze na nic kompletnie nie mialam ochoty..a jak juz do czegos dochodzilo to plakac mi sie chcialo bez powodu....ale zmienilam na odpowiednik tabletek ktore bralam poprzednio i wrocilo do normy wszystko
a co do mysli to zadne zboczone mi nie chodza po glowie ..raczej "zyciowe":P
raz jak zmienilam tabletki to mi tak spadlo ze na nic kompletnie nie mialam ochoty..a jak juz do czegos dochodzilo to plakac mi sie chcialo bez powodu....ale zmienilam na odpowiednik tabletek ktore bralam poprzednio i wrocilo do normy wszystko
a co do mysli to zadne zboczone mi nie chodza po glowie ..raczej "zyciowe":P
FOLIO --> www.beautifullyexecuted.deviantart.com
- ksiezycowka
- Weteran
przed braniem średnie libido, zaczęłam łykać harmonet to kaszana, nic kompletnie
zmieniłam na novynette to od razu poprawa, cud miód i malina i ok 10 m-ce się utrzymuje, oby nie poszło 

"Nie boję się obietnic / Nie lękam się zazdrości /Nie dbam o nagrody / Kpię z przyzwoitości"
[Akurat- "O dziewiątce"]
[Akurat- "O dziewiątce"]
Re: Libido u kobiet
Viki pisze:Mam takie pytanko... Czy dużo kobiet ma wysokie libido? np. tak jak ja,kiedy tylko zobacze mojego ukochanego to odrazu mam chec na male co niecona sex czy tez pieszczoty.Choc gdy go nie ma przy mnie tez mam ochote,po glowie chodza mi zboczone mysli...
A wy jak macie?sadze ze kazda kobieta jest inna.Dlatego jestem ciekawa i pytam jak to u was jest drogie kobietki
W moim przypadku to zalezy od irytujaco wielu czynnikow, co ostatnio, mowiac szczerze, troche mnie zaczelo meczyc i denerwowac...

Ale moze to przyjdzie z czasem, bo jak dotad nie mialam wielu okazji zeby naprawde sie w tym wszystkim rozsmakowac...
hm...
[ Dodano: 2007-05-07, 10:36 ]
LauRKa pisze:A to różnie bywa. Jak brałam tabletki, to miałam bardzo niskie libido. W ogóle nie miałam na sex ochoty. Kiedy tabletki odstawiłam, miałam wielką ochotę. Jak jestem poto tez mi sie chce
Jakie to, swoja droga, bez sensu. Tabletki maja nam pomoc w swobodzie w sexie, a kiedy je bierzemy, libido nam spada......
eat me
good_baby pisze:Jakie to, swoja droga, bez sensu. Tabletki maja nam pomoc w swobodzie w sexie, a kiedy je bierzemy, libido nam spada......Toz to paradoksalne...
![]()
No zgadzam się z Tobą. Brałam tabletki - nie miałam ochoty. Przestałam brac - miałam ochote. No i jak tu pogodzic
Ale podkreslam, kazda kobieta jest inna, jednej libido wzrośnie, innej spadnie <browar>
"Dobrze widzi się tylko sercem. To, co ważne jest niewidoczne dla oczu."
LauRKa
LauRKa
No wlasnie. Ja napisalam "bierzemy", ale to bardziej w imieniu kobiet ogolnie, bo sama nie stosowalam tabletek, poniewaz nie oplacalo mi sie, bo do nie dawna moj chlopak mieszkal w innym miescie. Ale chyba nie zdecyduje sie na nie, bo za bardzo sie obawiam tych wszystkich skutkow ubocznych, a przy tym faszerowania zoladka i watroby chemia...wole chyba plaster. A nawet - zdecydowanie wole.
X.
- ksiezycowka
- Weteran
moon pisze:Ktory poza tym ze nie obciaza watroby i zoladka ma dokladnie takie same skutki uboczne i tak samo moze wplynac na libidoKitty_X pisze:wole chyba plaster. A nawet - zdecydowanie wole.
.Tu chodzi tez o to ze o plastrze nie trzeba pamietac codziennie, a sprawa zoladka i watroby jest wazna, niezaleznie od libido.
X.
- Rebeca2006
- Uzależniony
Odkopuję temat. Dwa lata temu zaczęłam brać tabletki, i moje libido spadło dosłownie do zera. Minął prawie rok odkąd ich nie biorę ale nadal prawie nigdy nie mam ochoty na seks. Jak sobie z tym poradzić? niestety ma to zły wpływ na mój związek.. Czy są jakieś sposoby na podwyższenie popędu? Czy niestety musi tak już zostać? 

"Możesz iść szybciej niż niejeden chciałby biec,
możesz tak, tak po prostu znów zapomnieć się,
nowy dzien zawsze daje nowe życie,
słuchaj, zaufaj sobie jeszcze raz "
- ksiezycowka
- Weteran
- Uzależniony
A to do kogo było skierowane? Do mnie?U ciebie złozyło sie na brak popedu wiecej czynników a nie tylko tabletki to spowodowały - nie oszukuj sie
Andrew miał rację pisząc o skutkach tabletek...
"Możesz iść szybciej niż niejeden chciałby biec,
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”