Zwalenie komus zycia....i sobie... FAST

Zagadnienia związane ze sferą fizyczną (cielesną), a także z problemami dotyczącymi tematów współżycia i kontaktów cielesnych. Pozycje seksualne - wymiana doświadczeń.

Moderator: modTeam

agata
Weteran
Weteran
Postautor: agata » 03 paź 2004, 16:43

Też jestem tego zdania, że najlepiej sie uspokoić...tylko weź sie uspokój kiedy po glowie krążą myśli, ze możesz być rodzicem

powiem z własnego doswiadczenia....ani ja ani mój chłopak nie denerwowalismy sie bo przeciez mielismy zabezpieczenie,a ze okres sie spóźnia to u mnie normalne,no ale poniewaz byłam wczesniej u pani ginekolog i ta powiedziała bym przyszła jesli sie okres nie bedzie pojawiał to ide do niej (zupełnie spokojna!!!!)ona robi mi usg i mówi "to moze byc wczesna ciaza,prosze zrobic badanie" nadal byłam spokojna bo wiedziałam ze na ciaze po prostu nie ma szans ale jak wyszłam z gabinetu i zobaczyłam mojego chłopaka to dopiero była panika,juz widziałam siebie z brzuchem!!!zrobiłam badanie.....to były najtragiczniejsze 2dni(panika była tym wieksza ze cały czas wiedziałam ze w ciazy nie jestem!!) no i 3dni tak po prostu dostałam okres!!!Jak zwylke miesiaczka sie spozniła....a mój organizm zmylił nawet pania doktor ;) ale strach był niezły!!
Awatar użytkownika
Martyna
Maniak
Maniak
Postautor: Martyna » 04 paź 2004, 22:58

Ja juz bym chyba zawału dostała. Ostatnio miałam sen, ze mogę być w ciąży...dziękuję za takie sny... Jaka była ulga, gdy sie obudziłam! Nie wyobrażam sobie gdyby okres mi się spóźniał ok. tygodnia... :552: i miałabym oczywiście coś na sumieniu.Zawał murowany :P
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 05 paź 2004, 07:48

20 LAT i zero wiedzy ???? inaczej bowiem Twój strach nie miał by miejsca!!! co za młodzierz !! :567:
poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
Awatar użytkownika
Maverick
-#
-#
Postautor: Maverick » 05 paź 2004, 07:53

To nie wiedza, to pewnosc siebie.
Awatar użytkownika
Martyna
Maniak
Maniak
Postautor: Martyna » 05 paź 2004, 09:51

krzys pisze:20 LAT i zero wiedzy ???? inaczej bowiem Twój strach nie miał by miejsca!!! co za młodzierz !! :567:

Czy to było do mnie?Jesli tak, to wybacz ale nie znasz mojej wiedzy na ten temat, więc proszę Cię, nie komentuj. Po drugie, Maverick ma racje, tu nie chodzi o niewiedzę. Sorry, ale nie marzę o tym, żeby być matką w wieku 20 (no...21 za miesiac :P ).
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 05 paź 2004, 10:09

Martyna pisze:
krzys pisze:20 LAT i zero wiedzy ???? inaczej bowiem Twój strach nie miał by miejsca!!! co za młodzierz !! :567:

Czy to było do mnie?Jesli tak, to wybacz ale nie znasz mojej wiedzy na ten temat, więc proszę Cię, nie komentuj. Po drugie, Maverick ma racje, tu nie chodzi o niewiedzę. Sorry, ale nie marzę o tym, żeby być matką w wieku 20 (no...21 za miesiac :P ).

Tak do Ciebie to było :D a co ??? coś poknociłem ???? czy mamy tylko inny punkt widzenia problemu ?? :D FAKT NIE ZNAM twojej wiedzy !! ale skoro by była kompletna nie miałaś by strachu !! bowiem jesli sie wie kiedy a dni płodne a kiedy nie , i potrafisz to poznać , a kochasz sie w dni nie płodne , to zajscie w ciazę jest nie mozliwe , wiec i strach zbedny ! mimo opuzniającego sie okresu nawet o 2 tygodnie !! ot wszystko w temacie ! , chyba ze sie nie jest pewny swej wiedzy , a co za tym idzie czy miałam dni płodne , czy też nie płodne , a moze cos pomyliłam ????? :564:
Awatar użytkownika
Martyna
Maniak
Maniak
Postautor: Martyna » 05 paź 2004, 11:15

krzys pisze:
Martyna pisze:

Tak do Ciebie to było :D a co ??? coś poknociłem ???? czy mamy tylko inny punkt widzenia problemu ?? :D FAKT NIE ZNAM twojej wiedzy !! ale skoro by była kompletna nie miałaś by strachu !! bowiem jesli sie wie kiedy a dni płodne a kiedy nie , i potrafisz to poznać , a kochasz sie w dni nie płodne , to zajscie w ciazę jest nie mozliwe , wiec i strach zbedny ! mimo opuzniającego sie okresu nawet o 2 tygodnie !! ot wszystko w temacie ! , chyba ze sie nie jest pewny swej wiedzy , a co za tym idzie czy miałam dni płodne , czy też nie płodne , a moze cos pomyliłam ????? :564:

Wiesz, nawet jeśli sie ma podobno dni niepłone to nie możesz mieć 100% pewności, że sie nie zajdzie w ciaże. Nawet tabletki antykoncepcyjne zawodzą, więc jakby mi sie dłuższy czas spóźniał okres to bym się zaczęła niepokoić, że coś mogło się jednak stać.
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 05 paź 2004, 12:44

jak chcesz coś zapalić musisz zainicjowac ! jakims czynnikiem zapalnym ! :547: bez tego nic sie samo nie zapali ! nie ma takiej mozliwosci !! chyba ze zadziała czynnik zewnetrzny , (nie zamierzony ) skupienie promieni słonecznych w odłamku szkła itp rzeczy albo jak przy pozarach endogenicznych ! :547: to troche skomplikowane , ale Kobieta to prostrza jest na pewno !! :564:

Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”