Dzindzer pisze:a próbowałas juz cos tego typu
nie...nie myślałam nigdy nad tym, wydaje mi się, że nie byłoby to dla mnie podniecające. Ale nie wiem, co przyniesie mi los. Jak narazie wolę zostać przy tradycyjnych sposobach.
Moderator: modTeam
Mychola pisze:Dzindzer napisał/a:
a próbowałas juz cos tego typu
nie...
Mychola pisze:Lubię urozmaicenia w swerze łóżkowej ale nie tego typu...
Dzindzer pisze:skoro tego typu rzeczy nie robiłas to skąd wiesz, ze nie lubisz. Mozesz wiedzieć, ze nie masz ochoty, alebo mozesz myslec, ze nie polubisz
Mychola pisze:Takie rzeczy się wie nawet bez próbowania.
Mychola pisze:wręcz jest to dla mnie w pewiem sposób obleśne czy to takie dziwne?
Dzindzer pisze:Mychola pisze:Takie rzeczy się wie nawet bez próbowania.
bez spróbowania nie mozesz wiedziec czy ci sie podoba czy nie. Przeciez ja ci ni kaze tego robic![]()
Dzindzer pisze:Mychola pisze:wręcz jest to dla mnie w pewiem sposób obleśne czy to takie dziwne?
nie to dla mnie nie jest dziwne
dziwne jest twierdzenie, ze sie nie lubi czegos czego sie nie próbowalo
Wstreciucha pisze:Jeszcze kilka lat temu smerfetka byla Twoja idolka
TFA pisze:mam obszczac sobie lozko ?
Smerfetka;) pisze:s: a Twoim idolem może był Michael Jacksonw końcu to Twoje lata
Smerfetka;) pisze:ale ja nie mam zamiaru tego zrobic. NIGDY
Smerfetka;) pisze:ps: a Twoim idolem może był Michael Jacksonw końcu to Twoje lata
ale co do sprawy pissingu mówię nigdy
TedBundy pisze:bo to powyżej to dosyć śmieszna logika![]()
Zgodnie z nią, za n-lat zapragnę zerżnąć w tyłek innego faceta czy jakieś zwierzątko, tudzież oddawać się fekalnym zabawom
Współczuję,jeżeli ktoś nie znajduje satysfakcji ze swoim partnerem, bez ewidentnych zboczeń
TedBundy pisze:Współczuję,jeżeli ktoś nie znajduje satysfakcji ze swoim partnerem, bez ewidentnych zboczeń.
Dzindzer pisze:to nie chodzi o to, ze nie znajduje sie satysfakcji, ale o to, ze czasami chce sie czegos nowego czegos innego, takie urozmaicenie
TedBundy pisze:troszkę inaczej rozumiem termin urozmaicenieA nawet zupełnie inaczej
Smerfetka;) pisze:a skąd niby to wiesznależałaś do jej fun clubu
nie znasz mnie wiec nie gadaj takich rzeczy, a co do tematu to jeśli chcesz sikać na swojego chłopaka to prosze bardzo, ale ja nie mam zamiaru tego zrobic. NIGDY
ps: a Twoim idolem może był Michael Jackson
w końcu to Twoje lata
TedBundy pisze:za n-lat zapragnę zerżnąć w tyłek innego faceta
TedBundy pisze:Przecież to postępowe, przecież trzeba się rozwijać,doskonalić, bo rzeczywistość jest nudna![]()
TedBundy pisze:Open your mind.
lollirot pisze:próbowaliśmy kilka razy, ale mnie to strasznie śmieszyło zamiast podniecać,
Dzindzer pisze:to smieszne kiedy w wieku lat nastu z małym doswiadczeniem
a co mam wiedziećDzindzer pisze:malo wiesz jeszcze o sobie
ciekawe czy tak samo uważałas, ze w tym wieku jest się dzieckiem jak Ty miałaś tyle latDzindzer pisze:albo złosliwosci dziecka
Wstreciucha pisze:czasem dziwie sie Twoim zatwardzialym stwierdzeniom , pomimo tego, ze wiele Twoich radykalnych pogladow runelo zweryfikowanych przez zycie
Wstreciucha pisze:pchacie sie w nasze tylki z rozkosza, ale swoich dotykac nie pozwolicie - przepraszm , poprawka, nie zawsze i nie wszyscy , ale przynajmniej na poczatku mocno sie zapieracie. Dlaczego ? Bo pewnych rzeczy facetom nie wypada? Bo "zle " sie to kojarzy?
Wstreciucha pisze:Wiele osob tu generalnie upraszcza zagadnienie pissingu , stad te wszystkie "NIGDY"
Wstreciucha pisze:siusiu pod prysznicem na rozluznienie po namietnie przebiegajacej kapieli zatem nie zmaci atmosfery
Smerfetka;) pisze:a co ma do tego mój wiek i doświadczeniefakt, że jestem młoda nie znaczy, ze rzucam słowa na wiatr.
Smerfetka;) pisze:ciekawe czy tak samo uważałas, ze w tym wieku jest się dzieckiem jak Ty miałaś tyle lat![]()
Smerfetka;) pisze:że jesteś parę lat starsza ode mnie to nie znaczy, że pozjadałaś wszystkie rozumy
TedBundy pisze:też mówię nigdy, bo to powyżej to dosyć śmieszna logika![]()
Zgodnie z nią, za n-lat zapragnę zerżnąć w tyłek innego faceta czy jakieś zwierzątko, tudzież oddawać się fekalnym zabawom
lollirot pisze:próbowaliśmy kilka razy, ale mnie to strasznie śmieszyło zamiast podniecać, więc chyba odpuścimy
Smerfetka;) pisze:fakt, że jestem młoda nie znaczy, ze rzucam słowa na wiatr
cos tam jednak nam mowi o twojej dojrzalosci. Niektorym ludziom seks pozostanie zawsze seksem, co oznacza rzniecie klody w pozycji misjonarskiej, a w najlepszym wypadku znudzenie sie soba po paru miesiacach/ latach. Widzisz, jezeli dla kogos szczytem ekstazy jest sesja w samochodzie, to znaczy, ze trzeba sie jeszcze troche popieprzyc.Kocham Cię Dziubasku:*
TedBundy pisze:Ale głównie dlatego,że tego prozaicznie nie lubię
runeko pisze:Ale tak mnie jakos peszyla obecnosc drugiego czlowieka patrzacego na to, ze po prostu nie moglam.
runeko pisze:Cytat:
Kocham Cię Dziubasku:*
cos tam jednak nam mowi o twojej dojrzalosci.
runeko pisze:TedBundy napisał/a:
Ale głównie dlatego,że tego prozaicznie nie lubię
"Prozaicznie nie lubisz?"
runeko pisze:Jeden z moich ex tak kiedys z nienacka wylecial z zapytaniem, czy moze popatrzec jak ja sobie siusiam.
moon pisze:Okupujemy lazienke wspolnie, myjemy sie zalatwiamy itd bez krepacji.
No ale to jeszcze nei pissing.
Pintupintu pisze:No super.....a jak juz "bycie olewanym " lub "olewanie kogos " przejdzie w codziennosc to co bedzie nastepne???
Pintupintu pisze:a jak juz "bycie olewanym " lub "olewanie kogos " przejdzie w codziennosc to co bedzie nastepne???
runeko pisze:To jest ta sama logika, ktora mowi, ze kazdy kto zapali marijuane skonczy z igla w zyle.
Dzindzer pisze:No bo kiedy mozna mówic o lubieniu/nielubieniu czegos?? no chyba jak sie spróbuje.
Pintupintu pisze:No super.....a jak juz "bycie olewanym " lub "olewanie kogos " przejdzie w codziennosc to co bedzie nastepne??? Zabawianie sie stolcem partnera??
runeko pisze:To jest ta sama logika, ktora mowi, ze kazdy kto zapali marijuane skonczy z igla w zyle.
TedBundy pisze:Odbyt służy do defekacji, wszystko inne zakrawa o zboczenie moim zdaniem. I tyle!
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”
Użytkownicy przeglądający to forum: Agnieszka i 215 gości