Facet , seks , ciaza

Zagadnienia związane ze sferą fizyczną (cielesną), a także z problemami dotyczącymi tematów współżycia i kontaktów cielesnych. Pozycje seksualne - wymiana doświadczeń.

Moderator: modTeam

Awatar użytkownika
Fernir22
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: Fernir22 » 06 kwie 2007, 16:03

On wie czemu chodze zdołowana - mowie o tym wprost jemu - to twierdzi ze to nie jego wina - ze to przez prace wiecznie jest zmeczony i dlatego nie mamy dla sibie czasu. Dla mnie to dzwine- bo widujemy sie dosc czesto ( 3 razy w tyg) gdzie jden dzien niedziela jest caly ze mna. I zawsze ma ochote na seks a raczej "lodzika" i to jasno mowi - bo przy tej formie seksu nie musi sie meczyc i nie musi ruszyc glowa. Poklucilam sie z nim wczoraj juz o to bo mam dosc. Czuje sie maxymalnie wykorzystywana - a nic z tego nie mam - chocby zeby mnie przytulil , poglaskał, posmyral po pleckach - On jest najwaznijszy i dba tylko o swoj biznes. Olałam temat - nie bede wiecej sie prosic o nic. A tym bardziej niech on zapomni o mnie jako "formie rozladowania swojego napiecie w gaciach" Zamierzam mu to dzis dosadnie wyjasnic by pozniej nie bylo niedomowien - i powiem adios w sprawach seksu <fuckoff>
"W uśmiechu jest całe bogactwo człowieka"
Lenka:-*
Początkujący
Początkujący
Postautor: Lenka:-* » 06 kwie 2007, 16:12

Wspolczuje Ci, tymbardziej teraz gdy jestes w ciazy i potrzebujesz wiecej czulosci niz zwykle. Na pewno chcialabys byc dla niego doceniana, zauwazana i atrakcyjna mimo brzuszka :-) A on tymczasem mysli tylko o sobie. Mysle jednak ze dobrze zrobisz "zabierajac" mu seks, moze jak sie poczuje tak jak Ty to cos zrozumie. Trzymam kciuki za Ciebie i Twoja dzidzie. Mam nadzieje ze niedlugo to zrozumie i zmieni cos.
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 08 kwie 2007, 09:13

Lenka:-* pisze: Mysle jednak ze dobrze zrobisz "zabierajac" mu seks, moze jak sie poczuje tak jak Ty to cos zrozumie. Trzymam kciuki za Ciebie i Twoja dzidzie. Mam nadzieje ze niedlugo to zrozumie i zmieni cos.

To zle myslisz ! Moze i popczuje sie tak jak Ona ? moze cos zrozumie ? a moze po prostu pujdzie sobie do innej !
i tyle w kwesti zmian bedzie <aniolek>
poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
Awatar użytkownika
Pegaz
Weteran
Weteran
Postautor: Pegaz » 08 kwie 2007, 09:32

Lenka:-* pisze:Wspolczuje Ci, tymbardziej teraz gdy jestes w ciazy i potrzebujesz wiecej czulosci niz zwykle

Kobiety zawsze potrzebują więcej czułości niż zwykle.. a jak to dostają stwierdzają że trzeba związek przewietrzyć bo pachnie rutyną.. i znowu jest problem.. być może większy od poprzedniego ;)
Ile jest wart świat pełen grubych krat?
Awatar użytkownika
Dzindzer
Moderator
Moderator
Postautor: Dzindzer » 08 kwie 2007, 10:13

Pegaz pisze:.. a jak to dostają stwierdzają że trzeba związek przewietrzyć bo pachnie rutyną..

bo to nierutynowo trzeba, zreszta trzeba rozróznic czułosci od czegos mdlego i nprzeslodzonego, czegos takiego, ze facet zachowuje sie jak pieszczotliwa zalotna baba
Awatar użytkownika
Pegaz
Weteran
Weteran
Postautor: Pegaz » 08 kwie 2007, 10:28

Sprecyzuj zatem co miałoby to być.. :)
Ile jest wart świat pełen grubych krat?
Awatar użytkownika
Ted Bundy
Weteran
Weteran
Postautor: Ted Bundy » 08 kwie 2007, 10:30

Dzindzer pisze:czegos takiego, ze facet zachowuje sie jak pieszczotliwa zalotna baba

czyli jak :)? Co czyni źle? :)
http://www.facebook.com/LKSPogonLwow

Reaktywowany w 2009 r. Razem przywróćmy świetność tej historycznej drużynie!

http://www.piotrlabuz.pl/
http://michalpasterski.pl/
http://www.mateuszgrzesiak.pl/
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 08 kwie 2007, 10:34

wiedzialem , ze bedą te wszystkie pytania <aniolek>
Awatar użytkownika
Fernir22
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: Fernir22 » 08 kwie 2007, 10:48

uhh ... Wczoraj sam do mnie przyszedl i zaczał rozmowe na temat seksu. Okazało sie ze problemy tkwia glebiej. Mialam do niego pretensje o to ze ja od X czasu musze inicjowac seks bo on tego nie robil - On nie zdawal sobie sprwy ze to dla mnie problem poniewaz kiedys mu powedzialam ze nie lubie jak on mi przekazuje sucha informacje " Mam ochote na seks - idziemy?" Wolałam jak incicjował go za pomoca gestów , czynów [ czytaj : zaczał całowac, "dobierac sie" etc" ] - no ale niestety tego nie dopowiedzialam bo myslam ze to jasne. Dlatego przestał incjowac seks bo przyjal do informacji ze tego nie lubie. Mialam tez do niego pretensje ze to ja zazwyczaj zajmuje sie nim z 20-30 min a on mna 5 sek. i zaraz przechodzil do stosunku - bylo mi ciezko w ten sposob osiagnac orgazm. Okazalo sie ze on po prostu nie wiedzial jak ma mnie rozbudzic bo pare razy [ moze 2-3 ] powedzilam ze np: nie chce minetki czy tez innych form pieszczot bo bylam tak napalona ze mi po prostu nie byly potrzebne - wiec on sobie zakadowal ze ja po prostu tego nie lubie. I nie staral sie pod tym wzgledem. Zapytalam sie tez wprost czy nie czuje do mnie pociagu ze wzgledu na "moj ciazowy brzuszek" zaprzeczyl i stwierdzil ze nadal jestem dla niego atrakcyjna. Tylko po prostu ciaza ogranicza nam niektore pozycje i to nie tak ze on nie lubi ze mna seksu tylko on nie chce mi krzywdy zrobic i byc moze troszke sie przez to blokuje poniewaz jestem juz w zaawansowanej ciazy [8 miesiac] i nie chce wywowalc jakiegos przedwczesnego porodu. W kazdym badz razie - wyjasnilismy sobie wiekszosc spraw - i jemu i mnie ulzylo bo wiemy w koncu co jest grane - ja sprostowalam to o czym wczesniej mowilam i on jak ujal przyjal do informacji i cieszy sie ze w koncu porozmawialismy bez niedomowien. Rozmowa oczyscila atmosfere i sam sie przynal ze gdyby jej nie bylo [ tej rozmowy] on nadal zapewne postepowal by tak jak bylo do tej pory. Cieszy sie bardzo ze juz ok ja tez sie ciesze. 8) <browar> Izanaczyl ze sie poprawi - i jak to ujal - "Moge mu dac w pysk po tyg . jak nie zobacze poprawy no i zeby teraz nie narzekala jak bedzie wiecej sie do mnie dobieral <diabel> :D No ja mysle ze nie bede .. <aniolek> Ehh .. czuje sie o niebo lepiej .. :) Zobaczymy po pewnym czasie jak to bedzie:)
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 08 kwie 2007, 11:10

Fernir22 pisze: tylko on nie chce mi krzywdy zrobic i byc moze troszke sie przez to blokuje poniewaz jestem juz w zaawansowanej ciazy [8 miesiac] i nie chce wywowalc jakiegos przedwczesnego porodu)

jak by ci ją mial zrobic ? zaawansowana ciza ? i co z tego ?
ciza - nie stanowi problemu w sexie
Awatar użytkownika
Fernir22
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: Fernir22 » 08 kwie 2007, 11:17

Andrew wiekszosc facetów ma taka mentalnośc ze moze cos uszkodzic , zranic etc. Oczywiscie to bzdury dopoki ciaza przebiega prawidłowo i nie ma zadnych przeciwskazan - to samo mu wczoraj wyjasniłam. On sie troszke boi bo czasami po stosunku mniewam krotkotrwałe skurcze - które sa normalne po orgazmie i nie ma powodów do obaw [ pytalam lekarza] :)
Lenka:-*
Początkujący
Początkujący
Postautor: Lenka:-* » 08 kwie 2007, 12:23

Andrew pisze:
Lenka:-* pisze: Mysle jednak ze dobrze zrobisz "zabierajac" mu seks, moze jak sie poczuje tak jak Ty to cos zrozumie

To zle myslisz ! Moze i popczuje sie tak jak Ona ? moze cos zrozumie ? a moze po prostu pujdzie sobie do innej !
i tyle w kwesti zmian bedzie <aniolek>

To tez zalezy od faceta :] A co Ty bys poszedl do innej zamiast starac sie naprawic cos?:]
Wazne, ze juz jest ok ;)

Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”