Wilson pisze:ale dzieckiem ona nie jest...dzieckiem nazywa sie czlowieka ktory ma trzy latka a nie czternascie a to chyba jest roznica..
Ano jest , tyle , ze Ty ja zle postrzegasz
Moderator: modTeam
moon pisze:Marissa, daj że juz spokoj chlopakowi. Sama dorosla tez nie jestes.
moon pisze:Choc dla swych rodzicow i w odbiorze wielu osob dzieckiem jeszcze bedzie.
Andrew pisze:14 LAT TO DZIECKO i to Ty Moon racji tu nie masz
Nie mozna tak. Albo jestes albo nie. Mozesz byc dojrzalasza, ale bardziej dorosla nie. ;PMarissa pisze:Jestem bardziej dorosła od niego.
O i to jest dosyc trafna uwaga z która sie idzie zgodzic poki Ted czegos nie doda zaraz.TedBundy pisze:14 to już nie dziecko, fakt. Ale po prostu gówniarz
moon pisze:14 LAT TO NIE DZIECKO i to Ty Andrew racji tu nie masz![]()
Tyle Ci powiem.
.
Dokladnie tak jak Ty. Masz swoje madrosci zyciowe i sie ich trzymaj. Sek w tym ze ja nie w ich konteksci episalam, nie wg prawa np, a wg tego jak sie dzieli okresu rozwoju czlowieka. To jest wczesny okres adolescencji. Co nie znaczy ze odpowiedni na seks.Andrew pisze:Ty to sobie gadac i pisac moze ile tylko chcesz , internet i papier zniesie wszystko
me19 pisze:Poza tym ,jak juz pisałam, wczesne rozpoczęcie współżycia powoduje w dorosłym życiu wiele problemów ,m.in: częstsze procesy zapalne i wg badań dużo wiekszą zapadalnośc na raka szyjki macicy. To nie jest mój wymysł.
moon pisze:No ale ja mowie przeca o umownycha nie prawnych wlasnie!
jamaicanflower pisze:Chciałam tylko podkreślić to, co warte uwagi w tym topicu
me19 pisze:a 5 lat to już nie dziecko??![]()
Marissa pisze:Ale przecież on 16-latek tak nie uważa
Marissa pisze:I ciągle mi Wilson nie odpowiedziałeś na pytanie.
Marissa pisze:W końcu w rodzinach cygańskich 12-latki są już żonami.
TedBundy pisze:14 to już nie dziecko, fakt. Ale po prostu gówniarz
Wilson pisze:Marissa pisze:Ale przecież on 16-latek tak nie uważa
no pewnie ze nie uwazam ze jest dzieckiem...gdyby byla dzieckiem to bym z nia nie chodzil...dziecko to sie bawi w piaskownicy z kolezankami z osiedla a moja dziewczyna tego nie robidziecko nie ma miesiaczki...dziecko nie wie co to jest sex...dziecko pije mleko z piersi matki...dziecko robi w pieluche...dziecko nie ma wyraznych piersi...dziecko to dziecko to chyba nie trudno zrozumiec
Marissa pisze:I ciągle mi Wilson nie odpowiedziałeś na pytanie.
przepraszam Marissa ale...jakie bylo pytanie?
Marissa pisze:W końcu w rodzinach cygańskich 12-latki są już żonami.
tak nawiasem moja dziewczyna nie jest cyganka wiec jej do niej nie porownoj![]()
TedBundy pisze:14 to już nie dziecko, fakt. Ale po prostu gówniarz
no i z ta wypowiedzia sie w 100% zgadzamja tez jeszcze jestem gowniarzem ale nie dzieckiem
Marissa pisze:a Ty dalej nic nie rozumiesz
Marissa pisze:Myślisz że pamiętam? Mam na głowie ważniejsze sprawy niż pamiętanie o moim pytaniu. Sam poszukaj
Marissa pisze:ale prawo tego zabrania.
Marissa pisze:I wtedy zdecyduj się na sex
Marissa pisze:Tak więc wg Twojej teorii jest tak: niemowlak, dziecko, gówniarz, młody dorosły, dorosły
Marissa pisze:Bo nie wmówisz mi że 14-latka wie co to sex, że rozumuje nie jako dziecko, i w ogóle jest dojrzalsza od ogółu 14-latków.
Lilian pisze:napatrzylam na kolezanke ktora w gimnazjum zaszla w ciaze
Lilian pisze:bo nie bierzesz pod uwage ze ktos ma inne zdanie
Lilian pisze:dziecinna....
Pyśka pisze:Ty dziecino w ogóle nie masz pojęcia co to jest sex,
dopadła się chcica.
solar pisze:Skoro Twoja dziewczyna nie umie myśleć to Ty pomyśl za nią ale głową a nie pałą
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 106 gości