Moderator: modTeam
Smerfetka;) pisze:nie wiem co mam o tym sądzić
Hehe.. każdy materiał ma swoją wytrzymałośćSmerfetka;) pisze:wczoraj jak chciałam pobaraszkować, powiedział mi, ze nie ma ochoty
Smerfetka;) pisze:jeśli bierzecie tabletki to czy wasi mężczyżni kończą w was i czy nie martwicie się potem niechcianą ciążą![]()
?
Smerfetka;) pisze:ja bardzo chętnie leze przy nim naga, lubię czuć jego całe ciało. nie wiem co mam o tym sądzić
Smerfetka;) pisze:wczoraj jak chciałam pobaraszkować, powiedział mi, ze nie ma ochoty
Smerfetka;) pisze:czy jeśli bierzecie tabletki to czy wasi mężczyżni kończą w was
jbg pisze:Może chodzi o miejsce, w którym to robicie?
no własniejbg pisze:Ok, to jest dziwne
Smerfetka;) pisze:nie mówił, że nie ma ochoty, ani tez nie było mowy o jakiejś wytrzymałości
hmm jakbym gdzies to słyszała...tyle ze w moim zwiazku to moj facet mówi takie cos...przez te dwa lata które ze soba współzyjemy to 2 razy sie zdarzyło ze ja miałam ochote na jeszcze a on nie bardzo....Smerfetka;) pisze:w sumie racja. ale to dopiero nasze początki,a co będzie potem a jak w ogóle nie będzie się chciał ze mną kochać boje sie
Lilian pisze:a kiedy dokladnie byl wasz 1 raz?
jbg pisze:Smerfetka;) napisał/a:
wczoraj jak chciałam pobaraszkować, powiedział mi, ze nie ma ochoty
Ok, to jest dziwne![]()
Smerfetka;) pisze:a zresztą jak bawiłam się jego penisem to z trzy razy potrafił eksplodować i jakos wtedy nie mówił, że nie ma ochoty
Smerfetka;) pisze:w sumie racja. ale to dopiero nasze początki,a co będzie potem![]()
Smerfetka;) pisze:a jak w ogóle nie będzie się chciał ze mną kochaćboje sie
Smerfetka;) pisze:Smerfetka;) pisze:Lilian napisał/a:
a kiedy dokladnie byl wasz 1 raz?
w czwartek wieczorem (tj. 29.03)
no tak
i to powód do zakladania temtu jest
bo on nie miał ochoty, po prostu straszneSmerfetka;) pisze:.no nie wiem może rzeczywiście chce ochłonąć, bo następnego dnia rano znowu i wieczorkiem z dwa razy a w sobotę już nie chciał
Dzindzer pisze:po prostu straszne
Dzindzer pisze:nie kazdy ma ciagle ochote
Dzindzer pisze:to takie trudne do zrozumienia
smerfetka spokojnieSmerfetka;) pisze:nie ale nie chciałabym, żeby mój mężczyzna całkiem stracił ochotę na seks ze mną mam nadzieje, że tak sie nie stanie
Smerfetka;) pisze: myślałam, że jak będziemy sie kochać, to to się zmieni, ale jak przeżyliśmy swój pierwszy raz on po chwili chciał zarzucić na siebie ciuszki trochę mnie to zasmuciło,
Smerfetka;) pisze: po drugie niedawno zaczęłam brać tabletki antykoncepcyjne i od tego czasu ciągle mam ochotę kochać się ze swoim mężczyzną, a on już nie daje rady wczoraj jak chciałam pobaraszkować, powiedział mi, ze nie ma ochoty jakoś tak dziwnie mi się zrobiło, ale pewnie przesadzam
Jarek pisze:Może on ma jakiś defekt w budowie swego ciała, który chciałby przed tobą ukryć.
Jarek pisze:Pewnie bał się, że nie sprosta, bo np. za szybko wystrzeli
nata pisze:orgazm
po takim długim porządnym sexie i mocnym orgazmie odechce Ci się na parę dni...
Smerfetka;) pisze:to może mi cos doradzisz, żeby mi się zmniejszyła ta ochota![]()
![]()
Smerfetka;) pisze:ale nie chciałabym, żeby mój mężczyzna całkiem stracił ochotę na seks ze mną
Smerfetka;) pisze:udaje nam się już coraz dłużej
Smerfetka;) pisze:niestety musze wytrzymać narazie bez seksu i orgazmu
mrt pisze:Zachowujesz się jak dzieciak, któremu dano balonika
mrt pisze:Może już nie miał ochoty, bo Twoja namolność mu przeszkadzała
Dzindzer pisze:a czy ta ochota przeszkadza ci w normalnym funkcjonowaniu
Dzindzer pisze:czy Twój facet zaglada na to forum
Mychola pisze:Ledwo zaczęłaś współżyć i już osiągasz orgazm?
zuzanna . pisze:Ten temat?
zuzanna . pisze:Trochę to dziwne, bo skoro widział to co piszesz to sam powinien Ci odpowiedzieć na te pytania . .
Smerfetka;) pisze:tak sie składa, że przy nim pisałam wszystkie posty i zakładałam temat
Smerfetka;) pisze:ale mniejsza z tym. musze się chyba do tego po prostu przyzwyczaić
Smerfetka;) pisze:przytule się do niego tak mocno, że nie bedzie miał jak się ubrać![]()
![]()
![]()
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 73 gości