Jak powiedziec NIE ??

Zagadnienia związane ze sferą fizyczną (cielesną), a także z problemami dotyczącymi tematów współżycia i kontaktów cielesnych. Pozycje seksualne - wymiana doświadczeń.

Moderator: modTeam

Awatar użytkownika
Hardcore
Weteran
Weteran
Postautor: Hardcore » 03 paź 2004, 17:09

amazonka pisze:Hmm a ja myślę, że ubzdurałeś sobie, że chce Cię wykorzystać. Ehh zaprosiła Cię na herbate no i co z tego? Nie oznacza to, że od razu się na Ciebie rzuci. Prędzej w Twoich snach :-)

hehe Pewnie masz rację! :D
When you dream there are no rules. People can fly, anything can happen. (...)
You may think you can fly, but you'd better not try. People can fly

Obrazek
Awatar użytkownika
pstryk
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: pstryk » 03 paź 2004, 17:26

podejście krzysia jest prawidłowe

ale rozumiem problem, jezeli to jest pierwszy raz no to idzie za tym cholerny stres a jak dziewczyna jest bardziej doswiadczona to stres sie podwaja...

chlopak po prostu sie boi i chce to zrobic z osoba do ktorej bedzie mial zaufanie, wiadomo nikt go podczas zabawy nie skrzywdzi ale on sie bedzie czul bezpiecznie...dlatego woli najpierw poznac dziewczyne, wytworzyc jakas wiez a potem zedecydowac sie na ten krok

podejrzewam jednak ze gdy bedzie mial juz to za soba - nigdy w zyciu nie przepusci takuiej okazji...chociaz jak mowili moi poprzednicy to nie musi byc w cale zadna okazja!!!
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 03 paź 2004, 18:41

pstryk pisze:podejście krzysia jest prawidłowe

ale rozumiem problem, jezeli to jest pierwszy raz no to idzie za tym cholerny stres a jak dziewczyna jest bardziej doswiadczona to stres sie podwaja...

chlopak po prostu sie boi i chce to zrobic z osoba do ktorej bedzie mial zaufanie, wiadomo nikt go podczas zabawy nie skrzywdzi ale on sie bedzie czul bezpiecznie...dlatego woli najpierw poznac dziewczyne, wytworzyc jakas wiez a potem zedecydowac sie na ten krok

podejrzewam jednak ze gdy bedzie mial juz to za soba - nigdy w zyciu nie przepusci takuiej okazji...chociaz jak mowili moi poprzednicy to nie musi byc w cale zadna okazja!!!

No aby jeden wie o co chodzi !!!!!! muuuuuusi być starszy !! :564:

Aga !! nie z wszystkimi tylko tymi , którzy sie nam podobaja i mam my na to ochotę !! widzisz cos w tym złego ??? jak dwoje ludzi jest wolnych ??
no tak futro nie ale zjadac zwierzątka to tak !! :D :D ;) ;) ;)
poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
Awatar użytkownika
Blade
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: Blade » 03 paź 2004, 20:56

niby żartem napomknął coś, czy Ona Go nie chce wykorzystać zapraszając do siebie i zobaczyć jaka będzie Jej reakcja

Dobre :) - wykorzystam to :) THX Leszczynka :564:

Prędzej w Twoich snach

Narazie o tym nie snie :p Poza tym nie napisalem, ze bedzie chciala mnie wykorzystac, tylko to, ze zaprasza mnie na pierwsza randke do akademika wydaje mi sie ~~nie wiem jak to okreslic~~ nienaturalne.

dlatego woli najpierw poznac dziewczyne, wytworzyc jakas wiez a potem zedecydowac sie na ten krok

Wlasnie - o to dokladnie chodzi! To bylby moj pierwszy raz, a nie chce go przezyc z dziewczyna, ktora poznalem w internecie i ledwie znam. Na dodatek bylby to szybki numerek w akademiku.
A gdyby to nie byl moj pierwszy raz to nie wiem jak bym sie zachowal, bo nie bylem w takiej sytuacji. Z tego samego powodu nie wypowiadam sie w wielu tematach, bo niby co mialbym napisac jezeli nie mam doswiadczenia.

Krzysiu gdybym chcial przezyc swoj pierwszy raz z byle kim i byle gdzie to juz dawno bym go przezyl - i wcale nie mam na mysli tego, ze moglbym pojsc do agencji.

iz to była super laska , a on dalej sie trzymał zasad (nie wiem jakich ) w dodatku była miła i kulturalna

Jakich zasad? - tu nie chodzi o zasady. Ja jej w ogóle nie znam.
I nadal podkreslam, ze to bylby moj pierwszy raz.

No, ale Krzys mimo wszystko nie przegapilby takiej okazji...

Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”