amazonka pisze:Hmm a ja myślę, że ubzdurałeś sobie, że chce Cię wykorzystać. Ehh zaprosiła Cię na herbate no i co z tego? Nie oznacza to, że od razu się na Ciebie rzuci. Prędzej w Twoich snach :-)
hehe Pewnie masz rację!
Moderator: modTeam
amazonka pisze:Hmm a ja myślę, że ubzdurałeś sobie, że chce Cię wykorzystać. Ehh zaprosiła Cię na herbate no i co z tego? Nie oznacza to, że od razu się na Ciebie rzuci. Prędzej w Twoich snach :-)
pstryk pisze:podejście krzysia jest prawidłowe
ale rozumiem problem, jezeli to jest pierwszy raz no to idzie za tym cholerny stres a jak dziewczyna jest bardziej doswiadczona to stres sie podwaja...
chlopak po prostu sie boi i chce to zrobic z osoba do ktorej bedzie mial zaufanie, wiadomo nikt go podczas zabawy nie skrzywdzi ale on sie bedzie czul bezpiecznie...dlatego woli najpierw poznac dziewczyne, wytworzyc jakas wiez a potem zedecydowac sie na ten krok
podejrzewam jednak ze gdy bedzie mial juz to za soba - nigdy w zyciu nie przepusci takuiej okazji...chociaz jak mowili moi poprzednicy to nie musi byc w cale zadna okazja!!!
niby żartem napomknął coś, czy Ona Go nie chce wykorzystać zapraszając do siebie i zobaczyć jaka będzie Jej reakcja
Prędzej w Twoich snach
dlatego woli najpierw poznac dziewczyne, wytworzyc jakas wiez a potem zedecydowac sie na ten krok
iz to była super laska , a on dalej sie trzymał zasad (nie wiem jakich ) w dodatku była miła i kulturalna
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 188 gości